Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni dönemde CHP

ahmedinejad

Öne çıkan mesajlar

ilk cümleden anlaşılıyor zaten ne olduğu.

- programının elektriğini artırcaz, dozajımızı daha da artırcaz, büyüklerimden izin aldım.

adam rating için ruhunu satmış, izin alır almaz da başlamış mevzuya.

"ne operaaasyuunlar göreeeceeeyiiizzz..."

bi de şerefsize bak adamın iki çocuğu var yazık olur diyor. yavşağa ba hele.
Sosyal ağlarda paylaş

secim sonrası beklendigi üzere aykırı sesler yükselmeye basladı.
umarım KK bunlara gögüs gerebilir.
cünkü kısa zamanda bence chp cok mesafe kat etti,yenilik yaptı,yıllardır chp tarafından yapılmayanları yaptı,dile getirdi.
fakat secimde hakettigini alamadı,bunun nedeni ise halkın tam olarak kk ya ısınamamasıdır.
bence gelecek secime cok daha güclü sekilde cıkıcak chp ve beklentilerin üzerinde bir oy alıcak.
tabi ki Kılıcdaroglu nun koltugunu koruması ve söylemlerini güclendirerek devam etmesi gerekli.
umarım bunu gerceklestirebilir.
Sosyal ağlarda paylaş

ascraeus said:

biri 30bin lirayı birarada görmemişken, 30milyar tl açığı olan sgk'ya sağlam der, biri "özel" şirketlerin yatırım artıyor siz "hükümeti" yatırım yapmamakla suçluyosunuz der, biri yunanistan borçtan batıyorken, borç iyidir güzeldir der, biri doğu perinçekle kılıçdaroğlunu karşılaştırır.

sonra bize bidon kafa demeyin. ok demeyiz.

SGK gibi bir kurumun kar etmesini falan mı bekliyorsunuz abi bu nedir yani? şaka gibi yahu..bu soruyu soracağım hiç aklıma gelmezdi. ahah
Sosyal ağlarda paylaş

throine said:

ascraeus said:

biri 30bin lirayı birarada görmemişken, 30milyar tl açığı olan sgk'ya sağlam der, biri "özel" şirketlerin yatırım artıyor siz "hükümeti" yatırım yapmamakla suçluyosunuz der, biri yunanistan borçtan batıyorken, borç iyidir güzeldir der, biri doğu perinçekle kılıçdaroğlunu karşılaştırır.

sonra bize bidon kafa demeyin. ok demeyiz.

SGK gibi bir kurumun kar etmesini falan mı bekliyorsunuz abi bu nedir yani? şaka gibi yahu..bu soruyu soracağım hiç aklıma gelmezdi. ahah

birileri burda kendi kazdigi kuyuya dusmus dasfasfdadsffs

hani KK batirmsiti ssk yi? ehueheue
Sosyal ağlarda paylaş

goldbären said:

başka hizmet kurumları kar etmiyor diyerek çatır çatır satılıyor ama?

işinize geldiği gibi

ticari bir kuruluşsa verimsiz bir işletmeyse ya faaliyetine son verilecek ya da satılacak bu normal. devletin tüccar olmadığını da söylemiştik..ama sgk ile et balık kurumunu gibi kurumları bir tutmak ne kafası onu çözemedim.
Sosyal ağlarda paylaş

cetintas said:

Mighty_THoR said:

Ramazan, bak bu spikerin söylediklerinden senin gibi adamlar anlam çıkarabilir mi bilmem ama mevzu ne Perinçek, ne Çetin Doğan.
Mevzu faşizm. Hem de olanca kasvetiylei olanca yıkıcılığıyla, olanca karanlığıyla.

Haben sie verstanden?

sonra bize diyor ki 'ben bişi yapmadım siz beni yanlış anladınız'

haklıdır degildiri bilmem ben yorum kattım çetintaşşşşş haklıdır degildiri bilmem umrumda da degil sadece vurguladım.
Sosyal ağlarda paylaş

Çeto, mevzu faşizm falan değil üstte yazıyor bak Yeni CHP! sen orada KK'ya başarısız demişsin. Ben de cevaben senin en has ve başarılı adayların olan Ç.Doğan ve Perinçek'in güzel iki karesini paylaştım, ha yok bu adamlar meclise arka kapıdan falan girceklerse ve KK'dan başarılılarsa bilemem.

Sırf haklı gözükmek için alakasız bir tgrt sunucusunun saçmalıklarını bana gösterme, o kendi salaklığıdır ve zaten cezasını alır yakında.

al hatta geride kalmasın bidaha koyim, ayakkabı sildiren paşa ile aponun kankisinin resimlerini...
http://img5.mynet.com/ha6/c/cetin-dogan-ayakkabi.jpg
http://i56.tinypic.com/f0dx7d.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Mithat said:

cetintas said:

Mighty_THoR said:

Ramazan, bak bu spikerin söylediklerinden senin gibi adamlar anlam çıkarabilir mi bilmem ama mevzu ne Perinçek, ne Çetin Doğan.
Mevzu faşizm. Hem de olanca kasvetiylei olanca yıkıcılığıyla, olanca karanlığıyla.

Haben sie verstanden?

sonra bize diyor ki 'ben bişi yapmadım siz beni yanlış anladınız'

haklıdır degildiri bilmem ben yorum kattım çetintaşşşşş haklıdır degildiri bilmem umrumda da degil sadece vurguladım.

B)- Ya Allah aşkına ne yazdın sen şimdi?
1.5 aydır buradayım ama senin kadar ortada top ve laf dolaştıran, senin kadar rüzgar nereden eserse oraya yamanan, senin kadar yumuşak, esnek, lastik başka bir adamla tanışmadım şu forumda. Karakterli olmak gerekiyor, forum köşesinde tartışırken bile.
Sosyal ağlarda paylaş

"Tatar Ramazan" said:

Çeto, mevzu faşizm falan değil üstte yazıyor bak Yeni CHP! sen orada KK'ya başarısız demişsin. Ben de cevaben senin en has ve başarılı adayların olan Ç.Doğan ve Perinçek'in güzel iki karesini paylaştım, ha yok bu adamlar meclise arka kapıdan falan girceklerse ve KK'dan başarılılarsa bilemem.

Sırf haklı gözükmek için alakasız bir tgrt sunucusunun saçmalıklarını bana gösterme, o kendi salaklığıdır ve zaten cezasını alır yakında.

al hatta geride kalmasın bidaha koyim, ayakkabı sildiren paşa ile aponun kankisinin resimlerini...
http://img5.mynet.com/ha6/c/cetin-dogan-ayakkabi.jpg
http://i56.tinypic.com/f0dx7d.jpg

Mevzu KK'nın başarılı mı, başarısız mı olması Ramazan takma isimli pati üyesi.
Ne perinçek'in, ne çetin doğan'ın başarısı.
Özendiğin kişilerin faşist tavırları, umursamaz tavırları seni de etkilemiş olmalı ki ısrarla konu dışı şeyler yazıyorsun.

Perinçek ve çetin doğanın dolayısıyla cgb'nin başarısız olduğu ortada. Bizimkisi bir ütopyaydı. Parasız, medya desteksiz, her türlü siyasal baskılarla mücadele edilen ortamda CESUR YÜREKLİK denedik hep birlikte. Ama olmadı. Başarısız olduk.
Senin gibi komik insanlar zil takıp oynayabilir. Ama mevzumuz yine de bu değil.

Çünkü Kemal Kılıçdaroğlu elindeki her türlü medya desteğine rağmen başarısız olmuştur. Nokta.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...