reddiye Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 şu saydıklarımın karışımında hangi gazlar açığa çıkar ve ne oranda çıkar aşağı yukarı atabilir misin? 2 lt su 3 çay kaşığı maya (hani şu bakkalda satılan pak maya fln) 3 su bardağı şeker Not: 1 çay kaşığını 3,7 ml olarak alınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Bildiğim kadarıyla maya şekerle beslenerek alkol çıkartır. Ama içilmeyen bir alkol sanırım, yani bir işe yaramaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 böyle gazlı bir cevabı var mı bu sorunun atıyorum x kadar karbondioksit 3x kadar bilmemnedioksit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 maya ve şeker karbondioksit çıkartır evet. ama 1 mi çıkar 2 mi onu bilmem. şey hatta maya bakterileri şekeri gıda diye tüketiyor, co2 atık olarak bize kalıyor. bakteri boku bir nevi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 3top da hamur eklersen ve 200'C önceden ısıtılmış fırına atarsan kek kokusu gazı çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 yalnız hamur kulak memesi kıvamında olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 alkol fermantasyonu sonucu etanol çıkar öyle tam veriler alabilmen çok zor daha iyi bilen varsa açılar benim biyoloji bilgim etanol çıkar demeye yetiyo. ancak ne kadar ne çıkacağını tam olarak kestirmen çok zor bişey yani onun için hani tam bişeyler vermen gerekir ayrıca enzim aktivitesi için sıcaklık vb gibi koşullarda açığa çıkacak son ürün miktarını etkileyebilir. zira şarap üretirken falan sürekli olarak belli sıcaklıkta tutulur ph kontrolü işte falan yapılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 huun said: yalnız hamur kulak memesi kıvamında olmalı meme... hmmmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 dasaaa bari kendi bölümünü trolleme abi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 sorry babe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 dasaaa said: 3top da hamur eklersen ve 200'C önceden ısıtılmış fırına atarsan kek kokusu gazı çıkar. ısısısıssııs diye güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Anelor said: alkol fermantasyonu sonucu etanol çıkar öyle tam veriler alabilmen çok zor daha iyi bilen varsa açılar benim biyoloji bilgim etanol çıkar demeye yetiyo. ancak ne kadar ne çıkacağını tam olarak kestirmen çok zor bişey yani onun için hani tam bişeyler vermen gerekir ayrıca enzim aktivitesi için sıcaklık vb gibi koşullarda açığa çıkacak son ürün miktarını etkileyebilir. zira şarap üretirken falan sürekli olarak belli sıcaklıkta tutulur ph kontrolü işte falan yapılır kabaca 1 mol glikozdan 2 mol etanol ve 2mol karbondioksit gelir fakat extra by-product gelip gelmiyecegi konusunda bi fikrim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Frantic'i dinle sen benim pek bi bilgim yok o konuda ama eğer alkol fermantasyonunu araştırırsan aradığın cevapları bulursun gibi geliyor konuyu açan arkadaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 evde kaçak içki üretimi mi yapıcanız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 hee badadesten vudka yapcez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 çarpar o yau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 etil alkol ve karbondioksit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 kardeş sen evde bira falan yaparım içki yaparım diyosan o şekilde yapamazsın, bence uğraşma.Zaten pakmaya tarzı şeylerden olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 evde kafa olmak istiyosanız bildiğin elmayı beklet çürüsün ye. maksimum kusarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 40ccc gazi cikar. mhp nin 40 yili kutlu olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 evde kafa olmak istiyorsanız korkularınızdan arının bi de para kazanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 bide çorabınızı koklayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 çişini de içsinler mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 at çişiyle beslerim seni DIRINIRNIRNIRNINRIIRN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 biyoloji biliyorum diyeniniz de patata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar