Mal Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 zengin hastalığı değil mi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 dasaaa said: bi şey ne abi? neyi elde edince sıkıldınız, ne yaptınız.. yok bi yere konumlandıramadım meseleyi. Hayır elde ettim de bu durumdayım bende. Bi kıza aşık oldum.Gittim tanıştım şu anda 2. yılımızdayız.Sıkılmadım.Aşık olmadığım kızdan sıkılıyordum bende ama daha ciddi bir duygu işin içine girince sıkılmak basit birşey kalıyor.Bir süre sonra sıkılmaya başlayabilirsin ama uzun bir süre. Bir oyunda en iyi olmaya kastım olduktan sonra bıraktım.Sıkılmam normal çünkü en iyi benim zaten. Bi dersi geçmeye kastım geçtim bitti.Sıkılınacak birşey yok. Bir oyuncak aldım oyunlarımı oynadım bitti artık oyunu 50 kere oynamadım.Normali de o zaten.Veya şimdi için bilgisayar oyunu.Puzzle a başladım bitirdim bitti.Başardıktan sonra sıkılmak (elde ettikten sonra ? ) sıkılmak değil ki bence. Ne var abi başka ? İşe girdim para kazandım, hazzını yaşadım. Anlamadım abi örnek verir misiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 zengin adam hasta olmaz bi kere. neyse parasi verir, yerine birileri olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 ha manevi şeylerdede oluyosa başka. her insanda vardır biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 zenginlikle alakası yok ilişkiyle de alakası yok yani çok isteyip beraber olduğum olmadı biriyle kısmet değilmiş =/ daha çok emrenin dediği galiba uğraştıkça gözünde büyüyo sonra bu ne lan diyosun. bu da değil aslında lan beklediğimden iyi çıksa d asıkılıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 böyle bir reklam vardı sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 abi biri veya bişey ulaşılamadıgı ölçüde değerlidir,veya öyle olmasa bile sen öyle görürsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 OLM ÖYLE BİŞEY DEĞİL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 neyi elde edince sıkıldın bi söle hele.. gel yeen bi soluklan da anlatıver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 herşey abi ille örnek istiyosan son 2 haftadan araba ve amfi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 mastirmasyon sonrasi melankolisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 bi de maymundan gelmiyoruz diyonuz.iştah bile maymundan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Ya amfi bilemiyorum normal gibi de arabayı tek başına zaten kullanaman.Öyle çok büyütelecek birşey de değil abi araba zaten.Basit hedefler dolayısıyla basit hazlar verir bence.Kendin bi araba alsaydın kendi paranla bence o daha büyük keyif verirdi.Daha zor sıkılırdın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 yok abi bayadır istiyodum arabayı biraz da şansa aldım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmreVeryMuch Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Ekmek, son yarım saat içerisinde kendinle seks yaptın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 yok abi yapmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 e araba ihtiyaclar dahilinde kullanabilcegin bisi, disari cikcagin zaman kullanirsin. ne bekliyodun ki arabadan? neblim garip geldi. amfiden nasi sikiliyosun, calasin yoktur su an calmiosundur. illa sikilmak ise anlik sikkinlik bazli bisidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 doyumsuzluğu yenebilen görmedim ben daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 abi örnekler üstünden gitmeyin diye özellikle örnek vermedim dasaa sorana kadar genel bi davranış bu. aslında millete sorup kendimi iyi hissedicektim kendimi açmak için açmadım topiği sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 ben daha elde etmeden sikiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Ya ne kadardır istediğin değil işte demek istediğim.Arabayı arkadşlarınla falan bindiğinde haz alırsın.Onun dışında oha lan arabam var şoku 1 hafta 2 hafta sürsün hadi sonra birşey yok işte.Arkadaşlarınla gezersin hava atarsın pikniğe mangala falan çıkarsın, uzun yola çıkarsın güzel olur ama o kadar.Kendi paranla almadığın içinde gözünde o kadar kıymetli olmaz bence.O yüzden de sıkılabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 ben intiar etcem galiba ya çok baydım araba isteyen varsa pm atsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 amfiyi versene gitarla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Ben mesela pm atardım ama kendi paramla almadığım için kıymetli olmayacak araba. Bağa virsene la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 arabayı sat tatile çık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar