Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hilal cebeci twitterda cilgin atiyor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
az önce incisözlük de gördüm

asagidaki mail'i brazzers'in hilal cebeci'yi kesfetmesi icin [email protected] a gonderin beyler. herhangi bi suc unsuru yok mailde, ozetle hilal'i brazzersta gormek istedigimizi soyluyoruz.

mail baslik: please offer hilal cebeci to be a model for brazzers!

mail mesaji:
==========================
to whom it may concern,

this letter is from a group of brazzers fans called sikici panpisler, to recommend brazzers a turkish celebrity named hilal cebeci.

ms. hilal cebeci is a signer who has made remarkable impact on turkish people in recent years. she is a gorgeous woman with very well maintained body and a nice, friendly, always smiling face.

briefly, we love her. and we all think that, you would give us a chance to make a wish.

our wish is to see hilal cebeci in a brazzers production.

we couldn't find her agency but you must have that super power to reach her. here is her twitter; http://twitter.com/#!/hilalcebeciii

sincerely,

bayram abi'nin askerleri
============================
Mesaj tarihi:
aquila said:

bigun resimlerin birinin kenarinda kosesinde, aynada yansiyan filan bi penis cikicak, hepiniz dagilicaksiniz o zaman.

Yok bee,Hilalciğim yazmış,"panpişlerim 1 aydır sevgilim yok
:(" diye . Şu an için aynadan yansıyan penis korkumuz olmaması gerekir,Hilalciğimin yalancısıyım...

B)-
Mesaj tarihi:
RamsesII said:

Aluriel hakikaten kurudum ama ailemin yanına geldim onlar maşallah iyi bakıyorlar şu an ballı börekli :D BOlca deniz ürünü de tüketiyorum ohh.

Aman diyim, deniz ürünü adamı Hilalciğim'in fotolarından sonra tavana yapıştırır...Dikkat et...
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...