hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 hacılar bu sineklikler nerede satılıyor ya allah aşkına biri söylesin. istanbul avrupada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 hepiniz no lifersınız. bir pimapenciye, nalb... şaka şaka. pimapencilerde kesin olur. nalburlarda da olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 daha ucuzları bauhaus gibi yerlerde var, cırt cırtlı bantını takıyosun üstüne fileyi takıp uygun ölçüde kesiyosun kışın çıkarıp yıkıyosun falan onlar baya iyi, ama uygun ölçüde keserken aman diyim çok dikkatli ol az büyük falan bırak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Milyoncularda... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 seçkin sinekçilerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 fede :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 osman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 asdfsdfdfs :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Mirluin said: daha ucuzları bauhaus gibi yerlerde var, cırt cırtlı bantını takıyosun üstüne fileyi takıp uygun ölçüde kesiyosun kışın çıkarıp yıkıyosun falan onlar baya iyi, ama uygun ölçüde keserken aman diyim çok dikkatli ol az büyük falan bırak bu iyiymiş zanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 sinekli bakkal yazıcaktım sonra vazgeçtim ama bu rezillik görülsün istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 neonlu elektrikli tuzaklar var bi de. cız bız :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 tam olarak aradığın şey bu ucuz fiyat, kolay uygulama, sökülebilir olma. en fazla açıkta kalan bantlar yağmurdan bir seneye eskir, gider yenisini alırsın komple. baya baya iyi, yazlıkta falan takıyorum odama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 hamsilipilav said: hacılar bu sineklikler nerede satılıyor ya allah aşkına biri söylesin. istanbul avrupada. saat ikide sinekler vızır vızır sevmiş belasını ki adam gelip dert yanıyor ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 :D yok hacı allahtan daha dadanmadılar yağmur mağmur o kadar sıcak değil heralde hava bilmiyorum. bu linktekileri nereden alıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 koçtaş, bauhaus gibi yapı marketlere 15 taş çatlasa 20 tlye alıyosun. bir kutu goccaman bir salon camını kaplayabiliyor. sadece açılacak yüzeyleri kaplarsan hele hepten azalır gerekli miktar. içinden fileyle güzel yapışkanlı cırtcırt çıkıyor. cırtı dışarıdan veya içeriden yapıştırıyosun işte yüzeyi temizleyip. üstüne flieyi ittirince tutuyor zaten. rüzgara falan dayanıklı kerata, ben gayet memnunum. yapı market yoksa da vardır etrafta ya ben gördüm sık sık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 tamamdır saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Laorx said: sinekli bakkal yazıcaktım sonra vazgeçtim ama bu rezillik görülsün istedim of ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar