Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Elo, Şimdi ben benim cihazı satıyorum. Kendisini ilk çıktığında Amerika'dan almıştım dolayısıyla aradaki zaman farkını hesaplarsanız garantisini doldurmuş bulunmakta. Ancak şu güne kadar hiç bir sorun çıkarmadı, zaten öyle abartı bir yüklenme, deliler gibi saatlerce oynama durumlarına maruz kalmadığından ötürü yakın gelecekte de herhangi bir problem çıkaracağını sanmıyorum. Bir tek sıkıntısı var, o da sıkıntı mı bilmiyorum açıkçası bütün ps3'lerde olan bir olay da olabilir; arada "YEAALLAH" diye bir fan hızında artış ve bir bağırma oluyor, sonra bir sakinleşip geçiyor. Normal bir durum da olabilir, tozlanmadan kaynaklı, kompresörle bir üflesen geçer temelli tadında bir serzeniş de olabilir, yine de bir İstanbul beyefendisi olarak açıklamayı uygun gördüm. Satma nedenim ise artık oyun oynamaktan ziyade blu-ray izlemek istemem. Oyunlardaki region-free muhabbeti blu-raylerde olmadığından ötürü sıkıntı yaşıyorum, bu arzum gerçekleşemiyor. Yanında HDMI kablosu veririm, 1 tane de orjinal ds3 controller veririm başka da bişey vermem gerisi bana lazım olacak. Fiyatı 400 tl olarak belirledim, tekliflerinizi bekliyorum. Öptüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Ulan ben bunu pazar alanına açıyorum sanıyodum, Konsol'a patlamışız. Atıver börkay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Hadi bi de cadde taraflarındaysanız ve yeterince sevimliyseniz bir bira ısmarlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 yabis yabis olmustur o, almayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 abi 400 etmez gibi sanki :) hani 2 senelik alet.40 gb fat garnati yok 200 eder gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 200 de naptın abi 400 bencede etmezde 350 eder yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 fizbanın reklamını yapmış gibi olucam ama adam 550ye satıyor o aleti garnatili oyunlu falan ps3 fiyatları cok düştü .0ı 700 lira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 fazla pahalı kaan, olmamış :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Hadi size 350. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Arcade stick satılık mı? Satılıksa direk talibim bak, hala arıyorum bulamadım bir türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmreVeryMuch Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Kaan ödemede anlaşalım, alayım ben bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 pahali biraz kaancim ama artik gokalpin hafif terli ellerine emanet ediyorum topikini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 gökalp? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 kermit mod deilmiydi burda ya ben mi yannis hatirliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 350de çok ucuzmuş ya, komşu çocuuna falan hediye et daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Evet abi bana da öyle geliyor, tertemiz playstation 3 neticede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 alet temiz 2 hafta önce ben temizledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Alsanıza lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Bana sat taksitle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 24 ay vade. 24 ay kosarsin pesimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 ben gokalpe bisi satcaksam senet yaparim arkadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 O seneti imzalayan ben degil, almanlar olur! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar