Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Kes lan 91li. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 hahahahaha of gülesim yoktu ya valla sunarkariyer ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 dylanN said: SeaGle said: Dilan mankense türkiyede mankenlik ajansları bi bidon benzinle yaksın kendilerini. babamın parasıyla manken oldum . O zaman ajans sahipleri binayla birlikte kendini yaksın para için çekilir mi bu berbatlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 para böyle bişey B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 abi işte ben yazıyorum dalga geçiyo trollüyosunuz diyosunuz antalyada işler böyle yürüyo gündeliği 50 liraya podyuma çıkmanın adı antalyada MANKENLİK ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 hayatında para görmemiş çingenelerinde 3 5 kuruşa para demeleri ayrı mevzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 harbi çok zavallısın lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 anca manken olmaya yetmiş para bitmiş sonra galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Dartanian said: Kes lan 91li. öenmli olan 90lı olmak yada 91li olmak değil tolga..!!..!! önemli olan yürüğdüğün yolda kateddiğin tercübe ve bilgi birikimi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 abi gündeliği 50 liraya şeref mağazalarında defileye çıkıyosun baya güzel meslek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 axedice said: Abi albümde bi sürü gereksiz tartışma dönüyor ama insanlar asıl tehlikeye uyanmış değil. Blizzard RMAH diye bi sistem getiricek Diablo3e, baya bildiğin parayla item satıcaklar. Olacak iş değil lan. Bilgisayar oyunları bölümünde yalnız kaldım, gelin topiğe benimle birlikte isyan edin. Allah belanı versin kotick diyin. Yapın bunu. Çünkü asıl önemli olan bu katılıyorum günümüzün globalleşen dünyasında para her zamanki öneminden çok daha fazla bir önem kazanmıştır bunun yankısını oyun dünyasında hissetmek de mümkündür ve bir çok oyun yapımcısı ve oyun şirketi ceo'su bu fırsatı görmüş ve değerlendirmiştir günümüzde hızla artan dlc (downloadbnle contet) çılgınlığıyla önce cüzdanlarımı etkilemişlerdir şimdiyse oyun içindeki eşyaları düşüren oyuncular bunları başka oyunculara satma fırsatına erişecektir bu bildiğimiz şekliyle bilgisayar oyunlarının sonunu getirecek yüz karası bir gelişmedir bilgisayar oyunu oynarken önemli olan şey zevk almak ve zevk vermek (ohh) iken artık bir de bunun yanına para kazanma eklenicektir ve küçük insanlar para kazanıp kaybederken belli başlı oyun şirketleri daha da zenginleşecek belki de gelecekte devletlerin olmadığı şirketlerin ortalığın tozunu attırdığı bir döneme geçiş olacaktır insana ve yaşam hakkına saygıınn olmadığı herkesin yalnızca sahip olduğu parası kadar değerinin olduğu fakirlerin çöp kutularına atıldığı bir geleceğe ufak bir delikten bakmaktayız eğer gördüklerinizden korkarsanız buna isyan edin hayır ben znginim bana giren çıkan yok derseniz bir daha düşünün derim çünkü gün olur devran döner beş parasız çulsuz kalırsınız ve bu şirketler sizi köle gibi çalıştırabilirler laflarıma kulak verin bunların filmini yüzlerce kez izledik ve uzaylılara 2012lere saçma kıyamet senaryolıarna inanıcağınıza önünzde duran bu apaçık gerçeğe inanmanızı tavsiye ederim çünkü insanoğlu bir değişimin eşiğinde ve bu değğşimin sizi nasıl etkileyeceğini başkalrı değil siz belierleyeceksiniz o yüzden artık oturup düşünme vaktiniz geldi her şey pahalı giysiler ve heyecanlı oyunlar demek değildir bazen her şey para da demek değildir bazen birşeyler başka birşeydir ve savaşmanız gerekir bu şeyler için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 İşte bunların açık giyinmeyenleri kahvehanelerde diş macunu falan tanıtıyo. Dekolte giyinince manken oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Saeros said: axedice said: Abi albümde bi sürü gereksiz tartışma dönüyor ama insanlar asıl tehlikeye uyanmış değil. Blizzard RMAH diye bi sistem getiricek Diablo3e, baya bildiğin parayla item satıcaklar. Olacak iş değil lan. Bilgisayar oyunları bölümünde yalnız kaldım, gelin topiğe benimle birlikte isyan edin. Allah belanı versin kotick diyin. Yapın bunu. Çünkü asıl önemli olan bu katılıyorum günümüzün globalleşen dünyasında para her zamanki öneminden çok daha fazla bir önem kazanmıştır bunun yankısını oyun dünyasında hissetmek de mümkündür ve bir çok oyun yapımcısı ve oyun şirketi ceo'su bu fırsatı görmüş ve değerlendirmiştir günümüzde hızla artan dlc (downloadbnle contet) çılgınlığıyla önce cüzdanlarımı etkilemişlerdir şimdiyse oyun içindeki eşyaları düşüren oyuncular bunları başka oyunculara satma fırsatına erişecektir bu bildiğimiz şekliyle bilgisayar oyunlarının sonunu getirecek yüz karası bir gelişmedir bilgisayar oyunu oynarken önemli olan şey zevk almak ve zevk vermek (ohh) iken artık bir de bunun yanına para kazanma eklenicektir ve küçük insanlar para kazanıp kaybederken belli başlı oyun şirketleri daha da zenginleşecek belki de gelecekte devletlerin olmadığı şirketlerin ortalığın tozunu attırdığı bir döneme geçiş olacaktır insana ve yaşam hakkına saygıınn olmadığı herkesin yalnızca sahip olduğu parası kadar değerinin olduğu fakirlerin çöp kutularına atıldığı bir geleceğe ufak bir delikten bakmaktayız eğer gördüklerinizden korkarsanız buna isyan edin hayır ben znginim bana giren çıkan yok derseniz bir daha düşünün derim çünkü gün olur devran döner beş parasız çulsuz kalırsınız ve bu şirketler sizi köle gibi çalıştırabilirler laflarıma kulak verin bunların filmini yüzlerce kez izledik ve uzaylılara 2012lere saçma kıyamet senaryolıarna inanıcağınıza önünzde duran bu apaçık gerçeğe inanmanızı tavsiye ederim çünkü insanoğlu bir değişimin eşiğinde ve bu değğşimin sizi nasıl etkileyeceğini başkalrı değil siz belierleyeceksiniz o yüzden artık oturup düşünme vaktiniz geldi her şey pahalı giysiler ve heyecanlı oyunlar demek değildir bazen her şey para da demek değildir bazen birşeyler başka birşeydir ve savaşmanız gerekir bu şeyler için hayır yavuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 hakkaten bu migrosta falan sucuk tanıtan kızlar ben mankenim mi diyor acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 ışıklarda gez dedeman çevresindeki cafelerde publarda takıl tamamsın olm illaki bi zengine denk gelip 2 gün sonra lüks bi araba ile gezersin bu işler böyle antalyada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Red said: hakkaten bu migrosta falan sucuk tanıtan kızlar ben mankenim mi diyor acaba olm PEYNİR TANITANDA VARMIŞ AZ ÖNCE ÖĞRENDİM HHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 kermit said: Saeros said: axedice said: Abi albümde bi sürü gereksiz tartışma dönüyor ama insanlar asıl tehlikeye uyanmış değil. Blizzard RMAH diye bi sistem getiricek Diablo3e, baya bildiğin parayla item satıcaklar. Olacak iş değil lan. Bilgisayar oyunları bölümünde yalnız kaldım, gelin topiğe benimle birlikte isyan edin. Allah belanı versin kotick diyin. Yapın bunu. Çünkü asıl önemli olan bu katılıyorum günümüzün globalleşen dünyasında para her zamanki öneminden çok daha fazla bir önem kazanmıştır bunun yankısını oyun dünyasında hissetmek de mümkündür ve bir çok oyun yapımcısı ve oyun şirketi ceo'su bu fırsatı görmüş ve değerlendirmiştir günümüzde hızla artan dlc (downloadbnle contet) çılgınlığıyla önce cüzdanlarımı etkilemişlerdir şimdiyse oyun içindeki eşyaları düşüren oyuncular bunları başka oyunculara satma fırsatına erişecektir bu bildiğimiz şekliyle bilgisayar oyunlarının sonunu getirecek yüz karası bir gelişmedir bilgisayar oyunu oynarken önemli olan şey zevk almak ve zevk vermek (ohh) iken artık bir de bunun yanına para kazanma eklenicektir ve küçük insanlar para kazanıp kaybederken belli başlı oyun şirketleri daha da zenginleşecek belki de gelecekte devletlerin olmadığı şirketlerin ortalığın tozunu attırdığı bir döneme geçiş olacaktır insana ve yaşam hakkına saygıınn olmadığı herkesin yalnızca sahip olduğu parası kadar değerinin olduğu fakirlerin çöp kutularına atıldığı bir geleceğe ufak bir delikten bakmaktayız eğer gördüklerinizden korkarsanız buna isyan edin hayır ben znginim bana giren çıkan yok derseniz bir daha düşünün derim çünkü gün olur devran döner beş parasız çulsuz kalırsınız ve bu şirketler sizi köle gibi çalıştırabilirler laflarıma kulak verin bunların filmini yüzlerce kez izledik ve uzaylılara 2012lere saçma kıyamet senaryolıarna inanıcağınıza önünzde duran bu apaçık gerçeğe inanmanızı tavsiye ederim çünkü insanoğlu bir değişimin eşiğinde ve bu değğşimin sizi nasıl etkileyeceğini başkalrı değil siz belierleyeceksiniz o yüzden artık oturup düşünme vaktiniz geldi her şey pahalı giysiler ve heyecanlı oyunlar demek değildir bazen her şey para da demek değildir bazen birşeyler başka birşeydir ve savaşmanız gerekir bu şeyler için hayır yavuz bi oku kanka hak vericeksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Bu arada dilan babamın parası var benim param var poşum var falan diyosun da madem o kadar para var niye estetik cerrahiyi denemiyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 kermit said: ışıklarda gez dedeman çevresindeki cafelerde publarda takıl tamamsın olm illaki bi zengine denk gelip 2 gün sonra lüks bi araba ile gezersin bu işler böyle antalyada bi yakının falan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 kusura bakmayın da prim verenlerde ayrı bir ebleklik var haberiniz olsun dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Saeros said: kermit said: Saeros said: axedice said: Abi albümde bi sürü gereksiz tartışma dönüyor ama insanlar asıl tehlikeye uyanmış değil. Blizzard RMAH diye bi sistem getiricek Diablo3e, baya bildiğin parayla item satıcaklar. Olacak iş değil lan. Bilgisayar oyunları bölümünde yalnız kaldım, gelin topiğe benimle birlikte isyan edin. Allah belanı versin kotick diyin. Yapın bunu. Çünkü asıl önemli olan bu katılıyorum günümüzün globalleşen dünyasında para her zamanki öneminden çok daha fazla bir önem kazanmıştır bunun yankısını oyun dünyasında hissetmek de mümkündür ve bir çok oyun yapımcısı ve oyun şirketi ceo'su bu fırsatı görmüş ve değerlendirmiştir günümüzde hızla artan dlc (downloadbnle contet) çılgınlığıyla önce cüzdanlarımı etkilemişlerdir şimdiyse oyun içindeki eşyaları düşüren oyuncular bunları başka oyunculara satma fırsatına erişecektir bu bildiğimiz şekliyle bilgisayar oyunlarının sonunu getirecek yüz karası bir gelişmedir bilgisayar oyunu oynarken önemli olan şey zevk almak ve zevk vermek (ohh) iken artık bir de bunun yanına para kazanma eklenicektir ve küçük insanlar para kazanıp kaybederken belli başlı oyun şirketleri daha da zenginleşecek belki de gelecekte devletlerin olmadığı şirketlerin ortalığın tozunu attırdığı bir döneme geçiş olacaktır insana ve yaşam hakkına saygıınn olmadığı herkesin yalnızca sahip olduğu parası kadar değerinin olduğu fakirlerin çöp kutularına atıldığı bir geleceğe ufak bir delikten bakmaktayız eğer gördüklerinizden korkarsanız buna isyan edin hayır ben znginim bana giren çıkan yok derseniz bir daha düşünün derim çünkü gün olur devran döner beş parasız çulsuz kalırsınız ve bu şirketler sizi köle gibi çalıştırabilirler laflarıma kulak verin bunların filmini yüzlerce kez izledik ve uzaylılara 2012lere saçma kıyamet senaryolıarna inanıcağınıza önünzde duran bu apaçık gerçeğe inanmanızı tavsiye ederim çünkü insanoğlu bir değişimin eşiğinde ve bu değğşimin sizi nasıl etkileyeceğini başkalrı değil siz belierleyeceksiniz o yüzden artık oturup düşünme vaktiniz geldi her şey pahalı giysiler ve heyecanlı oyunlar demek değildir bazen her şey para da demek değildir bazen birşeyler başka birşeydir ve savaşmanız gerekir bu şeyler için hayır yavuz bi oku kanka hak vericeksin abi okumadımda burak var sonuçta alıntıda direk sende haksız oldun kusura bakma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHA GÖKALP BİR DE UTANMADAN ÖM ATMIŞSIN KEDİ CANINI SENIN YA ASJGDJKASLAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 eet öm attım uza hadi diye buraya yazmak istemedim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 çingene dedim ? burayada yazıyom hepsini ? ee buraya yazınca adammı oldun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 dylan şirketin web sitesini paylaşınca daha bi güzel çıkmışsın canım oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar