howarethe Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 ntvspor Başkan Demirören le falan buluşucakmış . Hayırdır lan? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 q7 nin kirvesiymiş oğlunun sünnetinde ona gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 beylikdüzü'ndeki dairelerinin kirasını toplamaya gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 demirören alışveriş merkezinin reklamını yapıyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boone Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 başkanımızın sayesinde türk futbolunun ve türkiyenin reklamını yapıyoruz.B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 ronaldo adamım yanlış adamlarla birliktesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 41 yaşında bjkye gelmek için anlaşma imzalamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 uahahuahu izdiham cikmis iptal olmus. avmde cam cerceve indirmisler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 boone said: başkanımızın sayesinde türk futbolunun ve türkiyenin reklamını yapıyoruz.B) kültür bakanlığına başvurcaktı bizimkiler para almak için bi ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 abi beyoglu'nun gobegine gelmesi zaten anlamsız biseydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 http://www.sporx.com/img/2011/06/18/haberaltinaresim-3.jpg akıl fikir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 abi hakkaten.ben anlamıyorum ne boş adamlar lan bunlar ahaha allah gelse taksime, gitmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 harbi akıl fikir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Ben bugün ordaydım, lanet ettim. Önce uyanamadım ama polisler bile "HACI RONALDO GELMİŞ" diye geziyorlardı etrafta sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=Sra7DorefEk&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 sanada muço grasyas bacım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boone Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Siz nekadar çok seviyorsunuz ülkenizi kötülemeyi böyle ? Çıksın bakayım USA da 1adım atsın bak ne oluyor ? sosyelleşin len biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 adam bilmiyoki hemen şimdi türkiye ye transfer olsa 2 gol kaçırsa topcu değil diyip küfür edicez ahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 abd dediğin yer de dünyanın en medeniyetsiz, en gerzo ülkelerinden biri zaten. şakirt miyiz orayı örnek alalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 tatava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boone Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Myshkin said: abd dediğin yer de dünyanın en medeniyetsiz, en gerzo ülkelerinden biri zaten. şakirt miyiz orayı örnek alalım. Gözlüğü çıkarsana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 4:15 tekı kıza bakn huah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 demirören işi biliyor ya, ''bak işte ronaldo, 33-34 yaşına gelince, o zaman buraya gelmeni isteyeceğim. önceden gör ortamı, ilgiyi vs., hoşuna gidecek mi ?'' tarzı gibi geldi bana. öyle olmamışsa bile otomatik olarak öyle oldu artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Abi adamın hayranları olur giderler normal de Demirören neden koruma gibi adamın kolunun altında geziyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar