Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beko Basketbol Ligi 2011-2012 Transferleri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sezonu kapatan takımlar hamleler başladı.

Serkan Erdogan - Banvit
Dusko Savanovic - Efes Pilsen (resmi degil aciklanir 1-2 gune)
Ender Arslan - Efesten ayrıldı, Galatasaray diyorlar
Ilkan Karaman - Galatasaray
Mesaj tarihi:
bojan bogdanoviç -> fenerbahçe

ahmedinejad said:

ender fenere gelse aslında, şu ukiç gereksizliğinden biraz daha kurtulsak

ukiç gereksizliği ne demek ya? hem performansı çok iyi, hemde spahija'nın en çok guvendiği adam direk. nesine gereksiz dedin anlamadım.
Mesaj tarihi:
bogdanovic nba'e gitmicek miydi ya 89'lu euroleague sayı kralıydı yanlış hatırlamıyorsam sağlam adam. ukic'e gereksiz demek ayıp olmuş bayaa adam takımın tartışmasız lideri ve genelde gayet iyi yönetiyor.
Mesaj tarihi:
Bourousis'le ilgileniomuş fenerbahçe. okadar iyi olur ki of of sean may'den falan sora pota altına

http://maliano.blogspot.com/2011/06/fenerbahce-ulker-bourousisi-istiyor.html
Mesaj tarihi:
Fenerbahçe gündemindeki adamları alırsa kapatalım gidelim dükkanı, Ünal Başkan'dan hamle bekliyoruz. Fenerbahçe'nin yarısı kadar kaliteli kadro kursak bile Mahmudi reis ile kafa kafaya oynarız
Mesaj tarihi:
Papaloukas ve Bourousis isimleri çok ön plana çıktı Fenerbahçe için , Papaloukas 34 üne geldi ama ben genede isterim.
Bourousis zaten yılın transferi olur.
Ayrıca Saras gelecek sezon yollanmalı veya kendi bıraksın artık basketbolu , iyi hatırlamak istiyorum bu adamı pili bitmek üzere artık malesef.
Mesaj tarihi:
ender bizim basketbolumuzun carlos arroyo'su gibi. bi ortası yok oyununun, ya çok güzel oynuyor, pas dağıtıyor falan; ya da kendi başına topu alıp dolaşıyor.
Mesaj tarihi:
http://spor.milliyet.com.tr/jet-hiziyla-/spor/spordetay/19.06.2011/1404147/default.htm

james gist'i almısız diye bi soylenti var. hiç tanımıyorum ama eurolig istatistikleri gayet iyi gozukuyo. var mı bilen eden? partizanda oynuyomus.
  • Yeni Oluştur...