Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 obligatory http://www.youtube.com/watch?v=X83lHhNY_kw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 19-21. saniyeler arası bahçelinin tipi süper ya haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathWarrioR Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 petrolden dolayı çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 bi sonraki mali krizi bilmem ama ondan sonraki taş ve sopalarla yapılacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 şıkları da kendin mi yazdın bilmiyorum da emtiadan kolay kolay büyük çağlı mali kriz çıkmaz. finansal enstrümanların abuse edilmesinden çıkar genelde krizler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larva Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Biri su kapitalizm krizler sistemidir cumlesinin altini doldurabilir mi? Hic bir sekilde olmuyor mu mukemmel, stabil, dengeli buyuyen kuresel ekonomi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 dasaaa said: http://www.google.com.tr/search?hl=en&safe=off&tbo=1&biw=1916&bih=975&tbs=qdr%3Ay&q=predictions+about+next+financial+crisis&aq=f&aqi=&aql=&oq= okumaya başla bence. bir de ödevinin aynı adı taşıyan bi kitap varmış... 109sf. 2005 kitabıymış ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 sudan çıkar bizi teğet geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HighSelf Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Larva said: Biri su kapitalizm krizler sistemidir cumlesinin altini doldurabilir mi? Hic bir sekilde olmuyor mu mukemmel, stabil, dengeli buyuyen kuresel ekonomi? para basmak eyleminin sonuçlarını araştırdığında bütün borçlanma olayı makroekonomik olarak açıklanıyo gugıldan biyerlerden bakılır çok da dert değil ha bi de... ZEITGEIST sdjfk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forex Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Kapitalizm açgözlülüktür, ayrımcılıktır !1!1! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 forex'te garibanları BİR SAATTE %700 KAZANDIRIYORUZ diye tokatlayıp yüzde üç beş komisyon alınca eliniz para görmüş, sevinmişsiniz sanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forex Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Forexe karşı bu önyargı neden anlamıyorum ki. 1 saat içinde paranı ikiye katlamanın ya da o parayı kaybetmenin mümkün olduğu bir sistem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 en klişe cevabıyla aga herkes paradan para kazanınca yediğin ekmeği kim üreticek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forex Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 O zaman finans piyasalarını toptan kaldıralım reel piyasaya hücum edelim :) Ya zaten forexe 100 kişi geliyosa bunun 95 inin elinde patlıyor ve patlamaya devam edecek. Adam sonra eski işine dönüyor o yüzden gene reel piyasa devam edecek her türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 forex=yazı tura Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 e finans piyasasını kaldıralım diyoruz zaten yıllardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 petroldan cıakrsa petrol yokluğundan değil, petrolun fiyatının cok düşmesinden cıkıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larva Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 HighSelf said: Larva said: Biri su kapitalizm krizler sistemidir cumlesinin altini doldurabilir mi? Hic bir sekilde olmuyor mu mukemmel, stabil, dengeli buyuyen kuresel ekonomi? para basmak eyleminin sonuçlarını araştırdığında bütün borçlanma olayı makroekonomik olarak açıklanıyo gugıldan biyerlerden bakılır çok da dert değil ha bi de... ZEITGEIST sdjfk aradim bulamadim sdf. Olay en temelinde sinirsiz uretim artisini karsilayacak tuketim artisi yaratilamamasi mi? Bir wot gelir diye beklemistim ama secime kurban gitti sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forex Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Cuce said: e finans piyasasını kaldıralım diyoruz zaten yıllardır. reelin olduğu her yerde finans, finansın olduğu her yerde reel piyasa olmak zorunda. Bi kere finans piyasasını kaldırırsan fon bulma sorunu baş gösterir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 SAYS THE FOREXMAN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 bir sonrakini bilemem ama ondan sonraki taşlar ve sopalarla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar