Loex Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 sizce çok ikilemde kaldım ? kullanan varsa ipad 1 den gereksiz özellik dışında bi farkı varmı yok mu ? bişiler paylaşırsa sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 almamalı. 1 de almamalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 dimi ya bende vazgeçtim zaten bi anlık saçmalamışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 asus'un eee pad transformer adlı icadını araştır, salyalarına hakim ol. ama o da alınır mı emin değilim, 2. neslini bekleyecem sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 alınır çok tatlı alet ama alıcaksan oyuncak niyetine alıcaksın öyle laptop yerine herkes için geçmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 almalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 kesinlikle alacağım, evden ipad olmadan ayrılamıyorum yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Ucuz denk gelirse ipad1 ya da ipad 3 alınabilir bence. 2 hiç alınmaz ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 bokunu cıkartmayın kapitalistligin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 ben aldım çokta memnunum.Rakip yok bence zilyon tane tablet var hepside ipad cakması diger firmalar tablet cıkarmak icin apple'ımı beklediler cıkarmak icin?evet cunki yapamıyorlardı dogru duzgun.Akıllı olsaydılar 4 sene once cıkarıp cıgır acarlardı. bana gore tek rakip galaxy tab 10.1.Ama google'un marketi gelistirmek ugruna uygulamaları kontrol etmeden onay vermesi,sacmalaktan ote bir olaydır.Bilmiyorum artık düzeltmis olabilirler ama cogu kisi magdur oldu bu durumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 süper cahilce bi yorum olmuş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 aktiftablet said: süper cahilce bi yorum olmuş degerlendirme görecelidir,sana gore veya ona cahilce gelmis olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mahidevran Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 ipad'i tablet pc olarak düsünmemek lazim. Ipad o. Öyle kabullendim ben onu. Cok farkli bi iliski var aramizda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 titanguard said: ben aldım çokta memnunum.Rakip yok bence zilyon tane tablet var hepside ipad cakması diger firmalar tablet cıkarmak icin apple'ımı beklediler cıkarmak icin?evet cunki yapamıyorlardı dogru duzgun.Akıllı olsaydılar 4 sene once cıkarıp cıgır acarlardı. bana gore tek rakip galaxy tab 10.1.Ama google'un marketi gelistirmek ugruna uygulamaları kontrol etmeden onay vermesi,sacmalaktan ote bir olaydır.Bilmiyorum artık düzeltmis olabilirler ama cogu kisi magdur oldu bu durumda Hayatında görüp duyduğu ilk tablet iPad olup, piyasaya komple hakimmiş gibi yorum yapan gencin dramı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 of hakkaten ya. "apple la 21. yyda tanışmış olan gencin dramı" ismindeki 12 bölümlük dizi projemi hayata geçirmeliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 alıyımmı lan kesin bişi söyleeyin kafam karıştı bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 özellikle istediğin apple applicationları varsa al. ama android applicationları da apple kadar geniş. apple'da olan çoğu şey android'de de var. bi de öyle bi soruyorsun ki, biz nerden bilelim alsan mı almasan mı? mesela ne maksatla kullanacaksın aleti? netbook niyetine alacaksan asus transformer denmiş ondan al. gerektiğinde takarsın klavyesini, mouse felan da kullanmış olursun. kitap okumak vs amaçla alacaksan samsung galaxy tab 10 ve motorola xoom al, yanlarında ipad2 zayıf kalıyor. wireless ekranları var bu android tabletlerin. bi de samsung'larda super amoled ekran olduğunu düşünürsek, fıstık gibi alet. ama cep telefonunu büyüğü gibi olsun, evde dursun süs niyetine oynarım diyorsan, gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 abi apple'ın varlıgını iphone'dan sonra ogrenen adamlarla teknoloji tartısmayın ya bence de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 iphonedan once apple var miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Loex said: alıyımmı lan kesin bişi söyleeyin kafam karıştı bak al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enes218 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Adamlar böbreğini satıyor ipad aşkıyla sen hala soruyosun alim mi diye http://forum.paticik.com/read.php?13,5652342,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 titanguard said: ben aldım çokta memnunum.Rakip yok bence zilyon tane tablet var hepside ipad cakması diger firmalar tablet cıkarmak icin apple'ımı beklediler cıkarmak icin?evet cunki yapamıyorlardı dogru duzgun.Akıllı olsaydılar 4 sene once cıkarıp cıgır acarlardı. bana gore tek rakip galaxy tab 10.1.Ama google'un marketi gelistirmek ugruna uygulamaları kontrol etmeden onay vermesi,sacmalaktan ote bir olaydır.Bilmiyorum artık düzeltmis olabilirler ama cogu kisi magdur oldu bu durumda tacticalfacepalm.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 yeni os çıkcakmış acelen yok ve paran hazırsa 2-3 ay sabret iphone5 le beraber ipad3 ü paket yaptırırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 ipad 3'de retina display olmayacak sanırım ama ekran çözünürlüğü baya artıcak, 3 bekleyebilirsin. yoksa 1000ytl'ye al ipad'i diğerleriyle de uğraşma, anan baban bile kullanır ipad'ini. ios kadar kolay öğrenilen şey yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar