Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Angelina Jolie'den sonra da C.Ronaldo Türkiye'de

howarethe

Öne çıkan mesajlar

Polyushka said:

demirören işi biliyor ya, ''bak işte ronaldo, 33-34 yaşına gelince, o zaman buraya gelmeni isteyeceğim. önceden gör ortamı, ilgiyi vs., hoşuna gidecek mi ?'' tarzı gibi geldi bana. öyle olmamışsa bile otomatik olarak öyle oldu artık

ne 33-34 abi, Real Madrid ile sözleşmesi bitince bonservisi elinde gelecek C.Ronaldo
Sosyal ağlarda paylaş

Polyushka said:

demirören işi biliyor ya, ''bak işte ronaldo, 33-34 yaşına gelince, o zaman buraya gelmeni isteyeceğim. önceden gör ortamı, ilgiyi vs., hoşuna gidecek mi ?'' tarzı gibi geldi bana. öyle olmamışsa bile otomatik olarak öyle oldu artık

ronaldo max 3 yıl sonra beşiktaşta
Sosyal ağlarda paylaş

PZero said:

Polyushka said:

ronaldo max 3 yıl sonra beşiktaşta

raul gibi emip 33ünde şutlucak işte. 94e mi ne almıştı. 3 sene 29 yaşında olcak. 29unda göt kılının tekini bile vermez
Sosyal ağlarda paylaş

bu adam 30+ da bile gelmez buraya, ama yinede gelebilme ihtimali olan tek takım beşiktaş, bu arada yakında Jose Mourinho da geliyormuş yine demirörenin davetlisi olarak, bence mantıklı işler yapıyor bu adamları normal şartlarda türkiye de bir takıma getirmek imkansız , anca bunlarla ortak olacan iş yapıcan kanki moduna getirecen ki bir ihtimal gelsinler.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...