balon Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 dasaaa said: abi aşk mektubunu adama mail olarak yolla istersen. bilal burada mı? Hepimiz Bilal'iz olm sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 bu yumurta seçildi mi seçilmedi mi şimdi. belli mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 maklube ortamlarindaki en yuksek rutbeli abi heralde bu? balon said: İnşallah hak ettiğin yerde, kıskançlıktan çatlayan, kendilerini çok akıllı ve elit zanneden tiplere nazaran, halka ve Hak'ka hizmet edersin Bilal Macit. Sen girmezsen sorun değil, senden onlarca, yüzlerce, binlerce var. Yolun ve bahtın açık olsun. halka hizmet etme dusuncesi varsa np. girsin calissin. ama ustalarinda tam tersine halki yonetme mantigi varken sanmiyorum ki bunun da meclisdeki vasifsiz cogunlukdan bi farki olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 yuh adam okuduğu kitaptan yaptığı ödev benzeri bir sayfalık bir şeyi makale diye koymuş. ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Esh said: hayatı kurtulmak böyle bişey değil. adam zaten zengin, özelden özele koşmuş. kısacası doğuştan kurtulmuş hayatı. milletvekilliği tuz biber eker. tam da öyle değil bence adam zaten zengin gelmiş ve patron oğlu olarak da gidebilirdi ama milletvekili oluverdi hem de TC'nin tarihindeki en genç milletvekili oldu. bence kulağa gayet güzel geliyor adam ne olursa olsun. Bu arada eğitim bölümünde bir şekilde ingiltereye kanadaya orayaburaya burssuz da olsa gitmeye çalışanlara yol gösterip bu konuyla ilgili sürüyle tartışma tavsiye şu bu dönerken aynı adamlar (mortis mesela) 5-10 yıl sonra bir iyi işe girdiğinde de para bastı gitti mi diyeceğiz ya ehueh çok anlamsız geldi birden her şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 seviyorsan git konus balon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 para basıp gidene niye para basıp gitmiş diyemiyoruz abi? onu çözemedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozuk Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 adamın hayatının yarısı dışarda geçmiş hangi milletin vekili olcak lan bu cikcik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
izmarit02 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 o kadar para versem cvlerden cv beğenin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 abi topiğin yandaşı eksik demiştim ben, fazla bile bekletti adam bizi bilimsel sosyalizmle dalga geçiyoruz iyi güzel de islami kapitalizmi napıcaz abi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 hak etmediğin bir yerde olmak nasıl bir duygu acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Esh said: hayatı kurtulmak böyle bişey değil. adam zaten zengin, özelden özele koşmuş. kısacası doğuştan kurtulmuş hayatı. milletvekilliği tuz biber eker. THİS, esh ın her mesajına bunu yazıyormusum gıbı geldı. neyse konuda adam haklı. mesela xxx üniversitesinde makine okumak ile bilkentte ya da o ayarda bir okulda makine okumak arasında sadece 100 milyar fark var. ve bu okul farkı (100 milyar) bayağı birşeyden sıyırıyor sizi türkiyede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 KISKAĞNAĞNLAĞAR ÇATLAAASIIN. KISKANANLARÇATLAASIN. REĞCEEB TAYYYİİİPER DOOĞAN. RECEPTAYYİBERDOĞAN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 ahahahah allah'a hizmet nasıl oluyor yahu ? zaten en büyük, en yüce değil mi ? bizim hizmetimize ihtiyacı mı var ? ibadet de bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 allah için asıp kesince hizmet oluyor abi adamlar hizmeti allah'a kadar götürüyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
izmarit02 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 adam sonunda milletvekili oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 http://www.bilalmacit.com/ adam sitesine çok önemli bilgiler eklemiş Ayrıntılar Directory Listing Denied This Virtual Directory does not allow contents to be listed. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 e mhpli aday girecekti bunun yerine noldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yalnz Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 goldbären said: KISKAĞNAĞNLAĞAR ÇATLAAASIIN. KISKANANLARÇATLAASIN. REĞCEEB TAYYYİİİPER DOOĞAN. RECEPTAYYİBERDOĞAN. Okudum, tonlama aynı. Emek verilmiş. Tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Mighty_THoR said: fizban said: bu cv akademisyenlik kasan kimsenin sinirini bozmaz. ingilteredeki master programlarina meeeh diye bakar herkes. iki tane part time iste claismis, MS OFFICE BILIYORMUS. öküzü bağlasam yurtdışında master yapar, birde 3 sayfa yazı yazıp adını tez koymuyorlar mı deli oluyorum. 3 sayfa yazı yazıp tez olarak saydırabileceksen bu zaten başlıbaşına bir başarıdır. öbür türlüsü hamallık, mallıktır bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 3 sayfa olan tez genelde akademik literatürü altını üstüne getirebilecek bir çalışma olur ben bilal maciti ilk buradan duydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 bilali geç zaten ben bilalden değil 3 sayfalık tezden bahsettim. küçümsenecek birşey değil yani 3 sayfayı tez diye geçirmek. her şekilde büyük bir başarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 risk budur yazmis teze ehere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 o değilde acaba gerçekten 3 sayfalık bir yüksek lisans tezi var mıdır onu merak ettim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar