Loxias Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Joker said: öğretmen sayısı neysede, kaç tanesi gerçekten çocuklara faydalı olacak? 20 seneye yakın okul okudum 3-5 tane işe yarar öğretmen vardı. ne kdr para okadar kofte 1500 liraya istanbulda kirada oturan bir öğretmenden 40 kişilik sınıflarda anne şefkatimi istiyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Esh said: vaatti, kapak oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Loxias said: Joker said: öğretmen sayısı neysede, kaç tanesi gerçekten çocuklara faydalı olacak? 20 seneye yakın okul okudum 3-5 tane işe yarar öğretmen vardı. ne kdr para okadar kofte 1500 liraya istanbulda kirada oturan bir öğretmenden 40 kişilik sınıflarda anne şefkatimi istiyorsun? kurtarabildiğini kurtarıcak kadar uğraşsa? tamamen paraya, rahatlığa, kendi bacağından asılmaya meraklı bir nesil yetişiyor, ve döngü tam olarak oturmuş durumda, bazı istisnalar hariç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 ugrasmadıklarını nerden biliyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 AtlaraFisildayan said: Loxias said: Joker said: öğretmen sayısı neysede, kaç tanesi gerçekten çocuklara faydalı olacak? 20 seneye yakın okul okudum 3-5 tane işe yarar öğretmen vardı. ne kdr para okadar kofte 1500 liraya istanbulda kirada oturan bir öğretmenden 40 kişilik sınıflarda anne şefkatimi istiyorsun? kurtarabildiğini kurtarıcak kadar uğraşsa? tamamen paraya, rahatlığa, kendi bacağından asılmaya meraklı bir nesil yetişiyor, ve döngü tam olarak oturmuş durumda, bazı istisnalar hariç. şuan okullar bizim okuduğumuz yıllardan daha beter. bizde öğretmenlere yapmadığımızı bırakmazdık ancak, kötü bir laf yiyince, gururumuz incinince durmayı susmayı bilirdik. şimdi öğretmenler laf bile söyleyemiyor öğrencilere, her an soruşturma açılabilir hakkınızda. bunun yanında 1500 civarı bir maaşla insanı şartlarda yaşayıp, kültürel bakımdan beslenmeye çalışıyorsunuz. Evlerin 700-800 den başladığı istanbulda. Ver öğretmenlere insan gibi yaşayabilecekleri bir maaş, olmasın kira yetiştirme, kredi kartı borcu yetiştirme, elektrik su parası ayarlama dertleri eminim her öğretmen severek yapar mesleğini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 ne alaka benim söylediğimle toggieye söylemiştim. araya mesaj girmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 ya ben anlamadım simdi. secim oncesi 15k olan atama sayısı, secim sonrası dusuruldu. bunun neresini savundugunuzu bi acıklar mısınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Here eve bir öğrtemen kampanyası başlatsınlar, en az 3 de değil 5 çocuk yapılsın öğretmenlerde sınıf havasını yakalarlar böylece. Birde bu küçüğü çok zeki ama çalışmıyor, çalışssa cümle allemeyi cihanı ... atar, diyende bir anne oldumu tamamdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 dasaaa said: bıktım sizin bu güzel insanları karalama kampanyanızdan gençler! katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 toggie said: ya ben anlamadım simdi. secim oncesi 15k olan atama sayısı, secim sonrası dusuruldu. bunun neresini savundugunuzu bi acıklar mısınız? birader gergin misin, . sadece o mesaja hitaben söyledim ben bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 tamam neyi savunuyosun iste onu anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 bu kadar ekmeğe bu kadar köfteyi eleştiriyorum. sihirli değnek beklemeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 hea oldu o zaman. 15 bin ogretmenin atanmaması icin gecerli bir sebep degil bence yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 bizi atayacaklar diye oy atanlar varsa zaten bahsettiğim şey o da :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 ben atanmayı bekleyen bir ogretmen olsaydım ben de atardım belki oy. su ulkenin kanayan yaralarından biridir ogretmen ataması. hassas bir konu yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 aile ortmani uygulamasini baslatsinlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freedoom Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 herkes kendinin öğretmenidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Sparkcaster said: ÇOK ŞAŞIRDIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 oylar %50 yi geçmedi ondan olmadı atamalar, ne kaa ekmek o kaa köfte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar