balon Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 seni şapşal şey diyip tokatla kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelvinUdall Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 ahahahaa aynanın karşısına geçip - bak oğlum... genç adamsın dedik, delikanlıdır dedik bugüne kadar ses etmedik ama bundan sonra ayağını denk alacaksın.- de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 adamınbiri said: dünyanın en şanssız insanlarından biriyim büyük ihtimal ve böyle olduğum için kendime 2 çift lafım var you rang? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 7 yıl önce İzmir'den Ankara'ya geldim. Şimdi de Erzurum'a gidiyorum. Rahat bir 3-5 yıl da orada kalacak gibiyim. Ankara'ya gelirken bir dur diyen çıkmadıydı. Şimdi giderken de gazlayan çok oldu. Ne lanet, ne pis, ne sevimsiz bir adammışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teknoson Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Titiz olduğumdan pis ortam ve havalar beni sıkıyor :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 FromTheHell said: bi şeyi mükemmel yapamıyosam hiç yapmıyorum. mükemmel yapamayacağımı da bildiğim için hiçbir şey yapma girişiminde bile bulunmuyorum. kısaca gerizekalıyım. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 ahahha çok iyi mesaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delicatessen Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Hala anlamsızım hala kendime verdiğim anlamım yok ya, daha değiştirecek çok şey var demek ki. Ve yine hala ben gıdım değiştirdiklerimden bile umutlanmaya devam edeyim e mi? İç ses: E. (imâ: kendini yak sen) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 çuvaldızı kendime batırıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 paspatur said: FromTheHell said: bi şeyi mükemmel yapamıyosam hiç yapmıyorum. mükemmel yapamayacağımı da bildiğim için hiçbir şey yapma girişiminde bile bulunmuyorum. kısaca gerizekalıyım. (tu) Twit olarak not aldım. Aynısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Birisinin rezil olmasını görmeye katlanamıyorum. Gerçek hayat veya film filan farketmiyor. Onun haricinde aşırı tembellik var üstümde. Yazmam gereken şeyleri sürekli erteleyip duruorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gypsy Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 herşey gözüme cok basit gözüküyo büyüzdende herşeyi sürekli erteliyip sonunda yapmıyorum.gözüme zor gelen şeylere başlıyorum, ufak bir ilerleme kaydettigimde tamam lan hallederim ben bunu 2saatlik iş diyip yine erteliyorum.hiç böyle bi adam degildim acayip yatar adam oldum sadsasdgg (uzun yıllardır boyle gidiyo) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 uyuyorum uyuyorum,hala uykum oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delicatessen Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Eksiklikten nefret ediyorum. Halbuki bütün insanlar eksikliğini kabul etmiş, hazmedemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 içim bomboş eleştri değil tespit oldu yada tesbih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 bu aralar bi depresiflik var üstümde, silkecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Önemli kararlar verme aşamasındayım, artık bir secim yapıp hayatıma o yönde devam etmem gerekiyor.ama ben korkuyorum,karar veremiyorum,kendime güvenmiyorum,önümü göremiyorum :( daha ne olsun.. yine başkalarının benim için verdiği kararlarla şikayet ede ede yaşamak istemiyorum.herşeye ama herşeye yeniden başlayıp sadece kıyafetlerimi alıp başka yerlere gitmek istiyorum.ve bunun için en uygun zaman bu zaman iken ben yine k... kaldırmadan oturuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 evet. bugün itibariyle silktim attım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 seker ayagin nasil oldu kiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Seele said: seker ayagin nasil oldu kiz. ii yim ya, değnekleri attım :) sekerekte olsa yürüyorum,ilgin için tşk ederim cnmmmmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 yaklaşık 2 haftadır stajım daha başlamadığı için evde mamoş mamoş takılıyorum. çok kötü lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 ŞekerPembe said: ii yim ya, değnekleri attım sekerekte olsa yürüyorum,ilgin için tşk ederim cnmmmmmm gülücüğe odaklaann gülücüğe odaklaaannnnnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Mr_Hand said: ŞekerPembe said: ii yim ya, değnekleri attım sekerekte olsa yürüyorum,ilgin için tşk ederim cnmmmmmm gülücüğe odaklaann gülücüğe odaklaaannnnnn AHAHAHAHHASDADF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 bazı zamanlar henüz elde etmediğim şeyleri kaybetmişim gibi hissediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 alçakgönüllü olmamdan nefret ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar