axedice Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Oh neyse istikrar devam edecek, Türkiye büyüyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Ben de şaşıranlara şaşırıyorum biliyor musun? Sanki geçmişte bunun birebir aynısı olmamış gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 su tabloyla 50 nin altina dusmez akp. saka gibi ya. imkansiz bu kadar fark olmasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mep Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 adamlar seks yaptı resmen :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Yol yurt dışına gözüktü 1 4 sene daha bunlar çekilmez suyunu çıkarmışlardı artık pokunu çıakrırlar süzme şeklinde allah sonumuzu hayr etsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 abi ne bekliyodunuz ki insanların iq sumu yükselicekti pat diye? gayet beklediğim gibi benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Sparkcaster said: hala şaşıranlar var ahahahah, abi türkiye böyle bir yer onlar akpnin %30 a falan düşeceğinin hayalinde olanlar işte HAHAHAHAHA olm çok komik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 izmir'de 20k ya yakın bağımsız oy var. kim kime acaba bakmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 akp iyidir lan ben sevmeye başladım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 osmaniye'de saçma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 dasaaa said: şimdi şöyle bişi var, önceden 46 ile adamlar çoğunluk gibi hareket ediyorlardı. yaptıkları, olanlar ortada. şimdi >50.. kesinlikle ayvayı yedik abi. 2-4ay sonra ben çıkarım yurtdışına büyük ihtimalle. bağımsızlar farki var ama simdi. %54 ile 335 vekildeler. duser bence 330 altina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozuk Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 o değil de ben şeye uyuz oluyorum KIIISKAAANAAANLAAAR ÇATLASIN ne la bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Flameoffear said: Abi Antalya nasıl AKP olur ya. :@ Deliricem ulan. Sahil kesimleri yine CHPde Toroslar daha ziyade AKPye vermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Hiç beklemiyordum ben böyle birşey, %40 alırlar diyordum kendi kendime haha. Şimdi bunların havasından geçilmez ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 haha ezmişiz hadi geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 anlayamıyorum abi bu insanlar nasıl insanlar devletin parasını halkın parasını nasıl yer ve gece uyuyabilir birisi ya seçime hile karıştırıp nası yaşayabilirsin abi nası bi vicdan nası bi ahlak anlayışı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 PZero said: akp iyidir lan ben sevmeye başladım :D panpa nabıyon? ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 izmir baya baya bağımsızlara vermiş gibi. ama perinçek sadece bir yerde gördüm. gaziemir de akp önde gözüküyor bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 büyük şehirlerde %20 de hala açılan sandık. istanbulda %14 civarında. akp düşebilir %50 altına bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 iktidarın onlar olacağının herkes farkında sadece bu oy oranını alması inanılmaz. tr genelinde % 53 şuan. ben çıkarcağı milletvekilinin düşeceğini düşünüyordum ki hala umudum var. %38i açıldı. 330 milletvekili abi. şaka gibi. çok kötü cidden ayvayı yedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Masquerade said: dasaaa said: şimdi şöyle bişi var, önceden 46 ile adamlar çoğunluk gibi hareket ediyorlardı. yaptıkları, olanlar ortada. şimdi >50.. kesinlikle ayvayı yedik abi. 2-4ay sonra ben çıkarım yurtdışına büyük ihtimalle. bağımsızlar farki var ama simdi. %54 ile 335 vekildeler. duser bence 330 altina. valla ben fırsat kollarım artık pzt'den itibaren. başvurularımı yaparım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 ustalık dönemi baslasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Neyse artık yeni kanalın yanında bira, pardon çay içeriz. ( Bira mı o da ne ? 6 Lira olcak 50'lik ) http://www.hurhaberci.com/wp-content/uploads/cilgin-proje2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HighSelf Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 arkadaşlar elinize bi kuran alıp bitirin şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 neyse iyi oyundu vesselam. GG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar