Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Vingthor said: off benim damgada hayır yazıyodu http://www.resimler.tv/data/media/419/kotu-espri.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Vingthor said: off benim damgada hayır yazıyodu hepsine basıp birini boş bırakacaktın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 yetmez ama evet damgası daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 gidin kullanın oy ya. tamam no-lifersınız falan ama bir gün çıkın evden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 ben i like bastım gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 benim oyumla mı değişicek ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 hadi çıkayım o zaman, yaklaşık 15 metre ötemde zaten okul bi sigara içer gelmiş olurum. gelince tecrübelerimi anlatırım hahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 lan ahahhahaha 'Pusulada ismim çok küçük yazılmış' said: Sivas bağımsız milletvekili adayı Abdüllatif Şener'den sandık başında tepki: "Bana oy vermek isteyen seçmenleri yanıltmaya yönelik bir oy pusulası düzenlenmiştir. Bu kabul edilebilir bir şey değil!" http://media.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/ArtAndPhoto-Fronts/SectionsThumbnails-TSM-Colorbox/_Cover/20110612.131143_SIV194.hlarge.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Bella said: gidin kullanın oy ya. tamam no-lifersınız falan ama bir gün çıkın evden. kullandık ya bi daha mı kullanalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Bella said: gidin kullanın oy ya. tamam no-lifersınız falan ama bir gün çıkın evden. 1 kereyaptın güldük. beşinci kez aynı şeyi alıntılayıp espri yapıyosun. halin VAHAB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 ne alaka.burdaki bağımsızlar da öyleydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Bella said: gidin kullanın oy ya. tamam no-lifersınız falan ama bir gün çıkın evden. ben daha atmadım ya tam nolayfırım, kahvem bitsin çıkıcam sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 abi abdüllatif şener YWEHFYWEHFYHWEFYHWEYHFYWEHFYHWEYFHYWEHFYWE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Vingthor said: Bella said: gidin kullanın oy ya. tamam no-lifersınız falan ama bir gün çıkın evden. 1 kereyaptın güldük. beşinci kez aynı şeyi alıntılayıp espri yapıyosun. halin VAHAB bence hala komik, ben gülüyorum millet yapınca da =) =) =) =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 abi antalyadaki seçim pusulası çok uzun değildi istanbulda olasım geldi uzun, yatak örtüsü gibi pusula hepsini okurdum ne güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Oyumun Ortadoğu ve Balkanlar başta olmak üzere tüm dünyaya hayırlara vesile olması dileğiyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 yalnız cep telefonu sokmuyorlardı. biri fb'da attığı evet oyunu mobile upload olarak paylaşmış haha hey allahım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 bayağı bağımsız vardı evet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Bana da kimse sormadi telefonun var mi diye. Kendim biraktim onlerine ama girilir yani telefonla oraya sorun degil o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inprc Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 ilk sonuçları gazeticiler yasak dinlemeden yazıyor twitter da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 verdik vermesine de bişeye yarayacağından değil hani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 oy vermek 5 pirzola yemeğe eşdeğermiş arkadaşlar sağlınız için iyiymiş. kuzenim hastaydı ve oy verdi gidip turp gibi şu anda bilginize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Laorx said: Bella said: gidin kullanın oy ya. tamam no-lifersınız falan ama bir gün çıkın evden. ben daha atmadım ya tam nolayfırım, kahvem bitsin çıkıcam sdf.ben de atmadım sanırım bu topice no liferı. atarım bi ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar