xunn Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Yarına kadar çizim koymazsam bilin ki bir yerde öldürüp sokaga atmış beni procrastination. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Procrastinationın en büyük etmenlerinden birinin, procrastination kelimesinin icadı olduğunu biliyor muydunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 axedice said: Procrastinationın en büyük etmenlerinden birinin, procrastination kelimesinin icadı olduğunu biliyor muydunuz? mfw http://i.imgur.com/0OT9a.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 o dolabin kapilari yok mu fakirmisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 saçlarını.. taramalısın.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Full ayna var sürgülü, tembel oldugum için kapatmıyorum birşey alırken kasmasın diye. ha ama fakirim ya. lemuria said: saçlarını.. taramalısın.. :) Kendime dikkat edecek enerjim olsa şimdi oturup çizerim mesela. Ayrıca tarayınca prenses oluyorum malum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Şöyle olsan fena mı? Biri yolmuş gibi duruyor saçların. Spoiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 bırak dağınık kalsın . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 her gece 100 kere dimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Yok lan 6-7 aydır bekarım, Katawa Shoujo çıktıgından beri seksin hiçbir formuna yaklaşmadım. Bu böyle gider 2 yıl, sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 lemuria said: Şöyle olsan fena mı? Biri yolmuş gibi duruyor saçların. Spoiler Merhaba Buse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 lemuria said: Şöyle olsan fena mı? Biri yolmuş gibi duruyor saçların. Spoiler http://i.imgur.com/7ZzTR.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 xunn said: Ayrıca tarayınca prenses oluyorum malum. abi offff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Haha hiç unutmam Xunn'un şu battaniyeli bir resmi olacak. Yine bir gün albümü gezerken bir kız arkadaşım: - bu kız güzelmiş dedi. Bittim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 bence kiz arkadasini xunn'la tanistirma. resimde begendiyse ooo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 saçları kestirtmek için bizans oyunları bunlar hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Bizans oyuununa falan gerek yok gercekler ortada. Ahmet de farkinda zaten, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 kestirmeyin sakın. iğrenç olacak üzüleceksiniz sonra. tekrar uzayana kadar bere giy falan zahmetli işler hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Saçları sadece düzelttiricem saglık için. Bir arkadasın ablası pro fotolarımı çektirip ajansa yollamamı söylemiş. Birgün bir yerde maymun gibi görürseniz beni teselli ediyorsunuz, gülmek yok. Dünyanın en aptal kesiminin parasını yersem eglenirim gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 -_- para insana neler yaptırıyor azizim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Lan sus ailen dayamış desteği okuyup durmuşsun, çarparım valla. Sigara param yok lan, bu paket bitti mi cold turkey kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 zıkkım iç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 izmarit yada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 xunn said: Lan sus ailen dayamış desteği okuyup durmuşsun, çarparım valla. Sigara param yok lan, bu paket bitti mi cold turkey kaldım. ne desteği lan burda bana maaş veriyolar o parayla geçiniyorum masterda da kendi maaşımla geçindim. git çalış sen de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Para mı lazım arkadaşlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar