ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 küheylan said: hadi ben koyayım. http://www.youtube.com/watch?v=yiUsccMLCsw - ben de koyujam ama ha!
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Hakkatten salak ama tek gecelik gideri çok fazla.
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 hilalcebeciii1 min agovia Twitter for BlackBerry® Panpıslerım herzaman aynı etkıyı yakalıck fotolar beklemeyn ozaman gozunuz alısır ben sıze super resımler koyucm merak etmeyın acele etmeyın AHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAH resmen kasap önünde kedilere ara sıra çiğer sallıyor
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 brazersa kadar yolu var bu isin
mertadam Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 O değil de...Banu Alkan ve Fulden Uras tweeter'dan Hilal Cebeci'yi çekiştiriyorlar.Bu arada ikisi de açık saçık fotolarını koymuşlar tweeter'a.Banu Alkan şunu koymuş mesela... Dikkatli açın, ne olur ne olmaz B)-
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Abi çok enteresan yalnız ya.Sanki tüm ülkecek ilk kez südyenli kız görüyoruz.Öyle bir travma yaşandı.Sanki hilal cebeciyi hiç südyenlice vs görülmedi.Yada hiç bir ünlüyü iç çamaşırlıca görülmedimi. Çok enteresan bir sosyolog falan yorumlasa niye böyle oldu.
mertadam Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Ya bu sanat camiasının hele ki kadınları ne ayak ya? Tweeter'da paylaştığı mesajlardan biri de şu: @Afrodit_Banu Banu Alkan @ebrutastan bebeğim hilal cebecinin son açılımına ne dıyorsun bende ergenekondan hilalide alsınlar iceri ?
MelvinUdall Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 TD)Pentagram said: Abi çok enteresan yalnız ya.Sanki tüm ülkecek ilk kez südyenli kız görüyoruz.Öyle bir travma yaşandı.Sanki hilal cebeciyi hiç südyenlice vs görülmedi.Yada hiç bir ünlüyü iç çamaşırlıca görülmedimi. Çok enteresan bir sosyolog falan yorumlasa niye böyle oldu. hilal cebeci internet pioneerıdır. sosyolog olmaya gerek yok. hatun şu anda uç bir davranışta bulunuyor ancak gördüğü ilginin büyüklüğü başkalarını da aynı şeyi yapmaya iteceğinden ileride bu tür paylaşımlar norm haline gelecek. i love the future beybi!
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 iyide uç davranış nedir?südyenli bir resim mi? yani anlamını anlamaya çalışıyorum.Herhangi bir kızda südyenli resim koysa takipçisi artar,ama toplumda bir kızın südyenli resim koyduğu tavan olmazdı.Hilal cebeci olunca bu oranın düşmesi gerekmezmi.Nasıl olsa herallahın günü bir dergide südyenli,çamaşırlı resmini görebilme imkanı varken? nasıl bir olay bu yahu heha kafam karıştı
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 O olay sekste işe yaramadı mesela. Birileri erken yaşta seks yapmaya başladı kızlı erkeklı dalıştılar. Ama hala seks düzeni oturmuş degil ülkemde . Bundandır ya zaten hatunun elinde fazlasıyla güç var erkege karşı türkiyede. Hobaaa memeli topikte eleştiri, banane abi hilal nerelerini göstermiş ondan bahsedin yeter bana ,filozofluk yapmayın başımıza.
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Ben de şekil olarak beğenmesem de -fotoşopta oynanmış o fotoğrafları süt gibi gerçi ama gerçek hali ortada- yenilikçilik bakımından kesinlikle başarılı buluyorum. Meslektaşları sikko sikko dergilere soyunurken hatun yolunu buldu, çok ta geyik oluyor yani. Ya
mertadam Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Ya fuldenin resmini mahsus koymadım.Bağırsak kanseri falan olduğunu öğrendim ya,soğudum,ne bileyim,gariplik işte :) Ama arkadaşlar, bir yerden sonra da Kayden Kross gibi kadınlar da var bu alemde.Hilal Cebeci'ye gelene kadar onu mu takip etsek tweeter'dan diye soruyorum kendi kendime? Edit: Olm,ne banı lan?!?!Spoiler içinde giyinik hatun resminin nesi ban sebebi?
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Ne banı olum bırakın forum şenlensin . Hayır kendimizi kandırmayalım giren küçük cocuk falan yok siteye işte en azından çetin abi uyumadan evel aklımıza güzel şeyler soksun :D
MelvinUdall Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 moderasyon saklamış fotoğrafı haa yok kendi editlemiş. modersyon görüyor editlenenleri bilader. güncelleme boşuna
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 http://www.ayakkabicilar.org/Data%5C49lg.jpg
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Polyushka said: bang bang fixed B)-
Öne çıkan mesajlar