wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Teorik olarak bahar-yaz dönemi öğrencimizdir diye alman lazım öğrenci belgesini. Yani orada yaz okulu bitince bu bizim öğrencimiz değildir kovun dürzüyü diye yazmaz sanırım.
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Yeşil pasaporta yakın zamanda başvuran oldu mu? Kaç günde çıktı? Hangi şehir?
senko Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 dur abi basvuracam belgeler anca tamamlandi benim. haber ederim sana.
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 24 haziranda başvurdum 3 günde elime ulaştı. Ankara cumaya denk geldi başvuru ondan ama :P
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 cumaya denk gelmesi olayı nedir? ben geçen pazartesi normal pasaporta başvurdum, çrş günü kargoya verildi, cuma günü elime ulaştı. pazartesi öğleden sonra (14:00)'da biri yeşile başvurcak. Cumartesiye kadar eline ulaşır mı?
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 xaty said: Yeşil pasaporta yakın zamanda başvuran oldu mu? Kaç günde çıktı? Hangi şehir? Bursa, bir hafta - 10 gün arası birşey sürmüştü Ocak sonu Şubat başı gibi
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 xaty said: cumaya denk gelmesi olayı nedir? ben geçen pazartesi normal pasaporta başvurdum, çrş günü kargoya verildi, cuma günü elime ulaştı. pazartesi öğleden sonra (14:00)'da biri yeşile başvurcak. Cumartesiye kadar eline ulaşır mı? Cuma başvurdum araya 2 gün haftasonu girdi sonra pazartesi geldi işte abi.
Öne çıkan mesajlar