Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 forum sapığı olan ramsesmiydi kimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 arkadaşım biz de kimya mühendisiyiz ve 65/80 kız oranımız vardı. kimi kandırıyosun sen kız yok falan diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 oha holy aynı oran bizde var sfdsf aynı sınıfta mıyız lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Kimyada kiz yok mu? HAHAEHAH. Biz bilgisayarcilar olarak kimya muhendisleri icin stalking kastik ya. Hem bol, hem de guzeller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 bizim okulun kimya muhendisliginde de kizlar domine ediyor. kimya derslerimiz ve lablarimiz ortakti ilk yil. erkek sayisi az olunca iki kisilik mucadele ediyordum o yuzden tum kimya bolumu beni taniyor. hocalari bile kendi bolumundeki ogrencilerinin adini tam bilmezken beni adimla cagirirlar halen. oyle bi bolum kimya. ama ramses hic kimya bolumu ogrencisi yok adamda, resmen at yarisi/iddaa bagimlisi devlet memuru tipi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 ben bu sene bitirdim, İTÜ'de böyleydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 adam bi diplomaya baksın bence. inşaat makina falan yazıyor olabilir. oluyor öyle, var bazı arkadaşlar ne okuduğunu bilmeden geçtiler sınıfları. mezun oldular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 abi bazen fotokopi için falan iibf tarafına uğruyorum ne garip lan kız falan dolaşıyo içeride ve sayıca da çoklar yani birbirleriyle yarışıyorlar giyim kuşamda ve erkekler kazanıyor bu yarışta hep fotokopi işi bitiyor ve bizim binaya dönüyorum http://dl.dropbox.com/u/18366514/oh%20god.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 ramses kendisini böle bi gezi esnasında kaybetmiş olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 RamsesII said: Daasaa kimya mühüz biz bu arada normal kimya bölümü değil bu 1... Sen gel gör bakalım okulda acaba güzel denebilecek kaç tane kız var bu 2... Quantity olarak fazla ama quality olarak yerlerde bir yer ege chemeng... adam kiz bulmus quality quantity hesabi yapiyor lan! o hesaplari biz anca 10bin satirlik kodlara yapabildik... etkilesime gecebildigimiz kiza en yakin seyler bunlardi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Holy said: arkadaşım biz de kimya mühendisiyiz ve 65/80 kız oranımız vardı. kimi kandırıyosun sen kız yok falan diye. gençler sayı fazla kalite yerlerde.GElin görün yalan atmıyorum,ben mezun olurken alt sınıflarda güzeller daha çoktu ama benim dönemim ve bir alt dönem leş gibiydi.Kimse kusura bakmasın,bizde enayi değiliz yoksa saldırırız aç gibi. İddaa oynamayı severim ve hakikaten kendime baktım öyle bi tipim var lan tespiti yapan arkadaşa helal diyorum :D pis sakal falan tam uymuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 RamsesII said: Daasaa kimya mühüz biz bu arada normal kimya bölümü değil bu 1... Sen gel gör bakalım okulda acaba güzel denebilecek kaç tane kız var bu 2... Quantity olarak fazla ama quality olarak yerlerde bir yer ege chemeng... sen boğaziçi kimya mühendisliğine uğra bir ara. nasıl beceriyorlar bilmiyorum ama giyim kuşam ve makyaj konusunda işletme bölümü ile yarışıyorlar (bunu artık kötü ya da iyi olarak yorumlamak kişiye kalmış) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Aynen abi bizim okuldaki kimya muh'leri de IIBF'li kizlarla yarisiyorlar guzellik ve bakim konusunda. Sizinkiler defolu cikmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Ardeth said: RamsesII said: Daasaa kimya mühüz biz bu arada normal kimya bölümü değil bu 1... Sen gel gör bakalım okulda acaba güzel denebilecek kaç tane kız var bu 2... Quantity olarak fazla ama quality olarak yerlerde bir yer ege chemeng... sen boğaziçi kimya mühendisliğine uğra bir ara. nasıl beceriyorlar bilmiyorum ama giyim kuşam ve makyaj konusunda işletme bölümü ile yarışıyorlar (bunu artık kötü ya da iyi olarak yorumlamak kişiye kalmış) ardeth ben diğer üniversitelerin kimya mühlerini bilmiyorum,ege üniversitesini çok yakinen biliyorum.Bİzim orası hiç öyle değil,bazen öyle kızlar görüyordum ki seksten hayattan soğuyordum adeta. Boğaziçinin o şekilde olmasına sevindim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Ben bunu imza yaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 şakası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Tum dunya bunu konusuyor!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Frantic said: ama ramses hic kimya bolumu ogrencisi yok adamda, resmen at yarisi/iddaa bagimlisi devlet memuru tipi var. yanliz suda tam imzalik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 axedice said: Ben bunu imza yaparım. hakikaten süper bir laf olmuş telif hakkını isterim axedice :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 ramses kate upton geze geze kafasındaki çıtayı yükseltmiş bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 okulda domal diye bağırınca okulun yarısı domalıp bakıyor abi ege'de. izmir saçma sapan biyer dalga mı geçiyosun. binada yoksa kız çık bi grand'a falan bak bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 en taş hatunlar benim tiyatro bölümünde ben de beklerim sdgdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 ege teksilde güzel kızlar var kimyanın direk karşısı en kötü 525 durağında beklerken tavlarsınız la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 en guzel kizlar benim gittigim fabrikalarda usta basi olarak calisiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar