-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Çizim dersi CB gelmezse 1.8in altında kalıyorum gibi. İlk senem pekte anlamıyorum nolur ne biter kalırsak pf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 içimden bir his yanlış bi bölümü seçmişsin diyor ehaehu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 ahahah daha ilk sene lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 yol yakinken isletmeye filan kay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
izmarit02 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 repeat olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 hoşgeldin dünyama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 çalışıyorsan da olmuyorsa hoş değil tembellik ise düzelir o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 İlk dönem pek adapte olamadım okula, çalışmadım doğru düzgün de bu dönem çalıştım yani ne biliyim. Ama öyle çok çalıştımda diyemicem, "günü gününe çalışmak lazımmış demekki." <.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 çıkartıp masaya vururum transkriptimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 -Dark_Angel- said: i54.tinypic.com/2dl6cw.jpg Çizim dersi CB gelmezse 1.8in altında kalıyorum gibi. İlk senem pekte anlamıyorum nolur ne biter kalırsak pf. makina mı okuyosun malzeme mi okuyosun pek anlayamasamda mühendislikte ilk seneden 1.8 yiyen adamın okulu 6-7 yılda zor biter valla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 isletme ekonomi okuyup transkriptim var demeyin lutfen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 İlk dönem/sene normal fail olman bence, özellikle lisede çok burnundan geldiyse. Tabi çalışmadıysan geçerli bu, çalışıp da olmadıysa o zaman bölümü yeniden değerlendirmede fayda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 arkadaşa sırasıyla 2 şer doz kıymetli evrak kaununu, işletmeler kanunu, türkiye ekonomisi ve uluslararası politik eknomi verelim vitamin niyetine de küreselleşme ve oyun teorisi dayayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 SPectre88 said: -Dark_Angel- said: i54.tinypic.com/2dl6cw.jpg Çizim dersi CB gelmezse 1.8in altında kalıyorum gibi. İlk senem pekte anlamıyorum nolur ne biter kalırsak pf. makina mı okuyosun malzeme mi okuyosun pek anlayamasamda mühendislikte ilk seneden 1.8 yiyen adamın okulu 6-7 yılda zor biter valla :) benim ilk sene ortalamam 0,84'tü, makine okuyorum. 5. senemde bitiriyorum eğer tezden kalmazsam, hoca biraz it çıktı da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 senko said: isletme ekonomi okuyup transkriptim var demeyin lutfen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Makina benimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 SPectre88 said: -Dark_Angel- said: i54.tinypic.com/2dl6cw.jpg Çizim dersi CB gelmezse 1.8in altında kalıyorum gibi. İlk senem pekte anlamıyorum nolur ne biter kalırsak pf. makina mı okuyosun malzeme mi okuyosun pek anlayamasamda mühendislikte ilk seneden 1.8 yiyen adamın okulu 6-7 yılda zor biter valla :) yok öyle bişey. ilk senesi 1,8 civarı olan bi arkadaşım şu an 3,20 ortalamaya sahip. bir çoğu da 4. senesinde bitiriyor. ama zor tabi sıkışınca it gibi çalışıyosun. çalışıp geçemediklerini yaz okulunda alcan:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 -Deno- said: çıkartıp masaya vururum transkriptimi abi calculus hariç ders yok yalnız burada.. sdfsdfs o da c+ galiba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 -Dark_Angel- said: İlk dönem pek adapte olamadım okula, çalışmadım doğru düzgün de bu dönem çalıştım yani ne biliyim. Ama öyle çok çalıştımda diyemicem, "günü gününe çalışmak lazımmış demekki." <.< düzelir düzelir.. çalışınca bişi kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar