Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ipad 2 almalımı almamalı ?

Loex

Öne çıkan mesajlar

ben aldım çokta memnunum.Rakip yok bence zilyon tane tablet var hepside ipad cakması

diger firmalar tablet cıkarmak icin apple'ımı beklediler cıkarmak icin?evet cunki yapamıyorlardı dogru duzgun.Akıllı olsaydılar 4 sene once cıkarıp cıgır acarlardı.

bana gore tek rakip galaxy tab 10.1.Ama google'un marketi gelistirmek ugruna uygulamaları kontrol etmeden onay vermesi,sacmalaktan ote bir olaydır.Bilmiyorum artık düzeltmis olabilirler ama cogu kisi magdur oldu bu durumda
Sosyal ağlarda paylaş

titanguard said:

ben aldım çokta memnunum.Rakip yok bence zilyon tane tablet var hepside ipad cakması

diger firmalar tablet cıkarmak icin apple'ımı beklediler cıkarmak icin?evet cunki yapamıyorlardı dogru duzgun.Akıllı olsaydılar 4 sene once cıkarıp cıgır acarlardı.

bana gore tek rakip galaxy tab 10.1.Ama google'un marketi gelistirmek ugruna uygulamaları kontrol etmeden onay vermesi,sacmalaktan ote bir olaydır.Bilmiyorum artık düzeltmis olabilirler ama cogu kisi magdur oldu bu durumda

Hayatında görüp duyduğu ilk tablet iPad olup, piyasaya komple hakimmiş gibi yorum yapan gencin dramı.
Sosyal ağlarda paylaş

özellikle istediğin apple applicationları varsa al.
ama android applicationları da apple kadar geniş. apple'da olan çoğu şey android'de de var.

bi de öyle bi soruyorsun ki, biz nerden bilelim alsan mı almasan mı?

mesela ne maksatla kullanacaksın aleti?
netbook niyetine alacaksan asus transformer denmiş ondan al. gerektiğinde takarsın klavyesini, mouse felan da kullanmış olursun.

kitap okumak vs amaçla alacaksan samsung galaxy tab 10 ve motorola xoom al, yanlarında ipad2 zayıf kalıyor. wireless ekranları var bu android tabletlerin. bi de samsung'larda super amoled ekran olduğunu düşünürsek, fıstık gibi alet.

ama cep telefonunu büyüğü gibi olsun, evde dursun süs niyetine oynarım diyorsan, gerek yok.
Sosyal ağlarda paylaş

titanguard said:

tacticalfacepalm.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...