4Ever Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 acaba ne için bu kadar seviniyorlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 onlarda bilmiyodur abi ahaha islamfuckyeah.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Forex said: Bence bu "aydın geçinen" kesimin biraz ara mahallelere falan girmesi gerekiyor. Adamlar kömür karşılığı oy veriyor diye de suçlandı zamanında ama hiç kimse de demediki ya o adamların kömür alcak bile parası yok e ona kömür verince sempati besledi ıvır zıvır oldu oy verir tabi.ne gircez leş insanların arasına be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 JsH said: İnsanın oyunu kendi önceliklerine göre belirleyip ona göre oy kullanması cahillik değildir. ona cahillik diyen yok zaten. illa ki çıkar amacıyla oy atan olacaktır da 50%nin çok az bir kısmıdır bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 e işte asgari ücret 1000tl oldu. herkese elektrik su bedava oldu. işsizlik yarı yarıya azaldı. sonra sağlıkta devrim oldu. benzin fiyatları 1tl'ye düştü. fakir ailelere yardımlar başladı. ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Rewendor said: forgiver said: başkalarının standartlarının, görüşlerinin, tatmin noktasının farklı olmasının cahillikle alakası yok aslına bakarsan var. Eğer seçimin ve yönetimin amacını, görevini, sorumluluklarını ve önemini bilmiyorsa ve tamamen seçimden ve yönetimden bağımsız, yani tamamen bambaşka kriterlere göre oyunu belirliyorsa bu cehalettir, bilinçsizliktir. "hocaefendi bu partiyi gösterdi ona attık" ya da "bu adamalr dindar" diyerek oy atılmasını tatmin kriteriyle falan açıklayamazsın. şöyle açıklarım, bu olayın anti tezinin oy vereceği yerin tek nedeninin hoca efendi istedi diye olduğunu düşünen insanların var olması bugun tek kriteri iş, sağlık olanlar bunlara kavuşmadan daha fazlasını göremez körü körüne türbanlı birini üniye sokmayanlar varsa kızının uniye girmesi için körü körüne oy verecekler de vardır gülen oluşumunun yardım ettiği kişilerde ona karşı kendisini borçlu hissedebilir, din üzerine kuruluysa, tr de din=akp'yse ona yönelebilirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Forex said: Bence bu "aydın geçinen" kesimin biraz ara mahallelere falan girmesi gerekiyor. Adamlar kömür karşılığı oy veriyor diye de suçlandı zamanında ama hiç kimse de demediki ya o adamların kömür alcak bile parası yok e ona kömür verince sempati besledi ıvır zıvır oldu oy verir tabi. O insanlara hazır kömür verildiği için parası yok. İnsana başkası bakmayacak insan kendisi yapacak, çıkacak hakkını arayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 o dediklerini yapan partiye sonraki secim kimse oy vermez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 liberal said: liberal said: Kılıçdaroğlu konuşmasını saat kaçta yapmıştı? yada link falan var mı izleyebileceğimiz? Ne dedi merak ettim. upupup saat 22:00 civarında yaptı, bir şey demedi, 3.5 milyon oy arttırmışlar bu büyük başarıymış, akp korksunmuş felan... yani bol bol rte malzeme vermiştir komik duruma düşmüştür. her seçim atmayacam diyorum yine dayanamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 hahah çok güzel seviniyor lan adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 liberal said: ahmedinejad said: cahil diyorsunuz da buyrun chp seçmeni. http://siyaset.milliyet.com.tr/10-bin-kisinin-oyu-cope-gitti/siyaset/siyasetdetay/12.06.2011/1401683/default.htm yok bir birimizden farkımız. oyu düzgün atmamakla oyu atacağın kişiyi seçerken kriterleri değerlendirememek arasında fark var seçtiğin adama düzgün oy veremedikten sonra neyi seçtiğinin pek önemi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forex Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 4Ever said: O insanlara hazır kömür verildiği için parası yok. İnsana başkası bakmayacak insan kendisi yapacak, çıkacak hakkını arayacak eve yemek almaktan faturaları ödemekten kömüre vakit gelmiyor çokları için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 benim bugün sorduğum her 3 kişiden 2si oy kullanamamış bu arada (izmir) ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 bu ülkede doğrusu öğretilen kimse de cahil kalmaz bu yüzden cahillikle alakası yok diyorum cehalet körü körüne olur, bu seviyede fazla insanımız olmadığını düşünüyorum cahil demeden önce acaba ne gibi imkanları vardı da değerlendirmedi, cahil kalmak istedi demek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 İyi güzel diyorsunuz. Chp fakirlere oy için kömür saçan, kendi taban kitlesini öss ve memurluk sınavında hileyle yerleştiren, din sömürüsüyle, mazlum rolüyle sempati toplayan ve dış ülkelere dışarda yalanıp içerde aslan kesilen bir parti olursa akp'nin oylarını alırlar, iyi güzel. Fakat chp'ye oy atan %25'in partisi olmazlar o zaman? Yani başa geçmek için baştakinden pis, baştakinden eşkiya olman lazım. Hiç öyle analizle falan mantıklı bir çıkış yolu bulunacağını sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 ''yav herkese cahil cahil diyolar, ezilmeyi içine sindiremiyorlar, hehehehe, zaaa'' diyen tiplere sesleniyorum, ben sizin bu zekada olmanıza, bu zihniyette olmanıza sizden çok üzülüyorum. benim gözümde tunceli/dersim, Türkiye'nin yarısından daha akıllı ve çağdaş bireylerle doludur. eskiden de öyleydi, şimdi de öyle. hani sizin yarısı ateist, yarısı alevi, kafir, gevur, pislik, zındık vs. dedikleriniz. ( diyenler cidden var, gerçek hayatta çok karşımdalar) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Forex said: 4Ever said: O insanlara hazır kömür verildiği için parası yok. İnsana başkası bakmayacak insan kendisi yapacak, çıkacak hakkını arayacak eve yemek almaktan faturaları ödemekten kömüre vakit gelmiyor çokları için Kömür için söylediğimi, ekmek ve fatura içinde düşünebilirsin, o insanlar adam akıllı hakkını arasın böyle oluyormu görelim? Yakın arkadaşım, Ankara Sincan'da Başbakanlığın Sosyal Yardımlaşma dairesinde çalışıyor ve her yıl oradaki aileler kömür vs.. dağıtıyor bu işlerin nasıl olduğunu çok iyi biliyorum o insanların nasıl olduğunuda. İnsanların umurunda değil başka birşey, insanlara anlatamıyorsun bak hakkını ara daha rahat yaşa, kafası basmıyor onun kafası beleş kömür 3 paket makarnaya basıyor. Gerçi bu seçimde abarttılar ailelere 500 TL nakit para verdikleri oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 ahmedinejad said: liberal said: ahmedinejad said: cahil diyorsunuz da buyrun chp seçmeni. http://siyaset.milliyet.com.tr/10-bin-kisinin-oyu-cope-gitti/siyaset/siyasetdetay/12.06.2011/1401683/default.htm yok bir birimizden farkımız. oyu düzgün atmamakla oyu atacağın kişiyi seçerken kriterleri değerlendirememek arasında fark var seçtiğin adama düzgün oy veremedikten sonra neyi seçtiğinin pek önemi yok. Şu olay olmuş evet, Adamın gözü o kadar dönmüş ki Tayyip'e karşı, nefreti düşünme yetisini çoğu olayda olduğu gibi oy atarken o kadar da etkilemiş ki, ön yargıya ve artık gözükörlüğe bak sen. FUUUUUUUUUUUUU diye Tuncay Özkan ve CHP kombosu yapmış. Bu adamlar da çok akıllı oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Sağda alternatif parti çıkmadıkça devam eder böyle. CHP de maksimum %30`u görür, üstü hayal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 ahmedinejad said: liberal said: ahmedinejad said: cahil diyorsunuz da buyrun chp seçmeni. http://siyaset.milliyet.com.tr/10-bin-kisinin-oyu-cope-gitti/siyaset/siyasetdetay/12.06.2011/1401683/default.htm yok bir birimizden farkımız. oyu düzgün atmamakla oyu atacağın kişiyi seçerken kriterleri değerlendirememek arasında fark var seçtiğin adama düzgün oy veremedikten sonra neyi seçtiğinin pek önemi yok. Benim eleştirim "cahil diyorsunuz da buyrun chp seçmeni. yok bir birimizden farkımız." sözüneydi. İ Oy veren insanların kriterleri iyi değerlendirememesi başka bişey, oy verememek başka bişey diyorum o yüzden. Neyi sectiğinin asıl çok önemli var. Oyu atıp atamaman önemli değil. Se.erken aklını kullanabiliyorsan ne âla. @balon okumaya üşendim de arada laf yiyorsam bella cevap vermişti. Bella said: manyak laf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 ne kadar kötü bişey yapmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 liberal said: Benim eleştirim "cahil diyorsunuz da buyrun chp seçmeni. yok bir birimizden farkımız." sözüneydi. İ Oy veren insanların kriterleri iyi değerlendirememesi başka bişey, oy verememek başka bişey diyorum o yüzden. Neyi sectiğinin asıl çok önemli var. Oyu atıp atamaman önemli değil. Se.erken aklını kullanabiliyorsan ne âla. Arada ki farkı şu görebilmen için? Cahil 10 bin CHP'li kendi kaderini belirliyor. Cahil 35 Milyon AKP'li Ülkenin kaderini belirliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 uuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 so what Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Arada ki fark işte, olmadığını söylediğin fark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar