di Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Fistan'in icine forgiver kacmis. Kactir no-lifer'siniz yazip duruyor. lulz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 bende di nin dediğini dimeye gelmiştim. dimiş di. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 2500 para mı lan. 2 çocuk yapsan aç kalırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 ^^ :) hakketen fistanın içine ben kaçmışım, no-lifresınız yazıp duruyor :) abi sevabına 1 hafta filan yörünge dışı mı olsam adam bırakmayacka peşimi ben bu stresle posttalayamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Fistan said: abi hepiniz no-lifersınız çalışma kültürünüz yok, iş bulma derdiniz yok.çalışıyorum diyeniniz de tatava.çalışmam diyenler bile arasokakta amcasına çıraklık yapmıştır ilk başta mantıklı gelse de sonları burak kut yaşandı bitti saygısızca tarzında bağlanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 232.5 tane standart whooper menu yapar, oda 1 ay yeter bence gayet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 odullusoru said: aylık tabi bu ücret. var mı 25.000 'den aşağı çalışmam diyenler ? yorumları alalım ? eğer aileden para geliyorsa, hazırda bi evim varsa ve evli değilsem 2500 lira çok iyi para. gerçi baktığım iş ilanlarında görmedim öyle bi imkan. senden istiyor: sql, c, c++, c#, html, asp, php, javascript, ajax, photoshop, 3dsmax, word, excel, powerpoint, askerlik bitirmiş olmak, max 30 yaşında olmak, her şeyi sana yaptırcak herhalde, verdiği para da: 1 milyar... eğer evliysem ve çocuğum varsa, 10.000'den aşağı para değil bu ülkede. o yüzden evet 25.000'lik bir iş varsa onu ararım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Isini bilene is cok bu paraya. Bir arkadasimin calistigi sirkete adam gibi site kodlayacak PHP developer araniyor. Ustelik senior falan da degil, junior-to-mid ya da direkt middle level. Projeyi wordpress ile yapmissin, Joomla ile yapmissin, oturup sifirdan kodlamisin farketmiyor. Varsa yapabileniniz gorustureyim is sahibi olsun ? Bunu yapabilecek ve is yetistirebilecek adami bulamadik biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 wordpress joomla veya diğer hazır elementlerle bu paraya iş varsa gelirim hiç durmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 evliysem aylık 50k dan aşağı çalışmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 aylık 10.000 lira ne ya neyden bahsediyosunuz siz? sinirlerim kalktı lan okuyunca deli misiniz nesiniz. yaptığınız işe ayda 2000 lira alınca öpün başınıza koyun sanki bir bok yaptığınız varmış gibi konuşmayın. gemide 7 ay sefere çıkan mühendis 7 ayda 45.000 lirayı zor alıyor, ayda 6-7 bin lira ediyor bu da ki yani adamların herhangi bir hayat yaşaması, çoluk çocuk sahibi olması mümkün değil. hah evliysen çocuğun varsa 10.000 tamammış. yok ya. siz herhalde hiç bir dönemde çalışma hayatı içerisinde bulunmadınız bu ülkede? şaka gibi insanlarsınız ya yemin ederim, annenden babandan para alıyosan evin kendininse 2500 lira anca yetermiş AHAHAHAHAHA ayda 600 liraya 3 çocuk bakıp okutup evinde yemek yediren adam var lan allahsızlar bari onları düşünün böyle boş boş konuşmadan önce. ayda 10.000 lira maaş alsam 5.000 lirasını fakira fukaraya dağıtırım lan ben nasıl hayatlar yaşıyorsunuz da ayda 10.000 liraya belki olur falan diyorsunuz çok merak ettim. gerçi şu cümleyi kuran bir adama cevap vermeye çalışarak da ne kadar saçma bir iş peşinde koştuğumu düşündüm bir anda ama işte napalım sarhoşluk böyle bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 evliysem en az iki holdingi birleştirip zimmetime geçirmeden asla çalışmam. çocuk falan olursa googleın yarısını apple ın ücte birini isterim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Evlendiysem minimum 5000 isterim, bekarsam alayına giderim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Aileden ciddi bir sey kalmiyorsa, 30larinin ortasindan once de cocuk sahibi olmak istiyorsan 10.000 minimum tabii ki. Ev, araba falan almak bu sureci de evsizler gibi yasayarak gecirmemek icin gereken minimum rakam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forex Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 100k'lık bir evi mortgage ile 10 yılda ödeyerek alayım derseniz aylık 1500 ödemesi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 vay arkadaş herkes de yıllık 400m $ ciro yapan bir inşaat şirketinin patronun oğlu mevkiisindeymiş. bu 10000 lira aşağısı kurtarmaz diyen arkadaşlar ilk bordrolarını taratıp koysunlar pls buraya vakti gelince... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 calimero said: vay arkadaş herkes de yıllık 400m $ ciro yapan bir inşaat şirketinin patronun oğlu mevkiisindeymiş. bu 10000 lira aşağısı kurtarmaz diyen arkadaşlar ilk bordrolarını taratıp koysunlar pls buraya vakti gelince... Arkadaşın dediği gibi SS or didnt happen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Ne yazik ki 100k'ya ev yok. Sen onu minimum 1M yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Ne yazik ki yillik 400M yapan bir sirketin sahibinin oglu mevkisinde degiliz de `essek gibi` calismak zorunda kaliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 1m'ye ne evi lan, kosk mu aliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 moda'da evler o civarda :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 evliysem bir eve 1m den aşağı vermem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 onetimebaby said: Ne yazik ki 100k'ya ev yok. Sen onu minimum 1M yap. 130 liraya pendik sahilde deniz manzaralı evler var nerye yok ev caddede 0 daire alabiliyorsun 500 liraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 aquila said: 1m'ye ne evi lan, kosk mu aliyosun. yok bence bu morgıç krizi öncesinde ve de amerika'da fln yaşıyo... ya da hayal dünyasında yaşıyo bazı ha bir de dont feed the troll dicektim onu unutmuşum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Valla 1 ay once aldim ben evimi, dediginiz rakamlara keske olsaydi. Butun birikimler gitti. Ama fiyatlar boyle cocuklarimi yetistirmek istedigim muhitlerde Istanbul'da. Yapacak bir sey yok. Isin komigi 1M$ bile mutevazi sayilabilecek evler alabiliyor. Kosk falan degil yani, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar