Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Perinçek mi, Kürkçü mü?


Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ODA TV'den bir paylaşım.
Özellikle bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan başta Viktor olmak üzere Viktor'un tayfası ve çetesi okusunlar. Ya da okumasalar da olur. İsteyen okusun.

http://www.odatv.com/n.php?n=perincek-mi-kurkcu-mu-0806111200
Mesaj tarihi:
ahaha bianet'e kurban olun be. kürkçüyü de çok sevmem ama odatv-perinçek ikilisini tercih edeceğime chp-cumhuriyet ikilisini bile tercih edebilirim.
Mesaj tarihi:
BonePART said:

abi foruma bi script yazcam
biri perincek dedikce su resmi pastelicek


Yaz bonepart, yaz.
İstersen Tayyip dedikçe de hikmetyarın önünde diz çökmüş fotosu çıksın. Yerse tabi?!
Mesaj tarihi:
http://www.turksolu.org/196/foto/perincek-apo.jpg

http://www.btasahnesi.net/yazilar/btakalemleri/btakalemleri11/Tayyip-Hikmetyar.JPG

soyle bir calisma yapalim hatta adsfasfd

birakin artik bu kafayi, benim maşam cici, senin maşan kotu diye gezmeyin ortada

maşa, maşadir

perinceke maşa demek icin tayyipci olmaya gerek yok hani, nede tayyibi elestirmek icin hartkor ulusalci olmaya gerek olmadigi gibi
Mesaj tarihi:
İyi, bence de sorun yok.
Algıda seçicilik bu olsa gerek.

Perinçek deyince benim aklıma KAREN FOGG geliyor. Hani şu hangi gazeteciyi AB fonlarından beslediklerine dair epostaları Doğu Perinçek tarafından açıklanan AB temsilcisi. Nasıl da Türkiye'den kaçtığı aklıma geliyor?
İsviçre'de İsviçre Mahkemesi'nde yargıcın suratına "Türk Milleti'ni yargılayamazsınız, türk Milleti'ni soykırım suçu ile suçlayamazsınız!" diye haykırması geliyor. Neticesinde İsviçre Parlamentosu'nun SOYKIRIM YOKTUR diyenleri hapsetme şeklinde ki <>kararı geri çekmesi geliyor.
Berlin'de, Paris'te "SOYKIRIM YALANLARI EMPERYALİZMİN OYUNUDUR, TÜRK MİLLETİ KİMSEYE SOYKIRIM YAPMAMIŞTIR" konuşmaları geliyor. Geçen ay Fransa Parlamentosu'nun SOYKIRIM SUÇLAMASI ile ilgili tasarıdan vazgeçmesi geliyor. Bütün bunları Atatürk'ten sonra gelmiş geçmiş en büyük Türk olan RAUF DENKTAŞ ve başka bir avuç aydınla, Türkiye Cumhuriyeti dışişleri bakanlığı ya da hükümetinin, muhalefet partilerinden CHP'nin, MHP'nin en ufak katkısı olmadan yapması geliyor. O söz konusu fotoğraflar çekildiği gün Apo'nun "senin partiden bizim milletvekillerini parlamentoya sokalım, sana da 5 milletvekili verelim" önerisine "devlete teslim olun, cezanızı çekin, sonra siyaset yapın, senden milletvekilliği istemiyorum, sizin milletvekili adaylarını da bizim partimizden aday göstermeyiz" demesi geliyor.
1997 yılında o zaman İstanbul belediye başkanı olan Tayyip Erdoğan'ın Refah Partisi'nden koparılıp parti kurdurulup başbakan yaptırılacağını, Abdullah Gül'ün de dışişler bakanı olacağını Aydınlık'ta yazdırması geliyor. Bütün anlı şanlı gazetecilerin-televizyoncuların daha önce ellerine geçmesine rağmen yayınlamaktan korktukları 1. ve 2. MİT RAPORLARI'nı dergisinde yayınlaması geliyor.
Susurluk Kazası olmadan önce, Susurluk kazası sonrası aynı arabada bulunan kişilerin DERİN İLİŞKİLERİ'ni yazması geliyor.
Amerika'nın Büyük Ortadoğu Projesi'ni nasıl da 100% doğru şekilde tespit ve analiz etmesi geliyor.
CHP'nin, MHP'nin gitmeye cesaret edemediği dönemde Diyarbakır'ın meydanında binlerce Türk bayrağı ile KARDEŞLİK MİTİNGİ yapması geliyor.
Diyarbakır'ın Bismil köyünde ağaya ve şeyhe karşı mücadele eden köylülere yardıma koşması ve neticede köylülerin köyün adını CUMHURİYET KÖYÜ olarak değiştirmesi geliyor.
Her fırsatta TAM BAĞIMSIZlığa vurgu yapması geliyor.
Deniz Gezmiş'in en yakın arkadaşlarından biri olması geliyor.
O kadar ki Deniz Gezmiş yakalandığında vekil olarak Doğu Perinçek'i tayin etmesi geliyor.
40 küsür senedir arada bazen yanlış tespitlerde bulunsa da asla TÜRKİYE'NİN BAĞIMSIZLIĞINDAN ve TÜRK MİLLETİ'nin bütünlüğünden vazgeçmemesi geliyor.
3,5 sene önce tutuklanırken araca götürüldüğünde "operasyon Türk Silahlı Kuvvetleri'e karşı yapılıyor" diye bağırması geliyor.

Çok şey geliyor da...

Yeter...
Mesaj tarihi:
iki bağımsız aday!!
"12 Haziran’a Perinçek ve Kürkçü, iki ayrı ilden bağımsız aday olarak giriyor."
seçim yasakları
???
noktaları birleştirin..

kapattım.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...