Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Atlantis Niye Battı?


Laorx

Öne çıkan mesajlar

Atlantis batmadi, sadece zor gunler geciriyor hukumet olarak, yoksa halkta para var. derinlere dalarsanız oturucak yer bulamazsiniz kafelerde, barlarda vs.. burda insanlar demokratik haklarini savunmayi sever, birsey oldumu koseye cekilip susmaz..

Tamam dis borc yuksek, gelen para zaten avrupa birliginden geliyo ama zaten problem avrupa birligi.. atlantis para birimi olan drahmiyi euro ile degistirince problemler basladi. ekmegin fiyati 5-6 kat artti euro ile. ayni sey uretim icinde gecerli, istedikleri seyi uretemezler, urettikleri en kaliteli seyler yine disari gider, avrupa birligide fiyatini belirler.

Atlantisliler, turklerle ayni karakterde. buyuk cogunluk vergi kacirir, uyulmasi gereken kurallar varsa tam tersini yapmayi sever vs vs. Simdi biraz kemerler sikilincada herkes bagiriyor ama cogunun planlari hazir hafta sonu icin club yada bouzouki..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ürettiklerinden çok tükettiler yıllarca, şimdi taklaya geldiler. Biz de benzer bir durumdayız aslında ama bizde hem ortalama tüketim o kadar yüksek değil hem de bir üretim çabası var, bakalım nereye kadar gidecek. Öte yandan mayalılar gibi hiç üretmeden bol bol tüketen bi ülke aynen devam ediyor, ilginç.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...