aquila Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 pis zengin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Akulu arabayi birak akulu atv vardi. Dedem te japonyadan getirmisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 baa da almadılar akülü :( bi tane pembe dizi vardı veletin tekinin mercedes akülüsü vardı benim de çakma bmx pisikletim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Bana GameBoy geldiğinde de evde koşmuştum sürekli 90-93 arası bir tarihti. böyle bir 10 dakka koştum sfsdf. Bir kerede bisikletle yanımızda ki göztepe parkına gittim, bir baktım bisiklet sürüsü var, bir cisme eskort ediyorlar. Merak ettim, yanaştım, böyle bir açıldı görüş, akülü araba desem akülü değil, gerçek araba desem o kadar büyük değil. Bildiğin Alfa Spider'ın benzinli, akülü arabadan biraz hallice büyük olan bildiğin metal, minyatür ama gerçek modeli. Bende bisikletli güruha katıldım bir 3-4 dakka, sonra filodan ayrıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 optimumdaki media markttan aldım little big planet 2 + ps3 320 799tl bide ikinci kol aldım mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 slimle normal arasında ne fark var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Bende icerenkoy carrefour daki sony center dan aldim. 160 gb + killzone 3 + yesil kol + bluray film 960 tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 45nm chip tech kullanıyor slim,daha az güç harcama ve ısınma normaline göre.normalinde 65nm tech. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Yeni dizayn PS3'ler geliyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 knox said: 45nm chip tech kullanıyor slim,daha az güç harcama ve ısınma normaline göre.normalinde 65nm tech. yani hangisi daha iyi aslında bunu merak ediyorum. fiyatlarında pek bi degisiklik goremedim de. daha az guc harcamasına ragmen daha fazla mı ısınıyor alet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 walla benim slim bayaaaaaaa ısınıyor acaba naylonu falan mı var çıakrmayı unuttum sdfsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 ısınmaya bağlı sorunlarda slim, fat'ten daha az sorun çıkarıyor diye biliyorum. Hatta genel olarak Slim daha iyi asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 abi sana öyle geliyor,slim daha az ısınıyor. @toggie abi slimlerde,işlemci mimarisi ve fan sistemi değiştirildiğinden daha az güç/ses/ısınma ve söylemeyi unuttuğum bluray lenslerinde bir iyileştirme söz konusu birde slim versiyonlarında hdd rpm hızı farklılıkları var;normal kasa 5400 rpm iken slim standart olarak 7200 rpm hard disk kullanıyor. iki kasa arasında performans farkı olurmu dersen bir tek oyun yükleme sürelerinde vs bir fark gözlemliyebilirsin rpm hızlarından dolayı.bu saatten sonra yeni ps3 alınacaksa kesinlikle slim alınmalı,normal kasaların bozulma riski çok daha fazla,işlemci veya ekran kartı patlaması,bluray okuyucunun bozulması gibi sorunlar çok daha fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 7200rpm pozitif bisey dgeil yanliz, 5400 un iki kati kadar folan isiniyor nerdeyse ki slim alan bazi adamlarin 5400 e downgrade etmesine basta bende anlam verememistim ps3 HDD degsitirir iken rule of thumb 5400rpm max 320gb civari birsey almak, slim ile fat farketmiyor pek ikiside cayir cayir isiniyor, fat in hava kanallari ise slimden daha iyi direk vardi tartismasi cok uzun, linki bulursam yollarim bi ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 neyse abi bi halt farketmiyor anladıgım kadarıyla. hangisini uygun fiyata bulursam onu alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar