Sam Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 ne misket ne körebe ne de uçurtma konusunda katılamıyorum, bilgisayar velediydim ben, halen de öyleyim.. :)[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head! Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!! Police: That's a minigun!!! Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!!
mexinth Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 sam sen us zaten :) senin gaz laflarınla bi myth3 aldık 1 saat oynayıp baydık, kamera açılarıymışta vıdı vıdı midemi bulandırdı be, nerde o myth the fallen lords un orjinalliği bohu çıkmış bohu. Bu arada anime oyunları toplamaya başladım. Princess Maker 1,2,3 ü tavsiye ederim 2 yi oynuyorum kafa dinlendirici sevimli basit bir oyun. Öbür tür içeriklileri ayrı toplarız koleksiyon niyetine o ayrı ama birde öbür tür içeriklilerin dışındaki dünyayı keşfetmek lazım. Neden bilmem ama bu anime oyunlarını oynarken başkasının hayatını yaşıyormuşum/paylaşıyormuşum gibi geliyor hoşuma gidiyor, mekan resimleri filan çoksa daha iyi oluyor, gerçeğe de benzediği için kendimi japonyada gibi hissediyorum. Simtower ı da insanları izlemek zevkli geldiği için severdim bazen. Daha bir eğlence katıyor gibi.
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 myth serisinden herhangi bir oyuna lafedeni sihirli ay adına cezalandıracağım! *mexinth ayın altın kalp vurgunuyla yamulur* :-p[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head! Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!! Police: That's a minigun!!! Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!!
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 said: Grudge, 11 May 2003 00:20 tarihinde demiş ki: pragmatik yaklaşalım türkiyede çizgifilm çocuk işi olarak görülüyo dolayısıyla olmaz öyle bişey aklı başında kimse yapmaz yani bi de çevirmeye kalkışıcaklar pohu çıkacak caanım animelerin. dragonball istisna :D[hline]Endure. In enduring, grow strong... oyle deme, turkiyede dublaj dublajin hakikaten cok iyi yapildigi ulkelerle ayni standartta. bir yabanci filmlerin rtl de cikan dublajlarina bak bir de turkiyede.[hline]www.mizzah.com
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 bazı kanallar belli saatlerde fazlası ile veriyor gibi neyse ancak bunu interaktif yapmak çokmu zor olur yani internetten falan? bir kanal gibi vs. vs.?[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur*
Öne çıkan mesajlar