arcane Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 mid-season finale gibiydi hakikaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Abi SAUL'un(teşekkürler arcane) karakter bütün sezon boyunca saçmaladı lan. Private sektör keke takılırken kafasına esti pakistana gitti. SİZ KISAŞORTLA DOLAŞIRKEN BEN KURŞUN SIKIYORDUM diye diye elin militanını kendi başınabuyruk takip etti, lömbürdek aldılar. Esaretten kaçtı, benim yüzümden bütün bunlar oldu, meta için kendimi feda edicem ben dedi, önceki sezonlardaki fan favorite spotuna geri oturdu. Hostage exchange yaptılar kurtardılar herifi, bu sefer IM TOO OLD FOR THIS SHIT'e döndü direk. Sonra dar adal senin kasetini aldım ben gel la gel yaptı, hemen geri geldi falan. 1NB4 PLOT TWİST Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 soul kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 abi bence sen izlediğini anlayamamışsın tam hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 bana halen süpriz bişiler gelcekmiş gibi geliyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 daha yeni bitirdim 4. sezonu. gitti dağ gibi delikanlı suriyelere. mal keri. ayrıca dal adar ne iş çeviriyor hala anlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 ya bu dizi amma iyiymiş komedi olmayan bi diziye ilk defa bu kadar sarıyorum galiba sezon 1 bölüm 8'deyim daha, bi de bu ilerde daha da iyi oluyodur kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 :) herşeyi unutup tekrar izlemek isterdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 yeni char aç editör çok zor olmasa gerek senin için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Homeland Season 5 Will Jump Years Into the Future Homeland's creative team dropped a bombshell on fans during the show's PaleyFest panel on friday night. While teasing the upcoming fifth season, series co-creator Alex Gansa revealed that when the Showtime drama returns, it will "jump two and a half years" in the future. "We are going to be shooting the show in Europe, probably in Germany, and Carrie will no longer be an intelligence officer," he said. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 ben yine kaldığım yerden devam edeyim. banlayın şu bastıbacağı diziden. ama yerine birini düşünemedim, böyle inişli çıkışlı salya sümük bir karakteri oynayabilecek. nur yerlitaş olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 s4'de en umursadığım karakter haqqani'ydi. bu da dizinin aldığı hal hakkında çok şey anlatıyor sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Homeland Season 5 | Official Trailer | https://www.youtube.com/watch?t=141&v=3yBHxsTnIXg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 son saniyeden linklemişsin panpador linki fixle =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=BF5iYWBtnFU rus versiyonu da varmış ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 hahaha Сука Блять Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 ZaugnaKhaldun said: https://www.youtube.com/watch?v=BF5iYWBtnFU rus versiyonu da varmış ahahah abi rus saul ile carrie hahahdsjkfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 yeni sezonda iş yok gibi. homeland yerine motherland'i, brody yerine boris'i izlemeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 4. sezon ne iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 son bölüm bir anda ilgimi canlandırdı. buradan sonrası 24 :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Bildiğin bizimkiler ulan isid'e eleman diye gidenler :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 ZaugnaKhaldun said: https://www.youtube.com/watch?v=BF5iYWBtnFU rus versiyonu da varmış ahahah Hahaha süpermiş, biraz da bunu izleyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 3. bölüm !!!!!!!!! röh! coh iyidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 of yine süper ya. güzel bölümdü baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 LAAAAAAAAAAAAAAAAN!!!! Azım açık kaldı sonunda askjfhaskjfsa haaaaaaassssssssssss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar