Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eleştiri Yeri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
7 yıl önce İzmir'den Ankara'ya geldim. Şimdi de Erzurum'a gidiyorum. Rahat bir 3-5 yıl da orada kalacak gibiyim. Ankara'ya gelirken bir dur diyen çıkmadıydı. Şimdi giderken de gazlayan çok oldu. Ne lanet, ne pis, ne sevimsiz bir adammışım.
Mesaj tarihi:
FromTheHell said:

bi şeyi mükemmel yapamıyosam hiç yapmıyorum. mükemmel yapamayacağımı da bildiğim için hiçbir şey yapma girişiminde bile bulunmuyorum. kısaca gerizekalıyım.

(tu)
Mesaj tarihi:
Hala anlamsızım hala kendime verdiğim anlamım yok ya, daha değiştirecek çok şey var demek ki. Ve yine hala ben gıdım değiştirdiklerimden bile umutlanmaya devam edeyim e mi?
İç ses: E. (imâ: kendini yak sen)
Mesaj tarihi:
paspatur said:

FromTheHell said:

bi şeyi mükemmel yapamıyosam hiç yapmıyorum. mükemmel yapamayacağımı da bildiğim için hiçbir şey yapma girişiminde bile bulunmuyorum. kısaca gerizekalıyım.

(tu)

Twit olarak not aldım. Aynısı.
Mesaj tarihi:
herşey gözüme cok basit gözüküyo büyüzdende herşeyi sürekli erteliyip sonunda yapmıyorum.gözüme zor gelen şeylere başlıyorum, ufak bir ilerleme kaydettigimde tamam lan hallederim ben bunu 2saatlik iş diyip yine erteliyorum.hiç böyle bi adam degildim acayip yatar adam oldum sadsasdgg (uzun yıllardır boyle gidiyo)
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Önemli kararlar verme aşamasındayım, artık bir secim yapıp hayatıma o yönde devam etmem gerekiyor.ama ben korkuyorum,karar veremiyorum,kendime güvenmiyorum,önümü göremiyorum :( daha ne olsun.. yine başkalarının benim için verdiği kararlarla şikayet ede ede yaşamak istemiyorum.herşeye ama herşeye yeniden başlayıp sadece kıyafetlerimi alıp başka yerlere gitmek istiyorum.ve bunun için en uygun zaman bu zaman iken ben yine k... kaldırmadan oturuyorum
Mesaj tarihi:
Mr_Hand said:

ŞekerPembe said:

ii yim ya, değnekleri attım sekerekte olsa yürüyorum,ilgin için tşk ederim cnmmmmmm

gülücüğe odaklaann gülücüğe odaklaaannnnnn

AHAHAHAHHASDADF
  • Yeni Oluştur...