aquila Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 msn'e gecelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 msn'e dün bi giriyim dedim, 3 online vardı. aklıma icq geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 lan gene neye gecti herkes, ben kacirdim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 kardeş yollarmısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Lan ne tatsız çıktınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 eh burda eski rus sevgiliden mi bahsedilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 rus olmasına yapılan vurguyu özellikle beğendim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 4chan'a türk kızı koyarsan zaten banlarlar. Bi internette göz zevkimiz var o bize kalsın. Ayrıca forumdan da sevgilim olmuş oldugu için zamanında kimsenin kafasında soru işareti olmasın diye rusu vurguladım, kalpler rahatlasın diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 tam tersi daha bi sıkıntı basmıştır patiyi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guzeladamcengiz Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 patide güzel kız yok mu koysun bi foto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Ahmet sen ne kadar pembe dizi bi adam oldun lan. Yok eski sevgilim bilmemne, yok param bitti sigaram bitti avare ve berdüşt bir sanatçıyım oh lala. Niye böylesin kuzum, derdin sıkıntın ne? Biz seni ergenken tanıyıp sevdik ama ergenlikten çıkınca baya pis bi adama dönüştün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 vurguladığın şey rus patinin içi ferahlasın diyosun lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Patinin içi değil, eski sevgilim olan bir üye okursa gerilmesin diye. Okudugumuzu anlayalım 101. @Burak: Eskiden çok tatlıydım be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Abi msn tıkandı. Virgin list yapayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 msnden gelmedim ama beni eklemeyi unutma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 skype diye bisey varken msn neden ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 xunn said: Ve kız evli şu an, bana bir yamuğu olsa yuvasını yıkardım negzel de yok faulü. Ama bir garip ya. "Her hafta gelebilirim, sürdürürüz" dediginde tamam len demiş olsam yine bu fotoyu görür müydüm, hiçbir şey hissetmemek yerine ne kadar çok sinirlenirdim diye merak ettim. Arkadaşlar hayat çok garip. yazar burda sevgililerinin peşinden koştuğunu, onun için kendilerini harap ettiklerini belirtmek istemiş ps: sevgilisinin çılgın bir rus olduğunu da belirtmeyi unutmamış ama onu zaten biliyorduk çoğumuz ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 xunn harbi insan evladıymış ama. Sırf geyik olsun diye ifşa edip eğlenir testis geçer fln 100 kişiden 95'i sdgfdgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 eski sevgiliye bi fap patlatmıştır ama affetmez. eski günlerin hatrına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 SeaGle said: xunn harbi insan evladıymış ama. Sırf geyik olsun diye ifşa edip eğlenir testis geçer fln 100 kişiden 95'i sdgfdgs ahaha o kimin terk eden olduğuna bakar. anladığım kadarıyla zunn terk etmiş o yüzden yapmaz heheh egosu çizilen tarafın yapacağı hareket o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Ahah terketmiş olsa da yapmazdım da, şöyle bir aldatmış falan olsa süründürürdüm herhalde. barnacle said: eski sevgiliye bi fap patlatmıştır ama affetmez. eski günlerin hatrına... Katawa Shoujo fapı bıraktırdı, 4 ocaktan beri fap yok. Patlıcam çocuklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Ne bu katawa supo lan diyip duruyosun merak ettim mükemmel anime kızı falan mı Ayrıca evet bir gün çok serin bir sabaha uyanabilirsin xunn tahminimce 2-3 hafta içersinde bir zamanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 komikli resimlere mi koysam buraya mı koysam bilemedim ama işte karşınızda; şirket içi kurumsal e-posta gönderiminde çığır açma hareketi http://img.photobucket.com/albums/v114/ildeniz/to_mordor_branch-1.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Katawa secilmis kisi, benim icin son gibi bir anlama geliyor sanki de digerini bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 engelli seks sanıyodum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar