Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PvP l2p

deadwoll

Öne çıkan mesajlar

scorch said:

tamamda sen 2 base ile void-ht-colosi aynı anda cıkıosan ve bununla deathball falan yapıosan karşındaki zerg bronze falan olmalı yani. imkansız cünkü 3ünü aynı anda cıkman 2 base ile zaman alan bir uğraş ve aynı zaman diliminde bir zergin yapabileceği şeyler belli
minimum 2/2 upgradeli ground, yada air 1/2 upgradeli, üstüne hive'a bile geçer senin 2 base de deathball tadında biseyler yaptığını farketmişse o da sana gg olarak döner corruptor, baneling, muta, araya serpiştirilmiş broodlord gibi elementler ile.

ha zaten hydra vs gidiyorsa sen daha 200'ü görmeden sana girer o zerg uzatmaz bile oyunu o kadar giremiosa da harrass'a döker işi mtalar ile sağlı sollu neye uğradığını anlamazsın.

sürekli adamı kontrol altında tutman lazım seni harrasslamasına fırsat vermemen lazım ve bunu yaparken de dediğin orduyu yapman baya bi kasış iş üst düzey oynaman lazım bayaa bi ki öle bi durumda da denk seviyedeki zerg yine dediğim gibi 200ü bulmana engel olmak icin herseyi deneyecektir.

2 base turtle yapan toss = ölü toss 30-40 baneling + 15-20~ mutalisk bile seni cicek gibi açtırır, base arkasına salla mutaları cektirt rakibin bütün stalkerini sentrysini geriye dal kapıdan ling+baneling ile dümdüz et expini ha sen 2sini birden tutarım hem mutaları harrasslamasını engeller aynı anda kapıya ff atıp tutarım falan diosan zaten diyecek lafım yok BAAAAYAAAA iyisindir ben susarım o koşulda ;p

zergin toss'a karşı en zayıf olduğu konum bence mass stalker basan toss yada ben yetemiorum ö yeto taktiğine. proxy pylonu dikip yaldır yaldır nnon stop gelince daral gelio.

Idra vs MC maclarından birinde MC 2 base iken idra 5 ti yinede kaybetti.Idra da bronze galiba:)
Sosyal ağlarda paylaş

medivh said:

scorch said:

sürekli adamı kontrol altında tutman lazım seni harrasslamasına fırsat vermemen lazım ve bunu yaparken de dediğin orduyu yapman baya bi kasış iş üst düzey oynaman lazım bayaa bi ki öle bi durumda da denk seviyedeki zerg yine dediğim gibi 200ü bulmana engel olmak icin herseyi deneyecektir.

öle bir seviyede senin mc-idra kıyaslaman gibi durumda, ne demişim? zerg toss'u 200ü bulmadan durdurmaya calisir, zaten ordular abarınca 3-5 basein anlamı kalmamaya baslıyor zergin.adamlar bambaska oynuyor.

said:

ha sen 2sini birden tutarım hem mutaları harrasslamasını engeller aynı anda kapıya ff atıp tutarım falan diosan zaten diyecek lafım yok BAAAAYAAAA iyisindir ben susarım o koşulda ;p

medivh said:

Idra vs MC maclarından birinde MC 2 base iken idra 5 ti yinede kaybetti.Idra da bronze galiba:)

bayaa bi boldladım bak istersen modlara söyleyelim puntoda büyütsün ne demişim. mc diyo idra diyor halen, o koşullardaki oyunlar icin ahkam kesmek icin gayet geride kalan bir oyuncuyum herhangi bir tahmin yada cıkarımda bulunmuyorum sadece normal seviyedeki bir oyundan bahsediyorum ben. (silver to diamond)

mc didi adam ya..
Sosyal ağlarda paylaş

Idra'nın oyunlarını pvz kıstası olarak almayın. Idra sırf kendini haksız çıkartmamak için bile yeniliyor turnuvalarda. Çok önde olduğu maçları verdiğini de gördük. Adamın mental blockları var, örnek vermek istiyorsanız diğer koreli zerglerden yada dimaga gibi avrupalı iyi zerglerden örnek verin bence daha destekli olur.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...