MertHaspolat Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 İlk Olarak Selam, Arkadaşlar Biz Şimdi Apartmanın İlk Katında Oturuyoruz & Ben Köpek Beslemeyi Çok İstiyorum :) Şimdi Arkadaşlar Bana fazla tüğ dökmeyen , havlamayan bir köpek önerin dediğimde beagleyi önerdiler. ben sabahtan akşama kadar evdeyim yaz tatilinde okul başlayıncada 9'dan 3'e kadar yokum ondan sonra evdeyim. beagle alsam ilgilenebilirmiym. he ilgilenirsem Evde beagle beslenirmi ? Evimiz orta büyüklükte.gezdirme sorunum olmaz 100m İlerde çimenlik var.
aquila Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 keyfiniz icin hayvanlari hapis etmeyin.
MertHaspolat Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Bittus : ne dediğini anlamadım ? :D ahmedinejad : seninkinide anlamadım valla :D aquila : kardeşim hapis etmiyeceğim.
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Beslenir ben al, devrik hatta düşük cümle olmuş 'bence' dersen düzelebilir biraz. Barınaktan al petshoptan alma hem para vermemiş olursun hemde sahipsiz hayvanlara da sahip lazım onların çok daha fazla ihtiyacı var.
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 tüğ dökmeyen ne ya? bi de adam gibi yazsana niye bold saçma sapan bi format üstüne üstlük her kelimeye de büyük harfdle başlamışsın alakasız bi şekilde. alma sen köpek falan. kedi al, kedi iyidir.
MertHaspolat Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Aluriel said: tüğ dökmeyen ne ya? bi de adam gibi yazsana niye bold saçma sapan bi format üstüne üstlük her kelimeye de büyük harfdle başlamışsın alakasız bi şekilde. alma sen köpek falan. kedi al, kedi iyidir. arkadaşim neden sert bir biçimde cevap verdinki burasıa bir forum bende öyle başlamak istedim daha iyi görünsün diye :) tüğ dökmeyen'den kastım fazla tüğ dökmenyen yani her köpek tüğ döker :)
kermit Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 bi daha bold yazdığını görmeyim burda bold ile yazı yazabilecek tek kişi benim madalyalarımdan anlarsın sebebini.
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 öncelikle hoş geldin kardeşim
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 hatta ahmedinejad said: şiirin çok hoş olmuş.
MertHaspolat Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Fin said: alma kardeş nedenini söylermsiin neden almiyayim ? çok tatlı hayvanlar acayip kafayı sardım :)
kermit Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 alma benim teyzem aldı 4 gün sonra kanser oldu geberdi
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Aluriel said: tüğ değil o tüy
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 sen köpek işinnden vazgeç -can yücel
Pipet Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 kücük köpekler boylarından büyük sıcıyolar dikkat!
Öne çıkan mesajlar