Laraken Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 olay tam cahillik de değil gayet kafası çalışan insanlar da tanıdım akp ye veren. burada devreye aile giriyor. bazıları beraberken alkol de aldılar benimle hiç içmedikleri halde ama gece olduğu zaman eve dönüyorlar, evdeki beyin yıkama çok ağır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Polyushka said: ''yav herkese cahil cahil diyolar, ezilmeyi içine sindiremiyorlar, hehehehe, zaaa'' diyen tiplere sesleniyorum, ben sizin bu zekada olmanıza, bu zihniyette olmanıza sizden çok üzülüyorum. benim gözümde tunceli/dersim, Türkiye'nin yarısından daha akıllı ve çağdaş bireylerle doludur. eskiden de öyleydi, şimdi de öyle. hani sizin yarısı ateist, yarısı alevi, kafir, gevur, pislik, zındık vs. dedikleriniz. ( diyenler cidden var, gerçek hayatta çok karşımdalar) Kardeşim benim. Budur. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 @liberal: sana ne laf atcam olm, alan razı veren razı, her şey bitmiş. napim seni? edit: ben sallamıyorum diyordum bazı sabit kafaları, sallamam için de hala bir sebep çıkmadı. Akl-ı selim adam varsa tartışıyoruz bi şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 sev Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 DoruK said: benim bugün sorduğum her 3 kişiden 2si oy kullanamamış bu arada (izmir) ... Sebep/şekil nedir, ne gibi zorluk çıkmış, ne dolaplar dönmüş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 cetintas said: Polyushka said: ''yav herkese cahil cahil diyolar, ezilmeyi içine sindiremiyorlar, hehehehe, zaaa'' diyen tiplere sesleniyorum, ben sizin bu zekada olmanıza, bu zihniyette olmanıza sizden çok üzülüyorum. benim gözümde tunceli/dersim, Türkiye'nin yarısından daha akıllı ve çağdaş bireylerle doludur. eskiden de öyleydi, şimdi de öyle. hani sizin yarısı ateist, yarısı alevi, kafir, gevur, pislik, zındık vs. dedikleriniz. ( diyenler cidden var, gerçek hayatta çok karşımdalar) Kardeşim benim. Budur. (tu) hoş geldin abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 aquila said: sev sev beni balun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 belediye sevsin dicem, sevecek belediye de kalmadı seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Abi çoğunuz no-lifersınız, buradan başka arkadaşlarınız yok derecek kadar az. Her aktiviteyi buradan arkadaşlarınızla yapıyosunuz. Seçim kültürünüz yok. Türkiye'yi tanıma kültürünüz yok. İnsanını tanıma kültürünüz yok. Kafanız tek bakış, insan çeşitliliğine hazır değilsiniz. Seçim sonuçlarını bilirim diyeniz de tatava. Türkiye'nin her yerini gezdim diyo, ara sokakta bir esnaf lokantasında seçim muhabbeti yapmamıştır mesela. Duyulmuş yerlerini görmüştür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 hahahahaha bu hala komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 ben o mesaj atarken bir taraf cahil bir taraf genious demek istemedim. bir tarafta bir grup insan parti başkanının ağzından cıkan laflara bakar, buna kanar ve oy verir. Bu insanlara biz ne diyoruz? bir grup insan da 3 aşağı 5 yukarı söylemleri ve bu söylemlerin olasılığını tartar buna oy verir, ama oylamada yaptığı damgalma hatası yüzünden "ahaha cahil işte bunlarda onlardan kananlardan" demek yanlış. Bu iki grubu bir catı altında toplamamak lazım. Böyle iki tane örnek verdim anlayabilesin diye. Yoksa AKPliler gerizekalı CHPliler übermensch dediğim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Bayadır foruma birşey yazmıyordum ama baktım ki hala insanlar neden akp nin kazandığını anlayabilmiş değiller ve hala geçen senelerdeki gibi büyük yanılgı içinde çok yanlış tespitler yapıyorlar. Cahil muhabbetinin devam etmesi beni çok şaşırtıyor. Arkadaşlar siz Türkiye' de yaşamıyor musunuz? seçmenin %50 si ne dediğiniz anlamda nasıl cahil diyebiliyorsunuz ? Fikrini ve yaptıklarını beğenmediğiniz ya da yanlış bulduğunuz kesime "cahil" gözü ile bakmak yerine farklı görüş ve fikre sahip bir insan ya da vatandaş gözü ile bakmadığınız sürece bu memlekette bir halt değişmez. Ki bunu burada yazanların çoğu üniversite mezunu ya da öğrencisi. Bence oturup kendi halinizi düşünüp üzülmeniz gerekiyor. Yanlış anlamayın bu bir hakaret değil, ama cidden bir özeleştiri yapmanız gerekiyor. Hakatten burada mesajlar artık komiklikten çok acınası hale gelmiş. Muhalefet partisinin yaptığı yanlış muhalefetten hiçbir farkı yok buradaki mesajların. %50 nin neden oy verdiğini tespit edebilmek yerine onlara sıfat yakıştırmaya çalışmak ya da bu adamları nasıl eğitip kendi tarafımıza getirebilir demekten çok, onlar bu insanların hayatında neleri hangi yönde değiştirdi? sorusuna yanıt vermek gerekir. İnanın bu olay kömür ve erzak dağıtımı ile olucak iş de değil. O konuda da kendizimi kandırmayalım. Bu %50 nin içinde büyük iş adamları, büyük şirket yöneticileri, çalışanları, hatta yanı başınızdaki komşunuz hatta ve hatta ailenizden insanlar yokmu sanıyor sunuz? Peki bunlar neden oy veriyor ? Bence bunları sorup cevap aramak daha mantıkllı. İşte nezaman böyle düşünülmeye başlanırsa, ozaman adam gibi güçlü muhalefetler oluşur. Aksi taktirde sizin çocuklarınız da, torunlarınız da chp nin iktidar olduğunu ya da hükümet ortağı olduğunu göremez emin olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 balon said: Bella said: yeni anayasa diyenleriniz de tatava. Evet o tatava lafının patentini almam lazım artık , bu seçim hakkaten öyle oldunuz çünkü sdf. Biraz daha anlamaya çalışın artık Türkiye'yi bence, beklentilerini anlayın. Bu kafa yapınız başarısız demiştik, başka şeyler çalışmalısınız demiştik, hala kendinizi değiştiremiyorsanız zaten cahilin kim olduğu apaçık. Tabi düşünme yetisine sahip olanlar için söyledim bunu da. Nesini degistirmeye calisalim ornek ver mesela? Bir kere CHP'nin iktidar olabilmesi icin hardcore islamci ya da nasyonalist bir parti haline gelmesi lazim. Bana gore su gercekleri bilmek lazim: 1. Turk halki buyuk oranda sagcidir, mesela gecen secimlerde neredeyse butun partiler sagciydi neyse bu secimler de CHP biraz sola kaydi. Hic bir sekilde bu ulkeden iktidara gelebilecek solcu bir parti cikmayacak bu kesin. 2. Turkiye'nin buyuk cogunlugunu anadolu olusturuyor ve bu insanlarin egitim durumu ortada. Acin bakin Turkiye'nin yuzde kaci universite gormus (Hadi universite gormus diyelim cogu universitenin durumu da berbat). 3. Turkiye'de egitim hic bir zaman iyilesmeyecek hic bir zaman halk solu iktidar yapmayacak. Yoneten parti icin egitimi duzeltmek bi 15-20 sene sonra yonetimden gitmeleri demektir. 4. Turkiye'de cogunlugun beklentisi islam-turk sentezidir. Hadi biraz daha muhafazakarlastik sadece islami bir ulke olmasidir diyelim o zaman. Halki asla salaklikla suclamiyorum ama Turkiye her bakimda egitim konusunda cok ama cok geri. Bu nedenle bol bol cahil insanimiz var (Evet CHP'de de cahil bol). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 ampulü söndürelim derken avizeyi taktılar bize :))) ekşi de yazmış biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Masquerade said: Sağda alternatif parti çıkmadıkça devam eder böyle. CHP de maksimum %30`u görür, üstü hayal. Çok doğru. CHP budur. CHP harici sol da para, pul, medya desteği ve tabii ki özellikle emekçi halkın EMEK bilinci oluşmadığı sürece hepsini toplasan 500 bin oy alamıyor, alamaz. Yoksa bu ülke de sol ne zaman Ecevit'in bir kez 40%'ın üzerine çıkması haricinde 40%'in üzerine çıktı? AKP'nin ezici başarısının nedeni aslında merkez sağın yok olması ve eski merkez sağın olduğu gibi AKP seçmeni haline dönüşmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 heh horizon da geldi tam oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 balun pm'e gel bebem it dalaşı yapacak değilim burada. mucks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 cetintas said: Polyushka said: ''yav herkese cahil cahil diyolar, ezilmeyi içine sindiremiyorlar, hehehehe, zaaa'' diyen tiplere sesleniyorum, ben sizin bu zekada olmanıza, bu zihniyette olmanıza sizden çok üzülüyorum. benim gözümde tunceli/dersim, Türkiye'nin yarısından daha akıllı ve çağdaş bireylerle doludur. eskiden de öyleydi, şimdi de öyle. hani sizin yarısı ateist, yarısı alevi, kafir, gevur, pislik, zındık vs. dedikleriniz. ( diyenler cidden var, gerçek hayatta çok karşımdalar) Kardeşim benim. Budur. (tu) Tunceli dediğiniz şehre mantıklı oy kullanıyo gözüyle bakıyosunuz ama kk tuncelili farkında mısınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Horizon said: Bayadır foruma birşey yazmıyordum ama baktım ki hala insanlar neden akp nin kazandığını anlayabilmiş değiller ve hala geçen senelerdeki gibi büyük yanılgı içinde çok yanlış tespitler yapıyorlar. Cahil muhabbetinin devam etmesi beni çok şaşırtıyor. Arkadaşlar siz Türkiye' de yaşamıyor musunuz? seçmenin %50 si ne dediğiniz anlamda nasıl cahil diyebiliyorsunuz ? Fikrini ve yaptıklarını beğenmediğiniz ya da yanlış bulduğunuz kesime "cahil" gözü ile bakmak yerine farklı görüş ve fikre sahip bir insan ya da vatandaş gözü ile bakmadığınız sürece bu memlekette bir halt değişmez. Ki bunu burada yazanların çoğu üniversite mezunu ya da öğrencisi. Bence oturup kendi halinizi düşünüp üzülmeniz gerekiyor. Yanlış anlamayın bu bir hakaret değil, ama cidden bir özeleştiri yapmanız gerekiyor. Hakatten burada mesajlar artık komiklikten çok acınası hale gelmiş. Muhalefet partisinin yaptığı yanlış muhalefetten hiçbir farkı yok buradaki mesajların. %50 nin neden oy verdiğini tespit edebilmek yerine onlara sıfat yakıştırmaya çalışmak ya da bu adamları nasıl eğitip kendi tarafımıza getirebilir demekten çok, onlar bu insanların hayatında neleri hangi yönde değiştirdi? sorusuna yanıt vermek gerekir. İnanın bu olay kömür ve erzak dağıtımı ile olucak iş de değil. O konuda da kendizimi kandırmayalım. Bu %50 nin içinde büyük iş adamları, büyük şirket yöneticileri, çalışanları, hatta yanı başınızdaki komşunuz hatta ve hatta ailenizden insanlar yokmu sanıyor sunuz? Peki bunlar neden oy veriyor ? Bence bunları sorup cevap aramak daha mantıkllı. İşte nezaman böyle düşünülmeye başlanırsa, ozaman adam gibi güçlü muhalefetler oluşur. Aksi taktirde sizin çocuklarınız da, torunlarınız da chp nin iktidar olduğunu ya da hükümet ortağı olduğunu göremez emin olun. din. benim bahsettiğim cahillik okumamışlık eğitim düzeyinden gelen bir cahillik değil bunu yazmıştım, üniversite mezunu adamda cahil olabilir, benim cahil olaran tanımladığım kesim, oylarını türkiye nin yönetim şekline ekonomiye , işsizlik ,eğitim,sağlık sorunları, demokrasi , haklar özgürlükler vb. tüm bu kavramları görmeyip sadece yaşam tarzlarına kültürlerine ve en başta dini inançlarına göre oy atan kişiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 ya boşverin memleketi siz mi kurtaracaksınız ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 tinu said: din. benim bahsettiğim cahillik okumamışlık eğitim düzeyinden gelen bir cahillik değil bunu yazmıştım, üniversite mezunu adamda cahil olabilir, benim cahil olaran tanımladığım kesim, oylarını türkiye nin yönetim şekline ekonomiye , işsizlik ,eğitim,sağlık sorunları, demokrasi , haklar özgürlükler vb. tüm bu kavramları görmeyip sadece yaşam tarzlarına kültürlerine ve en başta dini inançlarına göre oy atan kişiler. dis. aynı şeyi dinle değil milliyetcilikle de yapabilirsin. arkadaşlarla tartışırken söylediğim her bişey var Bu ülkede iki şeyle milleti arkana takıp sürükleyeiblirsin. Din ve milliyetcilik ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Sylian said: balon said: Bella said: yeni anayasa diyenleriniz de tatava. Evet o tatava lafının patentini almam lazım artık , bu seçim hakkaten öyle oldunuz çünkü sdf. Biraz daha anlamaya çalışın artık Türkiye'yi bence, beklentilerini anlayın. Bu kafa yapınız başarısız demiştik, başka şeyler çalışmalısınız demiştik, hala kendinizi değiştiremiyorsanız zaten cahilin kim olduğu apaçık. Tabi düşünme yetisine sahip olanlar için söyledim bunu da. Nesini degistirmeye calisalim ornek ver mesela? Bir kere CHP'nin iktidar olabilmesi icin hardcore islamci ya da nasyonalist bir parti haline gelmesi lazim. Bana gore su gercekleri bilmek lazim: 1. Turk halki buyuk oranda sagcidir, mesela gecen secimlerde neredeyse butun partiler sagciydi neyse bu secimler de CHP biraz sola kaydi. Hic bir sekilde bu ulkeden iktidara gelebilecek solcu bir parti cikmayacak bu kesin. 2. Turkiye'nin buyuk cogunlugunu anadolu olusturuyor ve bu insanlarin egitim durumu ortada. Acin bakin Turkiye'nin yuzde kaci universite gormus (Hadi universite gormus diyelim cogu universitenin durumu da berbat). 3. Turkiye'de egitim hic bir zaman iyilesmeyecek hic bir zaman halk solu iktidar yapmayacak. Yoneten parti icin egitimi duzeltmek bi 15-20 sene sonra yonetimden gitmeleri demektir. 4. Turkiye'de cogunlugun beklentisi islam-turk sentezidir. Hadi biraz daha muhafazakarlastik sadece islami bir ulke olmasidir diyelim o zaman. Halki asla salaklikla suclamiyorum ama Turkiye her bakimda egitim konusunda cok ama cok geri. Bu nedenle bol bol cahil insanimiz var (Evet CHP'de de cahil bol). katıldım, güzel yazmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 akp nin cok fazla backling + hacklinki vardı seçimden once, arkalarında fetto gibi dev bir kuruluş var O yüzden akp nin reputationu tavan yaptı dünyanın gözünde.bi %5 de illegal yollardan aldı sonuçç boyle işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Din %90 için bahane artık, birinci sıradaki etken eğer çok fanatik değil ise bir insan "ekonomik gücüdür". Akp ye birincil derecede kazandıran "ekonomi" ve "yerel hizmetler". Tüm dünya bunun farkında ama bizim muhalefet hala kendi başarısızlığına kulp uydurmak için başka bahaneler uydurmakta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 şu kk'nın konuşmasını linkleyecek yada konuşmanın geçtiği saati söyleyecek biri yok mu ya. yildiz tvden izleyelim bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar