ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=23994691 abi bu ne sinir bu ne öfke hahah
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 haftasonlarım hep yağmurlu günlere geliyor, yakıcam ormanı ağaçları o olacak.
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Roket üzgünüm ama yani öyle diyenleri toplasan %1 oy çıkmaz biliyosun di mi? Yani haklılar dsfsdf
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 insanlar sana sinirlenip küfrederse troll olur sen sinirlenip küfrediyosan rage denir ona fyi
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 nileppezdel said: Roket üzgünüm ama yani öyle diyenleri toplasan %1 oy çıkmaz biliyosun di mi? Yani haklılar dsfsdf Yok yok, çok fazla var öyle insan. Twitter timeline'ımı görmen lazım şu an, bir sürü kişi yazıyor yani.
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 nileppezdel said: Roket üzgünüm ama yani öyle diyenleri toplasan %1 oy çıkmaz biliyosun di mi? Yani haklılar dsfsdf NEY?
axedice Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 "roket adam" said: haftasonlarım hep yağmurlu günlere geliyor "roket adam" said: haftasonlarım "roket adam" said: larım "roket adam" said: rım "roket adam" said: m Aman tanrım
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 seçimlerde oy kullanmayan g* diye başlık açan g* dan daha insandır diye mesaj atsak iyi olur mu
Deacon Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 ota boka oc denmeye baslandi ekside. roket adam da overkill yapmis. abartmayin bu kadar.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Anlamıyorum ben bunu. Oy vermek doğru olduğuna inandığım herşeye ters diyorum; olsun, gel CHP'ye ver diyorlar.
Cons Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 ahaahahahhahaahahha -roket adam- hepiniz oy kullanacaksiniz (11.06.2011 22:38:16)
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 aferin iyi yazmışsın şukelanı verdim
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 GERGE said: Anlamıyorum ben bunu. Oy vermek doğru olduğuna inandığım herşeye ters diyorum; olsun, gel CHP'ye ver diyorlar. gidip oy atmadın diyelim.. senin yerine atmadığın oy barajı geçenlere dağıtılıyor. where is your anarchy now!! gidip geçersiz oy atın onun yerine. daha iyi.
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 nileppezdel said: Roket üzgünüm ama yani öyle diyenleri toplasan %1 oy çıkmaz biliyosun di mi? Yani haklılar dsfsdf http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/18007014.asp?yazarid=91&gid=61
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 maltepe üniversitesi sağolsun seçim tarihinin biliniyor olmasına rağmen iki hafta önce belirlenen proje teslimlerini 13 hazirana koyduğu için nişanlım çanakkaleye gidip oy kullanamıyor. günübirlik gidip gelse diye düşündük bu sefer projesini yetiştiremiyor ki aynı durumda olan çok rahat 20+ öğrenci var sırf onun döneminde, alt dönemdekilerle nereden baksan bölümün 1/4'ü kadar öğrenci eder ha şu hakkımız avrmış mart ayında okuldan belge alıp üniversitenin bulunduğu ilde oy kullanma hakları varmış ama sağolsun ne ysk dan ne de başka bir yerden açıklama gelmediğinden son dakikada oy kullanma hakları kullanılamaz hâle geldi şu sına dönemi geçsin ikametini direk istanbula geri aldırıyoruz, hoş daha önce de referandumda oy kullanabilsin diye ikametini çanakkaleye aldırmıştık, böyle olacaüğını bilseydik yeniden istanbula aldırırdık hemen
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 off şuana kadar hep verdim hatta referandumda da bu yolu gittim ama yarın çok üşeniyorum ya etiler-bahçeşehir arası gitmeye kaydımı aldırmayan kafamı zkm
MelvinUdall Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 dasaaa said: gidip oy atmadın diyelim.. senin yerine atmadığın oy barajı geçenlere dağıtılıyor. where is your anarchy now!! gidip geçersiz oy atın onun yerine. daha iyi. this
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 nileppezdel said: Roket üzgünüm ama yani öyle diyenleri toplasan %1 oy çıkmaz biliyosun di mi? Yani haklılar dsfsdf bi o che güvera da burda var
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 ama o konudan bağımsız olarak öyle bi de meriç gibi bişeye dönüştü bu göt son zamanlarda vurmak gerek agzına
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 gelmiş geçmiş en overrated şeyler (bkz: overrated) kelimesinin kendisi. her duyduğumda söyleyenin ağzını burnunu kırma isteği uyandırıyor. türkiye gençliği kadar "yurtdışına çıkmadan yurtdışına bu kadar özenebilme" kabiliyeti olan bir toplum görmedim ben. dizilerden öğrendiği 2 gram ingilizcesini göstermek için "abartılmış" yerine "overrated" kullanan tipleri hayatım boyunca anlayamayacağım sanırım. hahahha roket ya hayatın prim üstüne kurulu
ittoryu Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 "roketin başlığından" said: şahane kişiliği olan harika bi yazar. laik ve bir idealist bir yapısı var. türkiye'nin aydınlık ve tertemiz geleceğidir kendisi. yarınlarımıza umutla ve güvenle bakabilmemizi sağlıyor bu özgürlükçü kardeşimiz. 12 haziran'da oyunu chp'ye atacağını düşünüyorum. çokta samimi ve kaliteli bir arkadaştır ayrıca. ahahahah abi bu ne ya . her yazarın başlığına yazıyolar mı acaba bu tür şeyleri . yönteme bak asdfp*l.
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 spark edin öncesi postun pek komikti belirtmek istedim.
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 ahahahha aynen ben de o posta çok güldüm. google reklamları bilmemne bir şeyler yazıyodu.
Öne çıkan mesajlar