Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oy pusulası

SuSaNoO

Öne çıkan mesajlar

oy pusulasına mühür vurduktan sonra önce üçe sonra ikiye katlanırsa hem zarfa sığıyor hem mühür vurulan parti dışarıya getirilebiliyor. en azından benim mühür vurduğum parti getirilebiliyordu. zarflar küçük kalmaya başlamış artık. mühür yerine kullanılan kaşe çok daha pratik olmuş. mühürle oy kullanınca böyle sanki daha bir etrafa dağılma kağıda yayılma riski oluyordu. kaşe ile basınca ne dağılma oldu ne bişey.
Sosyal ağlarda paylaş

Pusulayı az daha büyütselermiş defter yapılırmış.

Kaşeyi tutturması zor ama sistem güzel, şık-şık, kolay. Mürekkebi de eski mürekkepler gibi bol olmuyor, bulaşma ihtimali falan daha az kaşenin.

Sandıklar hoş olmuş, öbürleri artık ölmüştü.

Git gel 3 saat yol olmasa daha da iyiydi ama, kısmfet.
Sosyal ağlarda paylaş

sandik basinda secmen durum tespiti

-sandik kuruluna bakan tiplerle tedirgin bekleyis icinde insanlar, millet bakiyo tipe hep hangisi bizim partiden acep diye

-ilk maddeye bagli eger tipini tutmazlarsa yakin takipe aliyor, en ufak usulsuzlukte itiraz ediyor

-her gelen ilk muhur un gitmesini ve damga gelmesini sordu, nedir bu nasi calisio diye, kesin baya oy cope gidicek ozellikle yaslilardan

-secim kabini guzel olmus ama girerkende cikarkende kafami vurdum

-gunes vardi, ev sicakti cikarken kolsuz giydim gittim beyaz ayakkabi sort filan, direk yaz atmosferi derken yagmur bastirdi, millet uzun kollu ile gelmis tip tip bakti gelen gecenler

-cikista akp gorevlileri kilik kiyafetime takmadi, sagolsunlar hallerini ahtirlarini sordum gene, supersiniz dedim joleledim az, beles sandevucumu, puskevitimi ve ulker mefvesuyumu kaptim

-koridorlarda dedikodu yapan birsuru teyze vardi, secim yasakalri bitince anlatirim belki konusmalari ehueheu, baya komiklerdi spekulasyonlar ve komplo teorileri havada ucusuyordu

-annem muhurun damgaya dondugundu anlamadi bu ne dedi, aha bu dedim elimin ustune bastim, sandik gorevlisi panik oldu hemen yanindaki bagyandan islak bez temin edip sildirdi, sanki gidip elimle bos kagida transfer edip gelip caktirmadan sandiga aticam gene

-referandumdakinin tipkisinin aynisi yagmur bastirdi icerdeyken, hadi bekliyelim dedik daha fazla teyze sohbetine magruz kaldim, bi ara birisi "bu yagmur hayra alamet degil, cok buyuk seyler olacak firtinadan onceki sessizlik bu!" dedi ve ustune gok gurledi, icimden "kaybolunuz gidinzi efendim" demek geldi ama ole igrenc bir godnermeyi kimse anlamiyicagindan yapmadim

-xxx partisi son bi gaz afis sacmis arabayla gecerken, heryerde demokrasinin yildizlarini gordum sokakta

-ldp amblemini gorunce kucuk bi gulme krizi yasadim, kabinden ole sirita sirita cikip kafami vurdum millet salak bu demistir kesin eheueheu

-origami yaparak katlamayi dusundum ama sekli olmadi, ucak yapip koydum

bi secim daha bitti, simdi aksam eglencesi kaldi geriye
Sosyal ağlarda paylaş

|Joker| said:

Eski mühürün nesi vardı ya. yeni mühür ne kadar saçma salak olmuş. Küçücük bir "evet" kocaman bir kap, ortalanamıyor, ufacık bir daire, %99 dışarı taşıyor. Ne gerizekalıyız yav. Nedir yani eski mühür ne güzeldi ufacık, ortalar basardın. Bastığın yeri göremediğin bir mühürle kaç milyon oy sayılmayacak bu sefer ya. pfff

damga aleti saçma olmuş evet.

daireye ortalayıp bastırdım, bi baktım dairenin altına doğru çıkmış mürekkep...
Sosyal ağlarda paylaş

chp tarafı dışa gelicek şekilde gelişi güzel katladım 3-5 kat tıkıştırdım zarfa ben sdfs

bide yuvarlagı tutturamadım yarısı dışarda kaldı evetin :)

insan kaşeyi yuvarlak

bide bizim sandık görevlisi 500 kişi varsa genelde 250si oy vermeye geliyor dedi

millet götünü kaldırmıyor
Sosyal ağlarda paylaş

reddiye said:

pusula o kadar büyüktü ki sadece evet bastığım partinin bölümünü yırtıp onu zarfladım, kalanı cebe attım. hatıra

abi

said:
* YIRTIK PUSULALAR: Bütünlüğü bozulacak şekilde yırtılmış veya koparılmış olan pusulalar geçersiz sayılacak. Zarfların açılması veya oyların okunması sırasında yırtılan pusulalar geçerli sayılacak. Ayrıca pusuladaki yırtık bütünlüğünü bozmuyorsa ve oy verme işlemi sırasında kazaen olmuşsa geçerli sayılacak.
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

chp tarafı dışa gelicek şekilde gelişi güzel katladım 3-5 kat tıkıştırdım zarfa ben sdfs

bide yuvarlagı tutturamadım yarısı dışarda kaldı evetin :)

insan kaşeyi yuvarlak

bide bizim sandık görevlisi 500 kişi varsa genelde 250si oy vermeye geliyor dedi

millet götünü kaldırmıyor

250 baya optimist bi rakammış
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...