kermit Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 masonların parmağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 bak dedim olm sana yetimin oksuzun rizkini yiyon resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 kemik geliştiren, 1 küp danino içindeki 3 küp süt, yani o mini taze peynirler kemik için. meyveli yoğurdun normal yoğurttan farkı yok kalsiyum olarak, ama o da zaten süper. süt ürünleri komple rock! bol bol beyaz peynir yiyin, 20-30 gr kadar tereyağı yiyin, ÇOK yoğurt yiyin, kemikleriniz dinozor kemiği gibi olur zaten. öyle toto gibi mini taze peynir yemenize gerek yok. YAKIŞIYO MU HİÇ? bi de doldurup dondurun bari! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 olm siz bunu mu yiyosunuz? http://1.bp.blogspot.com/_iTE9-TT0O3o/TMp92nlW1qI/AAAAAAAAAAU/TnvQuPbdW9E/s320/danino-opt3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Abi ne peyniri ya gençliğim harap oldu bi anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 ayı gibi adamlar danino yiyo. israil bir nesli ipne yapacak aaauuuwwwww... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 gokalp degil de berkaya artik eskisi gibi yaklasamicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Emaleth said: ayı gibi adamlar danino yiyo. israil bir nesli ipne yapacak aaauuuwwwww... isirarak yiyoruz biz ama ondan bisi olmaz eauheauheauh ayrica gune yarim kalip beyaz peynir yiyen adamim zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 nesquikte içiyorum sıkıntı yok dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 aquila said: olm siz bunu mu yiyosunuz? http://1.bp.blogspot.com/_iTE9-TT0O3o/TMp92nlW1qI/AAAAAAAAAAU/TnvQuPbdW9E/s320/danino-opt3.jpg valla ondan yiyodum =/ ahahah abi of bi garip hissettim kendimi AMA TADI ÇOK GÜZEL YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 bundan yiyom lan ben iste markasi danone http://www.kangurum.com.tr/kangurum3-web/showProductDetail.do?psi=7443084&shopCategoryId=9988&shopCode=12505181&name=DANONE+M.YO%C4%9EURT+%C3%87%C4%B0LEK+4*110+GR http://www.kangurum.com.tr/images/1000/urun/medium/12505181.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 ben büyümix yiyom valla aksgdashdkg http://www.sutas.com.tr/contentfiles/images/sutten_sofraya/urunler/Buyumix/orman-meyveli.png ORMAN MEYVELİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 sen karilar icin olandan yiyomussun lan, daha da kotu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 bonepart hadi yırttın yine. o yetişkin ürünü. kermitin durumu hala vahim. yoğun bakımda :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 olm kayisilisida var bide ektivia var o karilar icin olan http://www.seriouseats.com/images/activia.jpg sicirtan diye biliniyo reklamda ne kadar hazimsal problem desede bildigin sicirtan iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Emaleth said: bonepart hadi yırttın yine. o yetişkin ürünü. kermitin durumu hala vahim. yoğun bakımda :/ ya abla gozunu seviyim nesi yetiskin urunu 3 kasikta biten yetiskin urunu mu olur 4 lu aliyorum 15 saniye dayaniyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 bonepartın linklediğinin bitter olanı da güze baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 valla bilemiyorum, meyveli yogurt neticede... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 ya bu büyümix sütaşınkiydi galiba ama danone bulamayınca bunu yiyorum ben danoneninde vardı bi adı ahah ya yeğenim yüzünden oldu hep bi tadına bakayım derken "mmmmmmmmmhhhmmm" oldum böyle 1 paket almak yerine 2 paket aldım ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 kaç kalori o 4lüsü haberin varmı senin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 nasil itiraflar geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 tadına baksanız çok seversiniz olm öyle demeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 yogurt lan kalori olmaz yogurtta sirf kemige gidiyo o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 adeta bir umut sarikaya karakterisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 severek izliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar