Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bişeyi elde edince çabuk sıkılmak

Pasta

Öne çıkan mesajlar

dasaaa said:

bi şey ne abi?

neyi elde edince sıkıldınız, ne yaptınız..

yok bi yere konumlandıramadım meseleyi.

Hayır elde ettim de bu durumdayım bende.

Bi kıza aşık oldum.Gittim tanıştım şu anda 2. yılımızdayız.Sıkılmadım.Aşık olmadığım kızdan sıkılıyordum bende ama daha ciddi bir duygu işin içine girince sıkılmak basit birşey kalıyor.Bir süre sonra sıkılmaya başlayabilirsin ama uzun bir süre.

Bir oyunda en iyi olmaya kastım olduktan sonra bıraktım.Sıkılmam normal çünkü en iyi benim zaten.

Bi dersi geçmeye kastım geçtim bitti.Sıkılınacak birşey yok.

Bir oyuncak aldım oyunlarımı oynadım bitti artık oyunu 50 kere oynamadım.Normali de o zaten.Veya şimdi için bilgisayar oyunu.Puzzle a başladım bitirdim bitti.Başardıktan sonra sıkılmak (elde ettikten sonra ? ) sıkılmak değil ki bence.

Ne var abi başka ? İşe girdim para kazandım, hazzını yaşadım.

Anlamadım abi örnek verir misiniz ?
Sosyal ağlarda paylaş

zenginlikle alakası yok
ilişkiyle de alakası yok yani çok isteyip beraber olduğum olmadı biriyle kısmet değilmiş =/
daha çok emrenin dediği galiba uğraştıkça gözünde büyüyo sonra bu ne lan diyosun.
bu da değil aslında lan beklediğimden iyi çıksa d asıkılıyorum ben.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya ne kadardır istediğin değil işte demek istediğim.Arabayı arkadşlarınla falan bindiğinde haz alırsın.Onun dışında oha lan arabam var şoku 1 hafta 2 hafta sürsün hadi sonra birşey yok işte.Arkadaşlarınla gezersin hava atarsın pikniğe mangala falan çıkarsın, uzun yola çıkarsın güzel olur ama o kadar.Kendi paranla almadığın içinde gözünde o kadar kıymetli olmaz bence.O yüzden de sıkılabilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...