fede Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 aa benim ev fakiriz ak ne var. pipetle içinde daha hızlı kafa oluyo. bilmediğin muhabbetle ayara girme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 one aynen böyle devam et hiç bozma sdfsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 vayyy 0ne den diss geldi asdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 0ne said: zaman geçer ve insanlar değişir, hani sen hiç değişmiyosun diye, başka insanlarında düşüncelerinin değişebileceğini gözardı etme bence. O zamanalar paticiğe yeni üye olmustum ve dory de sevgilisinden ayrılmıstı, belki yeniden denemek ister, güvenebileceği birini ister gibi bi düşünceye kapılıp o öm'leri göndermiştim, ve evet dediğin gibi reel de tanımıyodum. Yaptığım şey biraz aceleye getirmekti, zaten geri tepti dersimi aldım, o yüzden şimdi aynı şekilde davranmam mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Cuce said: one tamam sauvnman gereken bişey yok takma kafana, sakin. abi dramaya cuce girdiyse cok ciddi dramadır bence eahueaea adam dunyanın en mazlum en guzel insanı drama ya en uzak insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 cerebralis said: paparazilere yakalanmışım war ya sen bu sacla coluk cocuguma hoca olsan gişder sikayet ederim bitli misin pireli mi belli deil coluk cocuga bulastırırsın salgın baslatırsın okyulda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 bu arada hastasıyım 150 tane arka arkaaaya mesajın bide post kasılsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Abi 0ne hirs yapmis 2 sene onceki topicden bulmus fotoyu galiba ahahaha Bu fotoyu koydun utancimdan bi daha foruma giremiycem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 BonePART said: cerebralis said: paparazilere yakalanmışım war ya sen bu sacla coluk cocuguma hoca olsan gişder sikayet ederim bitli misin pireli mi belli deil coluk cocuga bulastırırsın salgın baslatırsın okyulda belli ya bitliyim direk fsfdgsfdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 ayrıca normalde de o kadar uzun mu, yoksa bişiler filan takıyorlar sanırım öyle mi yaptırdın saçlarını? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 cerebin saçını beğenmeyen bi ben miyim. hayır saçını çekip çantanı tekmeleyip inceden yazayım istiyorum ama tutamam o saçları :( kız dediğin tiril tiril olur saçı başı mmhh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 moar saykıdelik öğretmen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Rasmon çık dışarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 tunca said: sol üstten: tyrannus, kuheylan http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/photos-ak-snc1/v1948/29/95/687407613/n687407613_1053516_106.jpg Kendimi shoplamak istedim şuraya. Sefa'ya selam söyleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 tabi ek kullanılmadan yapılamıyo bu.sadece kendi saçınla olmuyo.direk ucundan ek değil ama kendi saçınla ek saç birarada buruluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 MADBOY said: tunca said: sol üstten: tyrannus, kuheylan http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/photos-ak-snc1/v1948/29/95/687407613/n687407613_1053516_106.jpg Kendimi shoplamak istedim şuraya. Sefa'ya selam söyleyin. dergah evi direk abi toplantısı dinleti varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Tyrannus said: moar saykıdelik öğretmen! yaaa evet ilk derse are u shpongled?? diyerek başlıyorum=)) nomsaR said: cerebin saçını beğenmeyen bi ben miyim. hayır saçını çekip çantanı tekmeleyip inceden yazayım istiyorum ama tutamam o saçları :( kız dediğin tiril tiril olur saçı başı mmhh. =) beğenmeyen bisürü insan var ya üzülme.çok normal bişey olmadığı için itici gelebiliyo kimine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 güzelmiş saçlar. gerçi başkasının saçı filan dedin o biraz kötü ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 başkasının değil ya bu örgülerde kullanılan suni saç gibi bişi.yoksa örülemiyo zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 itici değil de, böyle ben kızlarla ilk selamlaşırken belinden tutup kendime çekip yanağından öperim. senin elini sıkarım heralde sadece kitleden korkarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 farlı taktikler bakalım işe yarayacak mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 paradiseda siz de lost olucak mısınız yarın öğretmenieem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Fistan said: farlı taktikler bakalım işe yarayacak mı allah büyüh deniyogh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 BonePART said: MADBOY said: tunca said: sol üstten: tyrannus, kuheylan http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/photos-ak-snc1/v1948/29/95/687407613/n687407613_1053516_106.jpg Kendimi shoplamak istedim şuraya. Sefa'ya selam söyleyin. dergah evi direk abi toplantısı dinleti varmış Sen bilmezsin, Tyrannus eski abilerden. "Kardeş haydi sabah namazı vakti..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Tyrannus said: paradiseda siz de lost olucak mısınız yarın öğretmenieem? ajanlarımı yolladım .üstelik benim köyümde!! olamıycam malesef nice tree of lifelara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar