Laraken Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 abi bi ilişkinin en heyecanlı ilk sevişme öncesi değil mi yahu zaten? kalp bi ayrı atıyor, heyecan tavanda falan. ha sonra insanı, vücudu tanımak da çok güzel ama bi yere kadar tabi. vohaaaa şeklinde aşık olmadıktan sonra zor 1 seneyi geçmesi hıbıların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 şımarıklıktan oluyo bunlar hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 saglam bi dovsek, kendine gelir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 bence karı şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 once bi dovelim ya, ya da sonra mi dovelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 beline vururz saylanmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 oha sırtına vuruluyordu demi, bele kuvvet diliyecktik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Emaleth said: şımarıklıktan oluyo bunlar hep. =( bugün birinün burnunu kuırıp çok ağır dayak yicektim de araya girdi baba. istiyodum aslında bi dayak yiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 spoiled child pasta http://galeri.uludagsozluk.com/10/binicem-%C3%BCst%C3%BCne-vurucam-k%C4%B1rbac%C4%B1_13389.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 hehe kurbaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Laorx said: spoiled child pasta http://galeri.uludagsozluk.com/10/binicem-%C3%BCst%C3%BCne-vurucam-k%C4%B1rbac%C4%B1_13389.jpgAHFADFHASHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 senin sonun ibnelik gibi görünüyor hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 yok ya hiç sevmiyorum erkekleri çok itici geliyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 kıllı falan böghk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teknoson Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Altında ego yatıyor. Ben yaptım hadi başka hedeflere, başarımızı bu şekilde ölçüyoruz sanırım ama yanlış biz bilincine ulaşılınca çabuk sıkılma olayıda ortadan kalkacak diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Pasta said: yok ya hiç sevmiyorum erkekleri çok itici geliyorlar Hehe.Ne kadar yapmacık değil mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Çabuk sıkılma olayı cok mutsuzluk verici bir şey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 çok kötü birşey, uğraşırım tam elime geçer hop 1-2 gün sonra unuturum, lan derim kendi kendime ben bunun için mi uğraştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 mesela iş guc yok buroda oturuyorum bos bos ama wow oynayasım bıle yok bg girip slackleyıp mılletle kufurlesıyorum o bıle baydı yanı yarım saatte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 hep daha fazlasını iste! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 eski said: mesela iş guc yok buroda oturuyorum bos bos ama wow oynayasım bıle yok bg girip slackleyıp mılletle kufurlesıyorum o bıle baydı yanı yarım saatte abi senin canın sıkılmış alakası yok ama sdfs =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 eski said: mesela iş guc yok buroda oturuyorum bos bos ama wow oynayasım bıle yok bg girip slackleyıp mılletle kufurlesıyorum o bıle baydı yanı yarım saatte havalardan senin ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Pasta said: oyuncak barbilerim mesela o kadar özeniyorum sonra alınca bayıyorum 2 yalayıp bırakıyorumasdaısndomafmpşoaılsdnomo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 tamamen major depresyonun etkileri. önce depresyonda olduğunuzu kabullenin sonra doktora gidin başka çözümü yok bu işin. olayın doyumsuzlukla falan alakası yok cahilce konuşulmuş. yeni nesil olarak evet çabuk tüketiyoruz herşeyi ama major depresyon elde ettiğin şeylerden dahi soğumanı sağlıyor. doktorluk bir durum, danışmana, psikiyatra gidip derdinizi anlatın zaten söyleyecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar