tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 0ne said: 89.7 oldum olm önünü alamıyorum, 54 kilo olduğum zamanları özlemicem ama hiçbir zaman. bildiğin iskeletor gibi geziyodumnasıl becerdin o kadar kilo almayı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 55'ten 70-75'e çıktım bende bildiğin göbekli oldum,aynada gördükçe 'noldu lan bana' diye şok geçiriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 kız yok /logout Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Burayı çok boşlamışım selam ben BeIlow edik : memeli foto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 sen en son hippi değilmiydin? tarz değiştirmissin yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 tarkandakiahtapot said: 0ne said: 89.7 oldum olm önünü alamıyorum, 54 kilo olduğum zamanları özlemicem ama hiçbir zaman. bildiğin iskeletor gibi geziyodumnasıl becerdin o kadar kilo almayı? duzenli spor. askere ilk girisimde 58 kilo tartildim. acemi birliginden geldim 66 olmustum. usta birliginde pazar gunleri haric istisnasiz hergun sabah 9-10 ogleden sonra 3-4 arasi kosu. tufekli-tufeksiz hareketler. sinav mekik barfiks. Arada halata tirmanma uzun-yuksek atlama falan yapiyoduk. bide duzenli beslenme vqr tabi. sabah ogle aksam yemek saatlerine uyarsan siskolar zayifliyo. zayiflqr kilo aliyo. Alisana kadar zor ama sonra etkileri gordukce hevesle yapiyosun. Askerlik bittiginde 86 kilo gelmistim. Tabi bu bahsettiklerim birlikten birlige degisir. benim birlik hem yuksekova da hemde komando birligi oldugundan egitimlere mecbur katiliyoduk. onun disindaki zamanlar telsiz telefon santralindeydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 senko said: sen en son hippi değilmiydin? tarz değiştirmissin yine Alakası yok bayadır böyle resimler atıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 @BeIlow Kilo almışsın hacüt sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 kazağını çok beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 cikar onu bebeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 teşekkür kazak beğeni topladı baya zamanında :D evet 8 kilo kadar aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 medeni cesaritini kutluyorum lakin cok cirkin bir adam olarak yinede 2012 yilinda resim koymayi planliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 her albümde var o kazak yalnız:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 yok cirkin biri degilim koyacam resmimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 kozalak said: eski tatil fotolarını karıştırırken buldum. sandalyeden düştüm http://c1202.hizliresim.com/u/7/2j6fp.jpg asdfasdf adam kafadan bacaklı çıktı lan?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 ben de resim koymak istiyorum ama artık kimse sklemiyo lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 synthesizer said: ben de resim koymak istiyorum ama artık kimse sklemiyo lan :( baharı bekle abi. manzara + mangal ile gayet güzel attention alıyordun. yetmezse adnan oktar'ın panpişleri misali aralara biraz hatun serpiştir. dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 tukettim mangalın repini de. gerçi gecen hafta bi mangal yaptıydık karlar altında da. kıyamıyorum kızlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 abi kazağını çok özlemişim. arada bir fotoğrafını koy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 gecen sene bugunlerde isvecteydimde lanet olsun avrupanın buzu ayazı bi ayrı oluyo resmen gotumuz donduydu burası cok avam ole donmuyo burda http://i.imgur.com/UYj4d.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 avrupa'da dondum diyeniniz de tatava.anca bilindik görüldük şehirlerde donmuştur.şöyle doğu avrupa'da esnaf kasabasında dondum diyeniniz yoktur mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 esnaf kasabasında da dondum lan ryan air bokum gibi havalimanlarına iniyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 çok babacan gülümsemişsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 wastyrx said: Selam ^_^ yeni götrün fotonu patron kırdım puanını bundan sonra patron değilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar