gecko Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 "roket adam" said: Gecko, ne kadar terbiyesiz ve ergen bir mesaj bu ya. abaza olan o terbiyesiz olan benmiyim aşkolsn :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Of be, başım o kadar sıkışık şu an ama iyi güldüm yine. Ramses süpersin baba. Aynen devam :D sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 RamsesII said: Ben güzel olan her şeye değer veririm ve bence yer yüzünde gerçekten en güzel olarak yaratılmış şeyler kadınlar.Bazı huylarını sevmesem de,bazen sinir de olsam bu böyle.Tanrının yarattığı en büyük güzellik...Ben şahsen kendimce güzel olan bir kadına bakmaya,izlemeye doyamam.Seksüel ya da cinsel olarak değil sadece bu, insanların bir sanat eserine ya da ne bileyim boğaza bakarken ki huzur veren aynı zamanda insanı keyiflendiren hisleri bunlar. abi erkek değilmiş gibi konuşuyorsun, hani sanki erkek değil de bir melek, böyle insan formunda değil de ermiş bir nursun. bırak şu işleri you know me i know you yani. erkek olmasak dicez ki "vay be adam iyi" şu yaptıklarının facebookta kız fotolarının altına "çok güzel çıkmışsın burcucum" yazıp nazar duası çakan tiplerin yaptıklarından hiç bi farkı yok. hepsinin altında aynı ulu amaç, aynı ulu hayal. bi an gaza gelip ciddi post attım sana bak, değerimi bil, daha da atmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 ramses sen çirkin diil miydin? hepimiz görebiliyoruz neyle neyi kapamayı çalıştığını. yapma artık. ya tamam yapma tamam of tamam yapma ya yap anasını satayım of tamam yap yapma. amaaaan tamam lan yap tamam yap yap yap ne diyim yap yapma lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Yeter vurmayın öldü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Vingthor said: ramses sen çirkin diil miydin? hepimiz görebiliyoruz neyle neyi kapamayı çalıştığını. yapma artık. ya yap fap anasını satayım of tamam fap. amaaaan tamam lan fap tamam fap fap fap ne diyim fap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 oha sakatlar neler olmuş burda ben mışıl mışıl eğlenirken :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 nice yigitler telef oldu sen eglenirken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 cok kan dokuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Hah yüklenin anasını satayım,bana abaza-çirkin ve daha bilimum sıfatları yükleyerek zihinsel mastürbasyonunuza devam edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 dylan güzel kız abi kimse yadırgamıyo seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 ehehe eğlendim lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Ya gerçekten inanılmaz 1.5 metrelik bulaşık suratlı ilgi manyağı bir insanı bu kadar doyurabiliyor olmanız. gecko sen de mümkünse artık defol git şu forumdan ya, ne kalitesiz bir adamsın ölçmek imkansız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 aha rage geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 wuuuu beni yine ezdi ağlayarak gitmem gerekiyor sanırım. kimse sana sormicak forumda nasıl ne sekilde yazıp dolaşacağını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Öyle değil ama o işler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 nasılsa göster biz de görelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 CABUK BIRI POPCORN YIYEN MAYKIL CEKSIN GIFINI KOYSUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 off iyiki uyumuşum dün bütün gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 ramses oldu millet hala kavgayi izliyor. lan biri el atsin adami kaldirin yerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 hatun yokken ne kadar sakindi lan bu başlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 "nutella yerim" said: dylan güzel kız abi kimse yadırgamıyo seniSwf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 dıhıhıhııı forumu yine birbirine kattım endamımlaan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 dylanı çekemeyen anten taksın hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 ahah nasıl kıskandı http://i51.tinypic.com/2lji58j.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar