Laorx Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Gazeteci-yazar Michael Lewis 'in Oakland A beysbol takımının gerçek öyküsünü anlatan aynı isimli kitabından uyarlanan film, Oakland Athletics beysbol takımının genel menejeri Billy Beane ve onun zorluklara rağmen mücadele edip modern analitik yöntemlerle takımına başarı kazandırması üzerine kurulu... http://www.youtube.com/watch?v=AiAHlZVgXjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 ya bu filmi beyzbolla hiç alakası olmayan biri sever mi? izleyen var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 In theaters December 9. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 http://diablo.incgamers.com/gallery/data/585/medium/bobby-moneyball-glass.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 brad pitt yine yargılamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 güzel olmuş. senaryoya kafa patlatılmış bayağı. http://img.poptower.com/pic-67004/moneyball-movie.jpg?d=600 himym'da field of dreams'i duyup izleyip bir ay antidepresan kullandıktan sonra iyi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 baseball dan , puanlama sistemini falan bilsem keyifli bi film olurdu ama o noktalarda beni cok itti. Birde fazlaca uzundu bazi yerler gereksiz sundurulmus , yonetmen bunu boyle anlatmazsak beceremeyiz falan diye dusundu heralde. onun disinda guzel bi film ,guzel bir basari/basarisizlik oykusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Filmin sonuyla ilgili Adamın RedSox'ın teklifini geri çevirip ondan sonra kendi takımında kalması ve bildiğini okuması... Tam dava adamıymış. Saygı duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Şimdi aldım bilt, gece gidicez, bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Güzeldi, bu tür filmlerin aksine spora değil, esas oğlana yönelmesi daha iyi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 ben hiç beğenmedim bence daha güzel işlenebilirdi sadece şişman oyuncunun home run yaptığını anlamadığı sahne güzeldi oyuncular arası iletişim ve oyun biraz daha işlenebilirdi 4/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Başarılıydı bence. İzleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 jaffa said: oyuncular arası iletişim ve oyun biraz daha işlenebilirdi 4/10 Neden? Hikaye gm`in hikayesi ne takımın ne de oyuncuların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 hikayenin gm 'nin olması oyunun ve oyuncuların işlenemeyeceği anlamına gelmez. benim şahsi fikrim bence daha güzel,izlenebilir bir film olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Ama sıradan olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 yalnız filmin sonunda yazan yazılar sonunda red sox'un bilmem kaç yılından beri şampiyon olduğunun yazmasının ardından direk aklıma Lost ve Jack geldi. Red Sox'un şampiyon olduğunu duyunca ki tepkisi filan. demek bu yüzdenmiş :) film bence baya güzel. harbi dava adamıymış adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Etkilendim. Güzel filmdi. Oturdum hikayeyi araştırdım gerçekten de böyle bir durum mevcut çok iyiydi. Üzüldüm ama Brad Pitt abimiz yaşlanmış, o kadar yaşlanmış ki artık feedbackler de gençliğini oynayamıyor makyaj bile kurtaramıyor abiyi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 O çok saçma bir hareketti tamam artık o kadar genç degil fakat sonuçta oynattıkları adam 20 yaşında hatta belki daha fazla bir adam gençligine ya da ona benzemesi lazım hani 6-7 yaşında degil ki büyünce oturcak suratı falan diyelim 20 yaşında ki suratıyla 50 yaşında ki suratı sadece kırışık falan degişir bütün surat mı degişir. Orda yine bambaşka alakasız bir tip oynatacaklarına pitt biraz makyaj biraz allı pullu olur çıkardı ekrana yine yedirirdi eskisi gibi olmasada şu alakasız genç tipten çok daha fazla otururdu filme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 7/10 felan max, çok underwhelming ayrıca jonah hill nasıl oscar adayı olmuş anlamak güç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar