Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Dizilerin yeni bölümleri çıkınca haber veren sitelerden gördüklerimin en iyisi. Kullanın diyorum, güzel bir şey. http://www.episode-alert.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 güzelmiş site. tvcountdown kullanıyordum ben ama bunun arayüzü daha güzel geldi. deneyelim bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 myepisodes kullanıyordum ben de, bu daha iyi gibi ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 ben hiçbirşey kullanmıyordum, bu daha iyi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 ya baktımda myepisodesdaki gibi böyle bi ayı tablo olarak falan gösterme bulamadım. Bir de mesela amerika dizilerini türkiye saatine göre değil amerika saatine göre şeyediyo, günler bi gün kayıyo falan. bi de time I've wasted yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 ilk istediğin var diğerlerine bakmadım varmı yokmu diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 SpiderS_DangeR said: Bir de mesela amerika dizilerini türkiye saatine göre değil amerika saatine göre şeyediyo, günler bi gün kayıyo falan. Bunun kat kat iyisi var abi burada. Bu sabah gelen mesaj: http://i.imgur.com/gwgCf.png Bu da details'e basınca: http://i.imgur.com/xrNgB.png Hem torrent için hem Usenet için link. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 muhteşemmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 gerge den bir bomba daha :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Bu arada direk link vermiyor, arama linki veriyor aranmış. Gerçi linkten çıkıyor hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 http://pogdesign.co.uk/cat/ bunu kullanıyorum, gayet güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Yeni sezon başlarken hatırlatayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 teşekkürler, boyle herkes övünce bi bakayım dedim sonra eklemeye dizi bulamadım eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 tek aşkım myepisodes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Myepisodes'a göre bi artısı yok sanırım. Boştan yere uğraşmayalım tüm dizileri eklemeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 torrent ve usenet linki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kkk Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Flassh said: tek aşkım myepisodes aynen valla. değiştiremedim yerini başka siteyle. çok sade, basit. kaç zamandırda kullandığım için butun dizilerim ekli. yeni siteye geçiş için çok ugrasmak lazım şimdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 torrent yada usenet kullananlar için çok iyi episode alert. yalnız benim uyuz olduğum bişey var mesela breaking bad yeni bölümü için episode alert said: tomorrow Breaking Bad S04E10 Salud gibi değil de; tvcoundowndaki gibi daha detaylı gösterse daha güzel olurdu. said: Breaking Bad S04E10 Salud 1 day 1h 58m to go Mon 2011-09-19 05:00 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 myepisodes'e baktımda şimdi, episode alert daha iyi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 süpermiş site (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 episode alert kullanıyordum, site anlamsız bir şekilde ağır açılıyor, episodecalendar'a geçtim. Ona da sınır getirmişler takip sayısına. Aynı formatta başka site bakınıyorum. Takip ettiğim dizileri haftalık görebildiğim bir ekranı olan ve seyrettiklerimin üzerlerine çizebileceğim tarzda bir site. Var mı benzer bişi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Çok güzelmiş. Episode Calendar kullanıyordum, ama izlediklerimin çoğunluğu anime ve OVA, special, movie filan gibi extra bölümlerin takibini yapmayı bırakmıştı (sırf bunları takip edebilmek için kullanmaya başlamıştım sonra durup dururken onu takip etme seçeneğini kaldırmışlardı) Onu tamamen bırakıp buna geçtim anında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Mail atmio artik. Bozuldu burasi benim icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 https://trakt.tv/ buraya geçiş yaptım. teevee ile de birlikte çalışıyor, kafam çok rahatladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 bu siteden izleniyor mu aynı zamanda anlamadım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar