MelvinUdall Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 paspatur'un son hareketlilik 19/06/2011 00:01, son entry 23:30 falan sdfsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 izmir'de ne yapıyomuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Hayır, yapamazlar o resim işini... Ahahahaha :D Pati o kadar ileri gidemez... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 LathspeLL said: İnsanlara hiçbir yerde rahat yok artık demek ki, otobüste bile uyuyamayacak insanlar. sonra sansür gelmesin diyorlar!!!! gelicek arkadaşım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 otobüs sesi nerden bulurum ya youtube da yok. paspatur ya enselendi yada mola yerindeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Bence paspatur hamlesini yaptı kıza, belin ağrıdıysa başını omzuma rastlayabilirsin daha rahat uyursun dedi. Arka koltuğa falan geçtiler. E haliyle ipad mipad yalan artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 iyice inci oldu lan forum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 interaktif yaşıyoruz abi ne var bunda. tanışırken gizli çekim video isteriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 izmirde indi kizcayiz. bense onca yasanmislik ve kirik bir kalple oylece kalakaldim ardinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelvinUdall Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 takma kafana. geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 paspatur said: izmirde indi kizcayiz. bense onca yasanmislik ve kirik bir kalple oylece kalakaldim ardinda. tolga'ya gitti işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 bu son iki mesaj muhteem olmuş.. bence kilitleyelim ve sticky yapalım hatta benim bu mesajı da silelim konu bu haliyle çok güzel duruyor.. yönetim pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Şimdi eve girdim :) Merve'nin bişey dememesi için kitlersek veya topicteki resmi kaldırırsak sevinirim. Ciddiyim. Hee bi de burdan sonra en azından abuk subuk konuşmazsak sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 önce gazlayıp sonra niye akıllı olun diyosun anlamadım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 dartanyan sattı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 kitapta da satıyodu zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 dartanyanın tanıdığıymış galiba, her sayfada resimleri sile sile geliyodum bu sayfaya gelince farkettim zaten kimsenin tanıdığı olmasına da gerekli yok, bu yaptığınız hayvanlıktır hayvanlığın da sınırları var burası 4chan değil zaten bildiğim kadarıyla başkasının fotoğrafını bilgisi dahilinde olmadan çekmek suç, ha cezası verilir verilmez banane, zaten burda benim kendi yasalarım var bu yaptığınıza da izin vermiyorum iyi geceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar