paspatur Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Yaklaşık 12 saat sürecek olan Bodrum - İstanbul otobüs yolculuğuma başlamış bulunuyorum. Her türlü teknik donanıma sahibim. Netbook, 3G GSM, kulaklıklar, kablolar vb. Bakalım ne kadar süre online kalabilicem. Bu arada tam yanımda fena bi hatun var. Sanırım 18-20 yaşlarında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Ya adamlardan aldığın kahve vb içecek netbooka dökülür ve netbookun bozulursa? Gir youtubedan komik videolar izle hatun ile birlikte. Kapanınca da muhabbet edersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 kek almayıp sade kahve içerek kızı tavlayamazsın bunda bi anlaşalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 anana bacına çok feci hatun var yanımda deseler iyi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 bi de millet uyuma moduna geçince kapat ışık saçan aletleri. deli oluyorum öyle gözüme vuruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Bella said: anana bacına çok feci hatun var yanımda deseler iyi mi? anne dendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 ahmedinejad said: kek almayıp sade kahve içerek kızı tavlayamazsın bunda bi anlaşalım. yeminne kısa vadeli planlarım arasındaydı. İzmir otogarda inecekmiş :( elimi çabuk tutmalıyım. Önerileri alim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Bella said: anana bacına çok feci hatun var yanımda deseler iyi mi?,http://chaosgrenade.com/wp-content/uploads/2010/11/021406_rage.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 e resmini çekte bizlede paylaş. bakalım guzel mi değil mi? sana yakışır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 BANGBUS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 paspatur said: ahmedinejad said: kek almayıp sade kahve içerek kızı tavlayamazsın bunda bi anlaşalım. yeminne kısa vadeli planlarım arasındaydı. İzmir otogarda inecekmiş :( elimi çabuk tutmalıyım. Önerileri alim? Ben verdim öneriyi. Eğer pc başında geçirirsen olmaz bu iş.Hele turuncu temalı bi sitede olduğun gözükürse.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 foto çekmezsen adam değilsin cons çekmişti hostesi vidyoya hem de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Bella said: anana bacına çok feci hatun var yanımda deseler iyi mi? Ben bunu anlamıyorum ha. Kızın çok güzel olduğunu belirtmiş çocuk. Biri size güzel olduğunuzu ima edince aaakikikiki diye mutlu oluyorsunuz ama birinin arkasından kız taşmış dediğimizde biz ayı oluyoruz. Çogayıb. Kınıyorum seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 sizin yanınızda oturan daha mı güzel ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 o son cümle olmasa belki de bu topic 2-3 mesaj alıp tarihin karanlık sayfalarına gömülecekti ama şu an en az 150 görür diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Biri senin için çok feci hatun var dese hoşuna gider mi hakan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 ananızın bacınızın yanına cinsel yönden sağlam biri otursa iyi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Pasta said: foto çekmezsen adam değilsin cons çekmişti hostesi vidyoya hem de evet hatırlıyorum hostesi. ama uyku moduna geçildi içerisi zifiri karanlık. molada bakıcam artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Pasta said: foto çekmezsen adam değilsin cons çekmişti hostesi vidyoya hem de LİNK CAPS HANİ NERDE HOSTES NERDE CAPS!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 telefonda flash yok mu abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Bella said: ananızın bacınızın yanına cinsel yönden sağlam biri otursa iyi mi? Sen nasıl dünyaya geldin sanıyorsun? ajgfshda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Red said: telefonda flash yok mu abi oha dayak yedirecek adamlar bana ahhah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 kazayla patladı dersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Ufak bir kağıda şunu yaz. Bir kalemle kıza ver. (x-1)²=? I dare you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 ne yaptın hacı varan ın sitesinde pusuya yatıp kızın biri bilet alınca direk yanındaki koltuğumu kaptattın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar