0ne Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 yok artık yaa 444 diye mesaj attık, gene sayfabası olmusuz güzel cıkmısınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 0ne hep mi fail olacan be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 wastyrx said: Abi fede sizin sandığınız gibi bi insan değil ya =/ ben bilmem, o tarafta oturan dortlu kendine sahip ciksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 arkadaş grubunuz adeta mühendislik fakültesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 alnımıza yazılmıs barbu yapılabilecek bişey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 barnacle said: arkadaş grubunuz adeta mühendislik fakültesi. ortamda sadece 2 mühendis var yalnız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 o zaman tehlike çanları çalıyor. foreveralone.jpg :D şu manzaraya şahsen makinada çok rastlıyoruz ama sizde olmamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 sadece paticik katılımı olduundan normal :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 toplu fotograftaki diger kiz kim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 copry said: sadece paticik katılımı olduundan normal :) aaa anlaşıldı dgfsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 copry said: sadece paticik katılımı olduundan normal :) oraya yığacaktın kamyonla adamı patidaşların için. Nasıl arkadaşsın sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 barbu said: oraya yığacaktın kamyonla adamı patişkoların için. Nasıl arkadaşsın sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 adam demişim. kız olcaktı o. ufak bir yanlışlık sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 yok bende öyle olaylar. herkes ekmeğini taştan çıkarsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 hayırsız çıktı. senden kanka olmaz. bi de dişçilik fakültesi accessin var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 kız için bu laf denir mi barn 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 fatih duruşunu hiç bozmuyor, bir önceki ankara buluşmasında da cooldu adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 kız kankaların ikincil görevi kız çevresini sunmaktır ama :( birincil görevi yoldaşlık ayrı konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 http://i.imgur.com/AGcUq.jpg -mr_hand az daha çekiyomuş hareketi -o masanın hali ne öyle insan bi temizletir -fedeyi niye dışladınız olm dsf en köşeye atmışsınız adamı, al bunu ye bizle de pek muhattap olma demişsiniz gibi sdf. ama adam çalışıyo sizin gibi boş boş durmuyo parasını harcıyo azcık feyz alın =) -bi de bu garson birisine acaip benziyor ama kime büyük halinde baya bi belli suratı benim de eyyorlamam bu kadar. çohkıskandım evet :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 çok sinirlenmiştim orda gerçekten. bazılarınız dövücem bidakine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 aquila said: wastyrx said: Abi fede sizin sandığınız gibi bi insan değil ya =/ ben bilmem, o tarafta oturan dortlu kendine sahip ciksin. 4lü dedin kaybettin şükrü, yanımdakilere dokunanın dişlerini kerpetenle sökerim ben. fede said: çok sinirlenmiştim orda gerçekten. bazılarınız dövücem bidakine mikiden dayak yiyen biri için iddalı konuşuyoruz bakıyorum agfasjda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 miki bayan olduğu için kaldırmak istemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Ayak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 bacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 ya bak unutmuşum, wastyrx, fotonun büyük halinde zombisin, fark ettin mi ? tamam baba üzme kendini bu kadar arada yemek felan ye bak olmuyo böyle =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar