Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

türkiye'de bir anime kanalı açılsa..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ne misket ne körebe ne de uçurtma konusunda katılamıyorum, bilgisayar velediydim ben, halen de öyleyim.. :)[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head!
Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!!
Police: That's a minigun!!!
Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!!
Mesaj tarihi:
sam sen us zaten :) senin gaz laflarınla bi myth3 aldık 1 saat oynayıp baydık, kamera açılarıymışta vıdı vıdı midemi bulandırdı be, nerde o myth the fallen lords un orjinalliği bohu çıkmış bohu.

Bu arada anime oyunları toplamaya başladım. Princess Maker 1,2,3 ü tavsiye ederim 2 yi oynuyorum kafa dinlendirici sevimli basit bir oyun.
Öbür tür içeriklileri ayrı toplarız koleksiyon niyetine o ayrı ama birde öbür tür içeriklilerin dışındaki dünyayı keşfetmek lazım.

Neden bilmem ama bu anime oyunlarını oynarken başkasının hayatını yaşıyormuşum/paylaşıyormuşum gibi geliyor hoşuma gidiyor, mekan resimleri filan çoksa daha iyi oluyor, gerçeğe de benzediği için kendimi japonyada gibi hissediyorum.
Simtower ı da insanları izlemek zevkli geldiği için severdim bazen. Daha bir eğlence katıyor gibi.
Mesaj tarihi:
myth serisinden herhangi bir oyuna lafedeni sihirli ay adına cezalandıracağım!

*mexinth ayın altın kalp vurgunuyla yamulur*

:-p[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head!
Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!!
Police: That's a minigun!!!
Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!!
Mesaj tarihi:
said:
Grudge, 11 May 2003 00:20 tarihinde demiş ki:
pragmatik yaklaşalım
türkiyede çizgifilm çocuk işi olarak görülüyo
dolayısıyla olmaz öyle bişey
aklı başında kimse yapmaz yani

bi de çevirmeye kalkışıcaklar pohu çıkacak caanım animelerin.

dragonball istisna :D[hline]Endure. In enduring, grow strong...

oyle deme, turkiyede dublaj dublajin hakikaten cok iyi yapildigi ulkelerle ayni standartta. bir yabanci filmlerin rtl de cikan dublajlarina bak bir de turkiyede.[hline]www.mizzah.com
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
bazı kanallar belli saatlerde fazlası ile veriyor gibi neyse ancak bunu interaktif yapmak çokmu zor olur yani internetten falan?
bir kanal gibi vs. vs.?[hline]===> orc_lord <===
*Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür*
*Balık katili olmuştur*
  • Yeni Oluştur...