Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=VQQ6T_nTKAY sabah sabah moralim bozuldu ya hele ben bilemem dedikten sonra yüz ifadesi http://i53.tinypic.com/ifppgp.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Vicdansız adam ya. Adamın içinde insan sevgisi yok ki daha fazlasını beklemek aptallık olur. Sen polisleri halkın üzerine sal gaz bombalarıyla coplarla sonra utanmadan, arlanmadan gariban edebiyatı, masum edebiyatı yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 ben emekli öğretmenin taş attığını bilmiyodum? önce ortalığı sakinleştirmeye çalıştığını sonra da polis tahriki sonucu zıvanadan çıkıp sadece bağırdığını biliyorum. gerçekten fiziksel zarar veren bir eylemde bulundu mu yoksa yine seçim öncesi tayyipin beyninde mağdurum edebiyatı bölgesi mi çalışmaya başladı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 taş atıp atmadığından bağımsız, taş atınca ölmesi mi gerekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 tayyibe taş atmak allaha taş atmaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 taş atma olayı var evet de tayyip erdoğan prompter olmadan cidden saçmalıyor. prompterı tutup seçime soksalar tek başına bi %20 alır zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 kucukken kim canini yakti bu kadar tayyip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 ahmedinejad said: prompterı tutup seçime soksalar tek başına bi %20 alır zaten. ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 niye tas atıldı diye sormuyor adam kendine, boyle salak salak konusuyo iste. sorsan demokrasi der, adam bildigin diktator. darbeciler de fasist oluyo sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 mardox said: ben emekli öğretmenin taş attığını bilmiyodum? önce ortalığı sakinleştirmeye çalıştığını sonra da polis tahriki sonucu zıvanadan çıkıp sadece bağırdığını biliyorum. gerçekten fiziksel zarar veren bir eylemde bulundu mu yoksa yine seçim öncesi tayyipin beyninde mağdurum edebiyatı bölgesi mi çalışmaya başladı? Polis halay çekip protesto yapanları jop ve biber gazıyla dağıtmaya kalkınca ortam gerildi ve sonra taş atma şu bu başladı, yani olayları başlatan eleştiri ve protestoya tahammülü olmayan AKP hükümeti. Olayı halka masum göstermek için "taş attı ondan biber gazı atıldı" diye yalan söyleniyor, tıpkı dengesini kaybedip düşen polis için "kafasına taş geldi beyin kanaması geçirdi" dendiği gibi. Taş attıysa ölsün mü ayrıca, "olabilir" mi yani öyle mi bakıyorsun sen de? O adamın bizzat taş maş attığı da muamma ayrıca, genel olarak halk copa taşla karşılık vermiş işte orantısız güç kullanılınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 seçim yasakları başlayınca şu surattan şu sesten bir günlüğüne mahrum kalabilsek keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 ahmedinejad said: prompterı tutup seçime soksalar tek başına bi %20 alır zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 bu adamın peşinden gidenler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 devamıda var bunun. bu kadar cok gaz bombası kullnılması normalmi dediler, "onu polis bilir, ama tesiri taşdan cok olucak dğeilya bakın adam komada" LAN ***** adam öldü öldü! Komada olanda sizin dallamalığınız yüzünden komada, adam otobüsün tepesindeyken gazldınız otobüsü düşüp komaya girdi adam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 ayıptır ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Baggio said: Olayı halka masum göstermek için "taş attı ondan biber gazı atıldı" diye yalan söyleniyor, tıpkı dengesini kaybedip düşen polis için "kafasına taş geldi beyin kanaması geçirdi" dendiği gibi. polise taş geldi diye gördüm videoda ben mi yanlış gördüm? eğer ben yanlış gördüysem ... neyse küfür etmiycem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 bariz otobüsün hızlanmasıyla düşüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ittoryu Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 ahmedinejad said: prompterı tutup seçime soksalar tek başına bi %20 alır zaten. epic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 otobüse taş atıp otobüsten adam düşüreni hayatımda ilk defa duydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 neyi tartışıyosunuz dalga mı geçiyosunuz yok otobüs hareket etti falan filan. ben bi insanın 5. dolaylı yoldan yaralanmasına sebep olsam vicdan azabından kudururum bırak öldürmeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Hareket halinde ki otobüsün üzerinde ki güvenlik görevlisine taş atıp aşagıya düşürmek şaka maka acaip bir yetenek ister. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Fistan said: otobüse taş atıp otobüsten adam düşüreni hayatımda ilk defa duydum adam otobüsün üstünde zaten taş adama isabet etti diye gördüm hatta 2-3 arkadaş izledik herif nasıl vurdu lan filan diye şaşırmıştık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=bbsVjvtHupU bu kadar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Bu ölen emekli öğretmen benim yakın arkadaşımın ev arkadaşının babası...Yayında böyle açıklamalar yapıp daha sonra sekreterine aratıp başsağlığı dilemek, size gelmek için izin istiyoruz diyip aratıyo, mitingde söyledikleri için de ailesinden özür dileyeceğini söylüyo.Reddedilince yayına çıkıp saçmalamaya devam ediyo böyle iki yüzlü bi adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 nomsaR said: neyi tartışıyosunuz dalga mı geçiyosunuz yok otobüs hareket etti falan filan. ben bi insanın 5. dolaylı yoldan yaralanmasına sebep olsam vicdan azabından kudururum bırak öldürmeyi. e tayyipinde şöföründe hızlanıp adamı düşürdükleri için vicdan azabı cekmeesi gerekiyo. bunun yerine masumları suclayıp bunu secim propagandasına ceviriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar