Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2500 tl'ye çalışmam deyip işsiz gezmek

odullusoru

Öne çıkan mesajlar

odullusoru said:

aylık tabi bu ücret. var mı 25.000 'den aşağı çalışmam diyenler ?

yorumları alalım ?

eğer aileden para geliyorsa, hazırda bi evim varsa ve evli değilsem 2500 lira çok iyi para.

gerçi baktığım iş ilanlarında görmedim öyle bi imkan.

senden istiyor: sql, c, c++, c#, html, asp, php, javascript, ajax, photoshop, 3dsmax, word, excel, powerpoint, askerlik bitirmiş olmak, max 30 yaşında olmak,
her şeyi sana yaptırcak herhalde,
verdiği para da: 1 milyar...

eğer evliysem ve çocuğum varsa, 10.000'den aşağı para değil bu ülkede. o yüzden evet 25.000'lik bir iş varsa onu ararım.
Sosyal ağlarda paylaş

Isini bilene is cok bu paraya.

Bir arkadasimin calistigi sirkete adam gibi site kodlayacak PHP developer araniyor.

Ustelik senior falan da degil, junior-to-mid ya da direkt middle level.

Projeyi wordpress ile yapmissin, Joomla ile yapmissin, oturup sifirdan kodlamisin farketmiyor.

Varsa yapabileniniz gorustureyim is sahibi olsun ? Bunu yapabilecek ve is yetistirebilecek adami bulamadik biz.
Sosyal ağlarda paylaş

aylık 10.000 lira ne ya neyden bahsediyosunuz siz?

sinirlerim kalktı lan okuyunca deli misiniz nesiniz. yaptığınız işe ayda 2000 lira alınca öpün başınıza koyun sanki bir bok yaptığınız varmış gibi konuşmayın. gemide 7 ay sefere çıkan mühendis 7 ayda 45.000 lirayı zor alıyor, ayda 6-7 bin lira ediyor bu da ki yani adamların herhangi bir hayat yaşaması, çoluk çocuk sahibi olması mümkün değil. hah evliysen çocuğun varsa 10.000 tamammış. yok ya. siz herhalde hiç bir dönemde çalışma hayatı içerisinde bulunmadınız bu ülkede?

şaka gibi insanlarsınız ya yemin ederim, annenden babandan para alıyosan evin kendininse 2500 lira anca yetermiş AHAHAHAHAHA ayda 600 liraya 3 çocuk bakıp okutup evinde yemek yediren adam var lan allahsızlar bari onları düşünün böyle boş boş konuşmadan önce. ayda 10.000 lira maaş alsam 5.000 lirasını fakira fukaraya dağıtırım lan ben nasıl hayatlar yaşıyorsunuz da ayda 10.000 liraya belki olur falan diyorsunuz çok merak ettim.

gerçi şu cümleyi kuran bir adama cevap vermeye çalışarak da ne kadar saçma bir iş peşinde koştuğumu düşündüm bir anda ama işte napalım sarhoşluk böyle bişey.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...