KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 3ds max kullanıyorum render alırken(altına kitap koyup 5cm yükseltmeme rağmen) GPU:72 HDD:36 Temp1:84 core0:81 core1:82 core2:82 core3:85 derecede şu an. HP dv6 serisi i7 920 4gb ram var. i7 ler genelde kaç dereceye kadar dayanabilir. bu dereceler performans kaybına neden olur mu? ayrıca 4gb olan ramleri en yakın zamanda 8e çıkarmayı düşünüyorum.. ısı artışına sebep olur mu bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 patlar o kaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Bişey olmaz. Ama harddiske falan uzun vadede zarar. Bir de touchpad kullanma durumunda kalınca eli rahatsız ediyor. Tahminimce 100Cden önce kendini yavaşlatmaya başlamaz işlemci. Harddisk sıcaklığı daha fazla yükselmiyosa bence bi sıkıntı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Çok fazla 84, soğutucu kullanıyor musun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 96'ya kadar yolu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 100 derecede direk reseti basmıyor mu makine zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 basmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 100 e kadar çıkmadım hiç.. soğutucu kullanmıyorumda hep altında bi yükseklik oluyor ya da iş dışında evde kullandığımda da dik olarak lcd ekranın arkasına koyuyorum. 90 görmedim açıkçası 100e kadar sınırı varsa overclock denenebilir mi ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 benim samsung'un işlemci fanı çalışmıyor şu anda, HoN oynadım bi de üstüne. Everest GPU :98 CPU : 90 gösterdi, yarın garantiye yolluyorum aleti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Yüksek sıcaklık demek düşük stabilite demek, düşük stabilite de düşük performans demek. 84 derece işlemcinin kaldırabileceği bi sıcaklık ama normal değil kesinlikle. 70 civarı olması gerekirdi. Donanım ekleyip çıkarmanın sıcaklığı etkilememesi lazım. Büyük ölçüde aletin eskiliğine bağlı olsa da soğutucuya bağlı olan ısı iletim kanalları kurumuş olabilir. Bunların içinde rastgele sarılmış halde teller var ve üzerinde su damlacıkları var. Kanalın sıcak tarafında buharlaşıp soğuk tarafında yoğunlaşıyolar ve o teller yardımıyla sıcak tarafa tekrar geri gidiyolar. Ya da soğutucunun fanı eskimiş/tozlanmış olabilir falan, gider bu. Laptoplara sıcaklık konusunda hiçbi zaman güvenemiycem sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 performans %100de çalıştırdığımız bütün laptoplar bu kadar ısınır diye tahmin ediyorum.. fakat benim p4ten 60dereceye ulaşınca uyarılar gelmeye başlıyodu.. sanırım i7ler daha dayanıkklı. zaten hp'lerin hep ısınma problemi vardı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 "Tatar Ramazan" said: 100 derecede direk reseti basmıyor mu makine zaten? aktiftablet said: basmaz. saci dokulmeyen bilimadamini gordum surda resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 ufak bi usb vantilator sogutur o makinayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 laptop coreları genelde 110a kadar dayanıyor gibi hatırlıyorum. intel in cpu spec kaadına bakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 i7 işlemci tarihinin en sıcak çalışan işlemcilerinden biri, ama senin değerlerin normal değerlerinde çok ötesinde, fanların tam çalıştığından emin ol , çalışıyorsa tek çaren 3 fanlı laptop soğutucularından alman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 ayni sorun bendede basladi yaz baslayinca cikardim. oyunlari oynayamaz hale geldim cpu sicakligi artiyo ve verimli calismiyodu. cikardim alt paneli sorun cozuldu boyle kullaniyorum mis gibi oldu. problem sony ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 :( bir film izledim, şu anda da opera ve digsby açık, hon streami izlerken durum bu. yarın gönderiyorum garantiye , ama sıkıntıdan ölürüm heralde artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 şu vakumlu fan temizlemek için satılan araçlar nerde bulunur. çubuğu var hani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 yaniyor laptop. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 ne güzel sıcacık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 doğal gaz iptal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
herhavzindibayni Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 sucuk doğra üzerine sonra ekmek ban. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 yumurta da kırsın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 kitaplarla yükseltip altına simit koydum çıtır çıtır oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 benim ekran karti 115 oluyodu, hala olabiliyo yani, canavar. hd4850 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar