hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 hacılar bu sineklikler nerede satılıyor ya allah aşkına biri söylesin. istanbul avrupada.
Mal Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 hepiniz no lifersınız. bir pimapenciye, nalb... şaka şaka. pimapencilerde kesin olur. nalburlarda da olur.
Mirluin Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 daha ucuzları bauhaus gibi yerlerde var, cırt cırtlı bantını takıyosun üstüne fileyi takıp uygun ölçüde kesiyosun kışın çıkarıp yıkıyosun falan onlar baya iyi, ama uygun ölçüde keserken aman diyim çok dikkatli ol az büyük falan bırak
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Mirluin said: daha ucuzları bauhaus gibi yerlerde var, cırt cırtlı bantını takıyosun üstüne fileyi takıp uygun ölçüde kesiyosun kışın çıkarıp yıkıyosun falan onlar baya iyi, ama uygun ölçüde keserken aman diyim çok dikkatli ol az büyük falan bırak bu iyiymiş zanza
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 sinekli bakkal yazıcaktım sonra vazgeçtim ama bu rezillik görülsün istedim
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 neonlu elektrikli tuzaklar var bi de. cız bız :(
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 tam olarak aradığın şey bu ucuz fiyat, kolay uygulama, sökülebilir olma. en fazla açıkta kalan bantlar yağmurdan bir seneye eskir, gider yenisini alırsın komple. baya baya iyi, yazlıkta falan takıyorum odama.
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 hamsilipilav said: hacılar bu sineklikler nerede satılıyor ya allah aşkına biri söylesin. istanbul avrupada. saat ikide sinekler vızır vızır sevmiş belasını ki adam gelip dert yanıyor ahahah
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 :D yok hacı allahtan daha dadanmadılar yağmur mağmur o kadar sıcak değil heralde hava bilmiyorum. bu linktekileri nereden alıyoruz
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 koçtaş, bauhaus gibi yapı marketlere 15 taş çatlasa 20 tlye alıyosun. bir kutu goccaman bir salon camını kaplayabiliyor. sadece açılacak yüzeyleri kaplarsan hele hepten azalır gerekli miktar. içinden fileyle güzel yapışkanlı cırtcırt çıkıyor. cırtı dışarıdan veya içeriden yapıştırıyosun işte yüzeyi temizleyip. üstüne flieyi ittirince tutuyor zaten. rüzgara falan dayanıklı kerata, ben gayet memnunum. yapı market yoksa da vardır etrafta ya ben gördüm sık sık.
Ren Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Laorx said: sinekli bakkal yazıcaktım sonra vazgeçtim ama bu rezillik görülsün istedim of ahah
Öne çıkan mesajlar