PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 AHAHHAHAHAHAHHA http://www.focushaber.com/videogaleri/hastaneye-goturmeyen-oglunu-rehin-aldi-v-4610 07:32de meydana çıkıyor adam videolardan sonra haberlere çıkıyor artık ahasdfhksdgffg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 abi.. AHAHAHAHAHAHAHAH adam zavallı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 you must die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yalnz Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 erciğin olması komik ama olay küfrettirebilecek kadar sinir bozucu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 vesileyle gerçek adını da öğrenmiş olduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 ahahahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 said: Şanlıurfa'da, psikolojik sorunları yüzünden öğretmenlikten malulen emekli olan 50 yaşındaki Ayşegül Aktaş, 24 yaşındaki oğlu Ercan Aktaş'ın tedavi için kendisini hastaneye götürmek istemesi üzerine, cinnet getirdi. ...Polisin 2 saat süren kapı açma seferberliğini meraklı gözlerle izleyen mahalle sakinleri ise, psikolojik sorunlar yaşayan Ayşegül Aktaş'ın tedavi olmasını istediklerini dile getirdi. adamın neden böyle olduğu belli oldu olum acıdım adama lan, zor bir hayat muhtemelen anneden gelen bir dengesizlik de bunda var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandalye Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Ahah çocuğun kameraları görünce gülümsemesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 yazık lan baya zordur hayatı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 biiz hepimiz bir olalııım. hakikaten sıkıntılı bir hayatmış ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felfecir Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 6:30 da arkada apaçi marşı duyuluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 yazik ya. cidden o durumlara düsmek, eve polisin, habercilerin gelmesi falan kötü seyler bunlar. bi de kafayi yemis olan bir anne baya üzücü olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Yazık lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 vaniLLe said: yazik ya. cidden o durumlara düsmek, eve polisin, habercilerin gelmesi falan kötü seyler bunlar. bi de kafayi yemis olan bir anne baya üzücü olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Artık teyze ne yaptıysa çevik kuvvet gelmiş eve. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 ne oldu lan gülüyordunuz adama. ne bu sevgi cemberi simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 kıskandın mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 burhan altintop gibi ehihehei diyip sonra bu cocuga cok üzülüyorum demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 gebersin allahin soytarisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 nerde bu ev, izmir de miydi ercik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 olmesin gerci zeka kompleksli arkadaslar egleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Seele said: burhan altintop gibi ehihehei diyip sonra bu cocuga cok üzülüyorum demek. seni de sevgi çemberine alalım kıskanmışın belli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 tüm olay çok kötüymüş yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 abi ben hiç gülemedim bu olaya, yazık, bunun neresi komik hiç anlamadım ben. bildiğin üzüldüm yani, bıraktım izlemedim bile tamamınıç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar