wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Teorik olarak bahar-yaz dönemi öğrencimizdir diye alman lazım öğrenci belgesini. Yani orada yaz okulu bitince bu bizim öğrencimiz değildir kovun dürzüyü diye yazmaz sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Yeşil pasaporta yakın zamanda başvuran oldu mu? Kaç günde çıktı? Hangi şehir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 dur abi basvuracam belgeler anca tamamlandi benim. haber ederim sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 24 haziranda başvurdum 3 günde elime ulaştı. Ankara cumaya denk geldi başvuru ondan ama :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 cumaya denk gelmesi olayı nedir? ben geçen pazartesi normal pasaporta başvurdum, çrş günü kargoya verildi, cuma günü elime ulaştı. pazartesi öğleden sonra (14:00)'da biri yeşile başvurcak. Cumartesiye kadar eline ulaşır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 xaty said: Yeşil pasaporta yakın zamanda başvuran oldu mu? Kaç günde çıktı? Hangi şehir? Bursa, bir hafta - 10 gün arası birşey sürmüştü Ocak sonu Şubat başı gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 xaty said: cumaya denk gelmesi olayı nedir? ben geçen pazartesi normal pasaporta başvurdum, çrş günü kargoya verildi, cuma günü elime ulaştı. pazartesi öğleden sonra (14:00)'da biri yeşile başvurcak. Cumartesiye kadar eline ulaşır mı? Cuma başvurdum araya 2 gün haftasonu girdi sonra pazartesi geldi işte abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar