Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik ahalisi, PS3 alacağım yardım edin

SenariouS

Öne çıkan mesajlar

Bana GameBoy geldiğinde de evde koşmuştum sürekli 90-93 arası bir tarihti. böyle bir 10 dakka koştum sfsdf.

Bir kerede bisikletle yanımızda ki göztepe parkına gittim, bir baktım bisiklet sürüsü var, bir cisme eskort ediyorlar. Merak ettim, yanaştım, böyle bir açıldı görüş, akülü araba desem akülü değil, gerçek araba desem o kadar büyük değil. Bildiğin Alfa Spider'ın benzinli, akülü arabadan biraz hallice büyük olan bildiğin metal, minyatür ama gerçek modeli. Bende bisikletli güruha katıldım bir 3-4 dakka, sonra filodan ayrıldım.
Sosyal ağlarda paylaş

abi sana öyle geliyor,slim daha az ısınıyor.

@toggie abi slimlerde,işlemci mimarisi ve fan sistemi değiştirildiğinden daha az güç/ses/ısınma ve söylemeyi unuttuğum bluray lenslerinde bir iyileştirme söz konusu birde slim versiyonlarında hdd rpm hızı farklılıkları var;normal kasa 5400 rpm iken slim standart olarak 7200 rpm hard disk kullanıyor.

iki kasa arasında performans farkı olurmu dersen bir tek oyun yükleme sürelerinde vs bir fark gözlemliyebilirsin rpm hızlarından dolayı.bu saatten sonra yeni ps3 alınacaksa kesinlikle slim alınmalı,normal kasaların bozulma riski çok daha fazla,işlemci veya ekran kartı patlaması,bluray okuyucunun bozulması gibi sorunlar çok daha fazla.
Sosyal ağlarda paylaş

7200rpm pozitif bisey dgeil yanliz, 5400 un iki kati kadar folan isiniyor nerdeyse ki slim alan bazi adamlarin 5400 e downgrade etmesine basta bende anlam verememistim

ps3 HDD degsitirir iken rule of thumb 5400rpm max 320gb civari birsey almak, slim ile fat farketmiyor pek ikiside cayir cayir isiniyor, fat in hava kanallari ise slimden daha iyi direk

vardi tartismasi cok uzun, linki bulursam yollarim bi ara
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...