mascio Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Başlık açık ve net, görüntüyü kaydetmek istiyorum ama bunun için kamerayı tv karşısına koyup çekim yapmak istemiyorum. Eminim ki direk olarak bu işi yapabilecek bir araç, bir program ya da bir donanım vardır. Bileniniz varsa beni de aydınlatırsa çok sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 capture card. http://www.hauppauge.com/site/products/data_hdpvr.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 teşekkür ederim bu hızlı cevap için ehaue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Süperler de keşke bu kadar pahalı olmasalar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 ucuzlarıda var ama hd değil tabii, 10 dolar falan fiyatları,hatta ahanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 bide şu var Avermedia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 tv kartlarinin nerdeyse hepsi calisir capture card olarak ama hd alirsan hd kaydedersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar