MertHaspolat Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 İlk Olarak Selam, Arkadaşlar Biz Şimdi Apartmanın İlk Katında Oturuyoruz & Ben Köpek Beslemeyi Çok İstiyorum :) Şimdi Arkadaşlar Bana fazla tüğ dökmeyen , havlamayan bir köpek önerin dediğimde beagleyi önerdiler. ben sabahtan akşama kadar evdeyim yaz tatilinde okul başlayıncada 9'dan 3'e kadar yokum ondan sonra evdeyim. beagle alsam ilgilenebilirmiym. he ilgilenirsem Evde beagle beslenirmi ? Evimiz orta büyüklükte.gezdirme sorunum olmaz 100m İlerde çimenlik var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Beslenir Ben Al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 barinak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 şiirin çok hoş olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 keyfiniz icin hayvanlari hapis etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 barinaktanal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MertHaspolat Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Bittus : ne dediğini anlamadım ? :D ahmedinejad : seninkinide anlamadım valla :D aquila : kardeşim hapis etmiyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Beslenir ben al, devrik hatta düşük cümle olmuş 'bence' dersen düzelebilir biraz. Barınaktan al petshoptan alma hem para vermemiş olursun hemde sahipsiz hayvanlara da sahip lazım onların çok daha fazla ihtiyacı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 tüğ dökmeyen ne ya? bi de adam gibi yazsana niye bold saçma sapan bi format üstüne üstlük her kelimeye de büyük harfdle başlamışsın alakasız bi şekilde. alma sen köpek falan. kedi al, kedi iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MertHaspolat Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Aluriel said: tüğ dökmeyen ne ya? bi de adam gibi yazsana niye bold saçma sapan bi format üstüne üstlük her kelimeye de büyük harfdle başlamışsın alakasız bi şekilde. alma sen köpek falan. kedi al, kedi iyidir. arkadaşim neden sert bir biçimde cevap verdinki burasıa bir forum bende öyle başlamak istedim daha iyi görünsün diye :) tüğ dökmeyen'den kastım fazla tüğ dökmenyen yani her köpek tüğ döker :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 bi daha bold yazdığını görmeyim burda bold ile yazı yazabilecek tek kişi benim madalyalarımdan anlarsın sebebini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 alma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Beslenir Ben Al . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 öncelikle hoş geldin kardeşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 tüğ değil o tüy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 hatta ahmedinejad said: şiirin çok hoş olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 eheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MertHaspolat Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Fin said: alma kardeş nedenini söylermsiin neden almiyayim ? çok tatlı hayvanlar acayip kafayı sardım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 alma benim teyzem aldı 4 gün sonra kanser oldu geberdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 teyzem yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Beagleyi sdfjksldf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Aluriel said: tüğ değil o tüy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 barınaktan kedi al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 sen köpek işinnden vazgeç -can yücel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 kücük köpekler boylarından büyük sıcıyolar dikkat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar