howarethe Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 ntvspor Abi bunlar ne yapmış daha geçen sene c.ronaldo 100 milyondu bu sene messi 200 milyon olmuş . İyi para .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 kimse almasin diyedir o, messinin de bi yere gidicegi yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 di maria'ya 50 verilir mi lan haa tl imiş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Xavi haketmedigi bir yerde bence. Messi 197 ise Xavi en az 150 eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 barcelonanin hepsi var bi puyol yok lan, ayip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
howarethe Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Mithat said: Xavi haketmedigi bir yerde bence. Messi 197 ise Xavi en az 150 eder. Bende öyle düşünüyorum messi ye futbolu o şekilde paslarıyla gerek hareketleriyle oynatan kişi xavi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 howarethe said: Mithat said: Xavi haketmedigi bir yerde bence. Messi 197 ise Xavi en az 150 eder. Bende öyle düşünüyorum messi ye futbolu o şekilde paslarıyla gerek hareketleriyle oynatan kişi xavi iniesta da iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Messi 200 ise Xavi-Iniesta 500'er eder. O takımın herşeyi adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
howarethe Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Zaybird said: howarethe said: Mithat said: Xavi haketmedigi bir yerde bence. Messi 197 ise Xavi en az 150 eder. Bende öyle düşünüyorum messi ye futbolu o şekilde paslarıyla gerek hareketleriyle oynatan kişi xavi iniesta da iyi. Ama iniesta hak ettiği parayı almış ben xavi nin hak ettiği parayı alamamasından bahsediyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 o degilde fifa online 2 de futbolcular su gibi ucuz lans dfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 xavi ve iniesta olmasa zaten pek bi anlamı olmaz o takımın.kişisel oyuna dönüşür barça için futbol.şu anda en değerli oyuncular xavi ve iniesta işte.ama iniesta nın daha değerli olma sebebi 4-5 yaş küçük olması.yani xavi o kadar hak ediyor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 listede ismimi görememek üzdü beni. İlk 10 olmasada 12, 13 de yer bulmam gerekiyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 abi xavi-iniesta demişsiniz de bence xavi dediginiz adam iniestadan bi 2 gömlek falan üstün.işin özü katiliyorum bende xavi gerekli ücreti alamamis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 para birimi euro değil tl bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Zaybird said: xavi ve iniesta olmasa zaten pek bi anlamı olmaz o takımın.kişisel oyuna dönüşür barça için futbol.şu anda en değerli oyuncular xavi ve iniesta işte.ama iniesta nın daha değerli olma sebebi 4-5 yaş küçük olması.yani xavi o kadar hak ediyor bence. yaşın yani sıra birde iniesta hücumda daha efektif oynuyor. Topsuz alanda çok iyi yer alıyor ve atağı yönetebiliyor. Xavi daha seri ve daha yetenekli olmasına rağmen Iniesta kadar iyi atak yapamıyor bence edit: ha birde olay tabii birbirini tamamlama olayı, Xavi - Iniesta'dan biri olmadığı takdir de Barcelona her şekilde yavaşlıyor. İkisi olmazsa zaten ya şans maç kazanıyorlar, ya da çok basit rakiplere falan denk geliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
howarethe Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 DarKRideR said: Zaybird said: xavi ve iniesta olmasa zaten pek bi anlamı olmaz o takımın.kişisel oyuna dönüşür barça için futbol.şu anda en değerli oyuncular xavi ve iniesta işte.ama iniesta nın daha değerli olma sebebi 4-5 yaş küçük olması.yani xavi o kadar hak ediyor bence. yaşın yani sıra birde iniesta hücumda daha efektif oynuyor. Topsuz alanda çok iyi yer alıyor ve atağı yönetebiliyor. Xavi daha seri ve daha yetenekli olmasına rağmen Iniesta kadar iyi atak yapamıyor bence edit: ha birde olay tabii birbirini tamamlama olayı, Xavi - Iniesta'dan biri olmadığı takdir de Barcelona her şekilde yavaşlıyor. İkisi olmazsa zaten ya şans maç kazanıyorlar, ya da çok basit rakiplere falan denk geliyorlar. Tabi ki iniesta xavi yi ikisi de pedro villa messi yi tamamlıyor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 aksine ben pedro ve villa'nın hız kestiğini düşünüyorum, Messi'nin olağanüstü bir adam olması çarkların halen dönmesini sağlıyor forvet hattında, Henry - Eto'o - Messi üçlüsü gibi üçlü gelmedi. Henry kendisi gibi oynamamasına rağmen çok iyiydi, Eto'o desen hani dünyada her anlamda hücum yapabilen tam bir forvetti, onun gibisi zaten gelmedi Barcelona'ya da neyse, Messi desen Messi, Messi'nin işini de azaltıyordu Henry-Eto'o ikilisi, şimdi o kadar rahat değil ve mecburen kendini de zorlaması gerekiyor. Buna rağmen nasıl bir kondisyon vs. varsa adam da yılmıyor, düşmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
howarethe Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Zaten messinin olağan üstü bir futbolcu olduğunu kimse inkar edemez . Henry Eto'o Messi gibi bir forvet hattıda asla oluşamaz diye düşünüyorum barcelona da . Messi'de senin bahsettiğin azmiyle daha çok geliştirdi kendisini ve şu anda gerçekten dünyanın en iyi futbolcusu . C.Ronaldo'yu bence hak ederek solladı ve geçti yani . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 barca artistlik yapıodu fabregası almak icin ses gelmedi bir daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar